Hälsa

Gunilla Perssons mamma Iris i nytt drama

Ett elände utan slut.
Gunilla Perssons mamma Iris har återigen förts till sjukhus.
Nu hävdar Hollywoodfrun att vårdinrättningen försökt döda den multisjuka 96-åringen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-07 kl 17:53 |

ProvaPremium

Gunilla Persson, 63, vårdar sedan många år tillbaka sin mamma Iris Persson, 96. Hon lider av Alzheimers, har tappat talförmågan och är mycket svag sedan lång tid tillbaka.

Iris Persson drabbas ofta av infektioner och det är inte länge sedan hon var inlagd på UCLA-sjukhuset i Santa Monica.

Bild 1 av 10Till vänster ser vi Gunilla Persson i en glittrig klänning, hon ser spänd ut. Till höger ser vi Iris Persson som sitter ned, Gunilla böjer sig ned över henne.

Hollywoodfrun Gunilla Persson vägrade släppa taget om sin älskade mor Iris Persson. Till slut gick det inte längre.
Bild 2 av 10Till vänster ser vi en bekymrad Gunilla Persson, hon står i en dörröppning. Till höger ser vi Iris Persson i en röd tröja och svart kavaj, hon ser uppjagad ut.

Iris Persson blev svårt sjuk i covid. Gunilla vakade vid hennes sida på sjukhuset.
Bild 3 av 10Till vänster ser vi Gunilla Persson i en rosa topp. Hon ler. Till höger ser vi Gunilla klappa sin mamma Iris på kinden.

Gunilla Persson har vårdat sin mamma i hemmet i Los Angeles i över tio år.
Bild 4 av 10Till vänster ser vi en bekymrad Gunilla Persson, till höger en svag Iris Persson i blå kavaj.

Gunilla Perssons mamma Iris Persson är död. Den 97-åriga kvinnan drabbades av covid.
Bild 5 av 10Till vänster i bild ser vi Gunilla Persson i en orangea t-shirt, hon har håret uppsatt och ser fokuserad ut. Till höger i bild ser vi dottern Erika Persson i en blå t-shirt, hon ser sammanbiten ut.

Gunilla Persson är till råga på allt omsprungen i popularitet av sin dotter Erika Persson som snart ska vara med i Bianca Ingrossos talkshow.
Bild 6 av 10Gunilla Persson Förnedrad Stor4 - Stoppa Pressarna

Likt ett monster kommer Gunilla upp ur den gröna sörjan. Hon medverkade i "Fångarna på Fortet" senaste säsongen, annars är det tunt med tv-jobben.
Bild 7 av 10gunilla persson astronaut stor1 - Stoppa Pressarna

Erika Perssons utpekade pappa är en hobby-astronaut högt upp i det blå som en satellit, nu kan han förstå vad världen är liten ändå högt i det blå.
Bild 8 av 10gunilla persson miljadar erika stor1 - Stoppa Pressarna

Lika som bär. Över ögonen är Erika Persson är mycket lik sin påstådda pappa miljardären Charles Simonyi. Dottern är på väg att frigöra sig från sin mamma Gunilla Persson.
Bild 9 av 10gunilla overvakning stor1 1 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 10 av 10gunilla persson gripen stor1 - Stoppa Pressarna

Här är amerikanska polisens mugshot på Gunilla Persson efter gripandet i Florida.

Nu är det återigen drama med Hollywoodfrun svaga mor. Gunilla Persson skriver själv på Instagram och hon kommer med allvarliga anklagelser.

– Hospis försökte döda mamma genom att ge henne morfin för att hennes andning var snabbare än normalt. Sjukskötaren sa att hon hade inte långt kvar att leva och att jag skulle börja förbereda mig, skriver Gunilla och fortsätter:

– Då tog jag henne till sjukhuset direkt och där bekräftade de att han hade ljugit om att mammas lungor inte var klara, att hon hade vatten på lungorna etc. Allt sådant var lögn! De hade också sagt att reducera hennes näring och vatten vilket skulle ha gjort henne mycket, mycket svag, skriver Gunilla Persson till en bild där Iris Persson förs iväg från hemmet i Pacific Palisades för att läggas in på sjukhus.