Bråk

Gunilla i bråk kring förståndshandikappade

Känsligt läge.
Nu tvingas Gunilla Perssons backa.
Hollywoodfrun har rört upp en känslostorm efter att hon kallat meningsmotståndare för ”förståndshandikappade”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-11 kl 09:48 |

ProvaPremium

Gunilla Persson, 63, har ett starkt och brinnande engagemang i de frågor hon väljer att engagera sig i. Men ibland kan det bli fel.

Nu har Hollywoodfrun rört upp starka känslor bland sina följare.

Bild 1 av 9

Gunilla Persson har hamnat i ett infekterat bråk kring förståndshandikappade. Nu tvingas Hollywoodfrun backa och be om ursäkt.
Bild 2 av 9

Hollywoodfrun tvingas backa och be om ursäkt.
Bild 3 av 9

Gunilla Persson är en av våra största Hollywoodfruar. När hon tog Agnes-Nicole Winter i försvar tog det hus i helvete.
Bild 4 av 9

Gunilla Persson är upprörd över att Agnes-Nicole Winter inte får bära kort kjol. Hollywoodfruns ordval blev dock inte det bästa.
Bild 5 av 9

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 6 av 9

Erika Perssons utpekade pappa är en hobby-astronaut högt upp i det blå som en satellit, nu kan han förstå vad världen är liten ändå högt i det blå.
Bild 7 av 9

Lika som bär. Över ögonen är Erika Persson är mycket lik sin påstådda pappa miljardären Charles Simonyi. Dottern är på väg att frigöra sig från sin mamma Gunilla Persson.
Bild 8 av 9

Här är polisens bild av Gunilla Persson efter gripandet i Florida.
Bild 9 av 9

Gunilla Persson stöttas av flera tidigare Hollywoodfruar.

Det började med att Gunilla Persson upprördes över att folk har synpunkter på att Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter, 66, bär korta kjolar.

Hollywoodfruns ordval var dock inte det bästa – något hon själv insåg i själva inlägget men hon valde ändå att skriva ut ordet.

– Jag blir så full i skratt av vissa elaka förståndshandikappade individer ojdå, jag fick inte säga förståndshandikappad. Det blev ju naturligtvis fel… Ursäkta så mycket, IDIOTER och NÄTHATARE passar väl bättre – för gammal för att ha kort kort och visa benen! If you have it flaunt it! Det säger jag hela tiden till Erika, skriver Gunilla Persson på Instagram.