Chemsex-härva

Här är mäktiga sexmännen som stöttar Annie Lööf i valet

De är mäktiga, rika och agerar i det fördolda.
Stoppa Pressarna har kartlagt männen bakom Annie Lööf i valrörelsen.
Centerledaren kopplas till dunkla chemsexfester och droger.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-07 kl 09:05 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om den ring av mäktiga män som arrangerar chemsexfester i lyxvåningar i Stockholms innerstad.

På festerna tar man droger, oftast kokain och Crystal Meth, och därefter vidtar veritabla sexorgier där specialinbjudna tonårspojkar deltar.

Bild 1 av 10annie loof - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade att flera av Annie Lööfs rådgivare tar narkotika och har gruppsex på så kallade chemsex-partyn.
Bild 2 av 10- Stoppa Pressarna

"Egenföretagaren" är den överlägset mest förmögne av de kartlagda chemsex-männen. Här rör han sig i närheten av sin lyxvåning på Östermalm och äter lunch i saluhallen vid Östermalmstorg.
Bild 3 av 10Annie Lööf Strage Stor3 - Stoppa Pressarna

Annie Lööfs valrörelse blev en mardröm med kopplingar till chemsex, Crystal Meth och kokain.
Bild 4 av 10- Stoppa Pressarna

"Egenföretagaren" kom ut som homosexuell på äldre dagar. Han är "spindeln i chemsexnätet" och upplåter ofta sin lyxvåning för festerna med knark och unga tonårskillar.
Bild 5 av 10Vi ser en bekymrad Annie Lööf framför ett lövträd. Hon bär en vit tröja och en duvblå kavaj.

Annie Lööf är noga med att ta avstånd från Sverigedemokraterna – samtidigt så umgås hon med sexmän som arrangerar drogfyllda sexfester.
Bild 6 av 10Till vänster ser vi ett rum anpassat för gruppsex, en kristallkrona och lädersoffa skymtas, i mitten ser vi en pressad Annie Lööf i rosa kavaj och till höger ser vi en lina kokain snortas in genom en hundralapp.

Annie Lööf har en direkt koppling till kokainkändisen och chemsexfester med kokain och Crystal Meth.
Bild 7 av 10Tv - Stoppa Pressarna

"Egenföretagaren" umgås flitigt med "PR-mannen" som har ett stort politiskt nätverk. "PR-mannen" har bland annat direkt access till Annie Lööf. "Egenföretagaren" har en koppling till en anrik näringslivsorganisation.
Bild 8 av 10Tv - Stoppa Pressarna

En känd Mellostjärna som flera gånger varit med i Melodifestivalen brukar även han vara med på knark- och sexorgierna som har en direkt koppling till Annie Lööf.
Bild 9 av 10Tv - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.
Bild 10 av 10Annie Lööf Pedofilsoffror Stor2 - Stoppa Pressarna

Annie Lööf och Fredrick Federley är sedan länge privata vänner och det var en tung smäll när Stoppa Pressarnas avslöjande tvingade bort honom från politiken.

Männen bakom festerna är etablerade samhällsmedborgare, många av dem är ytterst förmögna och har omfattande nätverk inom näringslivet och politiken. De leder bolag, sitter i styrelser och en del av dem deltar i samhällsdebatten.

De flesta av männen verkar mer i det fördolda. De politiska kopplingarna är ofta diskreta men, vid en närmare granskning, uppenbara. De flesta av männen kan knytas direkt till Annie Lööf, 39, och Centerpartiet.

Flera av chemsexmännen kan även kopplas till Moderaterna och det finns även ingångar till Socialdemokraterna.