Fredrik Reinfeldts miljonklipp efter kokainhärvan

Allt är inte nattsvart i tillvaron.
Nu kan Fredrik Reinfeldt glädja sig åt ett miljonklipp efter kokainskandalen.
Den forne statsministern kan nu se framåt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2021-05-10 kl 20:14 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som exklusivt avslöjade att polisen hade genomfört en knarkrazzia mot den förre statsministern Fredrik Reinfeldts, 55, lägenhet där han och sambon Roberta Alenius, 42, båda står skrivna.

När polispatrullen anlände till adressen, ett exklusivt hus i centrala Stockholm, påträffades Erik Reinfeldt, 25, märkbart påverkad av narkotika i trapphuset.

Bild 1 av 6fredrik reinfeldt miljonklipp stor 1 - Stoppa Pressarna

Allt är inte nattsvart i tillvaron för Fredrik Reinfeldt efter den uppmärksammade kokainhärvan. Nu har den forne statsministern gjort ett miljonklipp.
Bild 2 av 6fredrik reinfeldt kokain erik reinfeldt stor - Stoppa Pressarna

Fredrik Reinfeldt var Sveriges statsminister 2006 till 2014. Att polisen genomför en knarkrazzia hos honom är minst sagt anmärkningsvärt.
Bild 3 av 6fredrik reinfeldt hus stor1 1 - Stoppa Pressarna

Daniel Bergman, Cornelis Vreeswijk, Sofia Wistam, Christofer Fjellner, Staffan Götestam, Ebba Lindsö och Per Unckel är bara några av alla kändisar som har bott eller bor på Storholmen. Ön utanför Lidingö är som en magnet för de vackra, rika och framgångsrika.
Bild 4 av 6fredrik reinfeldt bryter upp stor13 - Stoppa Pressarna

Nu har Fredrik Reinfeldt och hans sambo Roberta Alenius sålt fritidshuset.
Bild 5 av 6fredrik reinfeldt bryter upp stor3 - Stoppa Pressarna

Fredrik Reinfeldts fritidshus sticker ut lite bland de övriga på Storholmen. Huset är byggt i något slags schweizerstil.
Bild 6 av 6fredrik reinfeldt hus stor 1 - Stoppa Pressarna

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Reinfeldt köpt huset och det var Stoppa Pressarna som avslöjade att huset låg ute till försäljning.

Den 20 augusti förra året dömdes Erik Reinfeldt för narkotikabrott till en villkorlig dom och 150 dagsböter på totalt 18 000 kronor.

Kokainskandalen tärde hårt på Fredrik Reinfeldt som brukar beskrivas som en ”ytterst kontrollerad person”. Men allt är inte nattsvart i den forne toppolitikernas tillvaro.

Nu kan Fredrik Reinfeldt och hans sambo glädja sig åt att de gör ett miljonklipp på försäljningen av fritidshuset i Stockholms skärgård.