Sjukdom

Lasse Stefanz-stjärnan fruktade för sitt liv under ”Så mycket bättre”

En ständig oro och beredskap.
Lasse Stefanz-stjärnan Olle Jönssons hälsa är inte den bästa.
Sångaren fruktade för sitt liv under ”Så mycket bättre”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-12 kl 07:46 |

ProvaPremium

Lasse Stefanz är ett av Sveriges största dansband. Kristianstadbandets självklara frontfigur är Olle Jönsson, 66, som med sin röst, utstrålning och starka närvaro på scen förmår trollbinda publiken.

Till hösten är han aktuell med ”Så mycket bättre” i TV4. När han väl fick inbjudan till TV4-succén blev han överlycklig. Olle Jönsson har länge gillat programmet men han anfäktades, trots sin rutin med över 50 år på scen, av en inre osäkerhet.

Bild 1 av 7

Olle Jönsson har varit svårt sjuk och under inspelningarna av "Så mycket bättre" var stjärnan rädd att det skulle gå snett.
Bild 2 av 7

Olle Jönsson är folkkär och har bland annat sommarpratat i radio.
Bild 3 av 7

Peter Jihde är övertygad om att Lasse Stefanz-stjärnan Olle Jönsson kommer dö på scen om han inte ändrar sin livsföring.
Bild 4 av 7

Olle Jönsson är sångare och frontfigur i det populära dansbandet Lasse Stefanz. Han blev väldigt glad när det stod klart att han skulle vara med i "Så mycket bättre".
Bild 5 av 7

Olle Jönsson och Christina Lindberg har sjungit mycket tillsammans genom åren.
Bild 6 av 7

Olle Jönsson har drabbats av både hjärtinfarkt, tandlossning, salmonella och diabetes.
Bild 7 av 7

Lasse Stefanz-stjärnan Olle Jönsson har länge dragits med hälsoproblem och han har tvingats ställa in flera spelningar.

– Jag tänkte, klarar jag detta, är jag tillräckligt duktig? Jag tror kanske att det är ett friskhetstecken, så att man inte tar det för givet, säger Olle Jönsson i en stor intervju i Expressen.

Sångaren har drabbats hårt av hälsoproblem på äldre dar. Olle Jönsson fick läggas in akut på sjukhus för fyra år sedan då han drabbades av salmonella. Han har även drabbats av en tuff och omvälvande hjärtinfarkt.