Relation

Hanna Hedlund om den rörande återföreningen

En fantastisk känsla.
Nu berättar Hanna Hedlund om sin rörande återförening.
Det går inte att ta miste på att sångerskan är berörd.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-12 kl 10:13 |

ProvaPremium

Hanna Hedlund, 47, har haft en bra sommar. Sångerskan har kunnat vila och har dessutom varit utomlands och lapat sol. Hon har även hunnit vara på Gotland tillsammans med goda vänner.

Förra sommaren var desto tuffare – i juni förra året kom meddelandet som chockade kändis-Sverige. Efter 23 år tillsammans stod det klart att hon och maken Martin Stenmarck, 49, bryter upp.

Bild 1 av 6På bilden ser man en känslosam Hanna Hedlund i solgalsögon och en svart klänning. Hon är i en naturskön. miljö och solen skiner.

Hanna Hedlund berättar själv om den rörande återföreningen.
Bild 2 av 6

Hanna Hedlund var på en lack- och läderfest förra sommaren. Hon har börjat bejaka nya sidor hos sig själv efter uppbrottet från Martin Stenmarck.
Bild 3 av 6

Det är skådespelaren Kajsa Ernst som fått Hanna att skratta och vara lycklig igen. Hon har varit en klippa som funnits där för sin väninna.
Bild 4 av 6

Hannas syster Lina Hedlund och Nassim Al Fakir förlovade sig 2018. Hon har inte velat kommentera sin systers skilsmässa överhuvudtaget, vilket lett till spekulationer.
Bild 5 av 6

Hannas syster Lina Hedlund är känd för sin skönhet. Det kan inte ens Martin Stenmarck neka till.
Bild 6 av 6

Hanna har varit med i med i TV4:s "Parlamentet" där Johan Rheborg är en uppskattad veteran.

Ingen hade kunnat ana vad som skulle ske. Paret hade alltid tett sig så lyckliga. Den sexige sångaren och hans alltid lika glada hustru gav en förhoppning om att kändispar faktiskt kan vara genuint lyckliga med varandra.

Just att de bägge tedde sig som gjorda för varandra innebar att fasan och förvåningen i samband med uppbrottet blev så omfattande. Kändisvännerna berördes på djupet och till en början var osäkerheten stor.

Hur skulle man hantera att kärleksparet inte längre fanns? Skulle man tvingas välja sida?