Säkerhetsskandal

Här beskriver ÖB Micael Bydéns älskarinna sexakten

Det går hett till.
Stoppa Pressarna kan nu – ord för ord – avslöja ÖB Micael Bydéns älskarinnas berättelse om den heta sexakten.
Linda H Staaf håller inte igen och blyga läsare varnas härmed.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-11-14 kl 12:12 |

ProvaPremium

Som bekant är ju Stoppa Pressarna en familjepublikation varför vi nogsamt brukar akta oss för explicita skildringar av handlingar eller ord av sexuell karaktär. Vid vissa tillfällen måste vi dock göra undantag då det är journalistiskt påkallat.

Sveriges ÖB Micael Bydén, 58, har en ny partner. I helgen bekräftade hans älskarinna, polismästaren Linda H Staaf, 46, att Stoppa Pressarna hela tiden har haft rätt.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi en bekymrad ÖB Micael Bydén i basker och fältuniform, i mitten en mobil med blurrad bildruta, till höger Linda H Staaf i en tight klänning och utsläppt blont hår.

"Medan han knäppte upp bh-banden i ryggen uppmanade han henne att vända på sig". ÖB:s älskarinna spar inte på krutet när hon beskriver sexakten.
Bild 2 av 7Till vänster ser vi en allvarsam ÖB Micael Bydén, i mitten ser vi ett dokument och till höger ser vi en maskad man i uniform.

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att Linda H Staafs tidigare älskare Mats Löfving dragits in i ett ruggigt barnsexbedrägeri.
Bild 3 av 7Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform, han ser förvånad ut, till höger ser vi polismästare Linda H Staaf i uniformsskjorta, hon ser liderlig ut.

ÖB Micael Bydéns älskarinna erkände nyligen. Linda H Staaf orkade inte tiga om skandalen längre. Hon ger Stoppa Pressarna rätt.
Bild 4 av 7

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och alla hennes amorösa turer fläckar även ned ÖB.
Bild 5 av 7

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 6 av 7

Här är ÖB och hans hustru på kungamiddag. Micael Bydén har dolt sin älskarinna, det var Stoppa Pressarna som tog generalen med uniformsbyxorna nere.
Bild 7 av 7

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.

Det var i maj i år som Stoppa Pressarna avslöjade att Sveriges ÖB hade en hemlig älskarinna och han varit otrogen mot sin hustru i minst ett halvår.