- Senaste nytt från kändispressen

Knarkspans starka intresse för Victorias vän

Hovet är chockade.
En av kronprinsessans Victorias vänner återfinns på knarkspans lista över "högintressanta personer". 
Samtidigt brottas andra personer nära kungafamiljen med utbredda kokainrykten. 

Kronprinsessan Victoria, 43, tar starkt avstånd från droger. Flera av hennes nära vänner har varit inne i ett avancerat missbruk och därför känner kungligheten väl till drogernas mörka baksida som inte sällan leder till ett liv i misär och i vissa fall döden. 

Knarkmissbruk är dessvärre utbrett i alla samhällsskikt. I vissa societetskrestar flödar knarket och enlig uppgift är kokain den drog som används mest av de personer som sammankopplas med kungafamiljen. 

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att en av Victorias vänner väcker polisens och knarkspans intresse. 

 • Kronprinsessan Victorias vän återfinns på knarkspans lista över "högintressanta personer".

 • Personen i fråga ska ha direkta kopplingar till dem som säljer droger i Stockholm.

 • Just nu florerar en rad uppgifter och rykten kring kokain omkring vänner till kronprinsessan Victoria.

 • Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom har publicerar en synnerligen olämplig bild på sitt Instagram-konto.

 • Här är bilden som till en början ser helt normal ut.

 • Men vid en närmare anblick ser man en vit lina på bordet som påminner om kokain.

 • Några vita korn ligger också utspridda på bordet.

 • Här poserar Kristoffer Ahlbom i en soffa tillsammans med prins Daniel.

 • Som Stoppa Pressarna tidigare avslöjat blev prins Daniel chockad över kokainryktet som nu omger vännens bild.

 • Kristoffer Ahlbom visar gärna upp hur nära han står kungahuset. Här syns han med Spotify-grundarn Martin Lorentzon, prinsessa Madeleine och hennes väninna Louise Thott.

 • Att Ahlboms bild fortfarande ligger ute förvånar många. Hans uppdragsgivare Vimal Kovac, vd på Stureplansgruppen, sägs ha en nolltolerans mot allt som har med droger att göra. Här med bolagets delägare Petter Stordalen.

 • Nu har även Kristoffer Ahlboms vän, Niclas Engsäll, reagerat på bilden. Societetsmannen, som tidigare var gift med SVT-stjärnan Carolina Neurath, sägs vara en stark motståndare till just kokain.

 • Niclas Engsäll blev helt knäckt när dåvarande hustrun Carolina Neurath var otrogen och hade sex med Emil "Hipster-Emil" Persson.

 • Det har senare avslöjats att Niclas Engsäll var otrogen mot sin förra hustru Andrea Brodin. Han låg med Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

 • "Det svenska kungahuset har inte råd att på det här sättet sammankopplas med droger. Dessvärre är det ju framför allt vänner till kronprinsessparet som är föremål för er granskning och det är ytterst allvarligt", säger en hovreporter.

 • Nu återstår det att se hur kungafamiljen kommer att agera på uppgifterna om kokain och deras vänner. Bilder: TT

Personen i fråga har starka band till de som säljer droger runt om i Stockholm och som särskilt är verksamma vid Stureplan. 

– Det är ju såklart tragiskt, oavsett vem man är. Men här finns det en tydlig koppling till det svenska kungahuset, och det ska ha väckt viss uppmärksamhet hos kollegorna, berättar en poliskälla för Stoppa Pressarna och fortsätter: 

– Individen är med på listan över de personer som vi anser är "högintressanta" när det gäller droghandeln i Stockholm.  

LÄS MER: Bild-Extra: Malin Berghagens härliga helgmys med älskaren

Stoppa Pressarnas avslöjande kommer ytterst olägligt för kungafamiljen som redan står nära personer som orsakar kokainrykten. 

Nyligen fick kronprinsessan Victoria vetskap om att den kände nattklubbschefen Kristoffer Ahlbom, 48, har publicerat en synnerligen olämplig bild på sitt Instagram-konto.

Bilden föreställer bland annat en tallrik med köttbullar och makaroner. Men vid en närmare anblick ser man något som påminner om en kokainlinje bredvid tallriken. 

Många har uppfattat bilden som ett "skämt", men det finns de som menar att så inte är fallet. Anledningen är att det ligger lite större korn bredvid den vita linan. 
– När man krossar kokain, med typ ett kontokort, är det lätt att det sprätter iväg några smulor eller ”rester”. Men om du arrangerar en skämtbild är du inte så försåtlig att du placerar ut några ”rester”. Jag är helt övertygad om det kan vara kola och att det där vita pulvret hamnade på bilden av misstag, berättade en erfaren kokainist och nattklubbsbesökare för Stoppa Pressarna.

LÄS MER: Svenske kungens oväntade succé-inhopp i Netflix "The Crown"

Kristoffer Ahlbom är profil för Stureplansgruppen, en stor krogkoncern som hävdar att man är emot droger. Det hela blir därför mycket anmärkningsvärt då nattklubbschefen trots Stoppa Pressarnas avslöjande fortfarande väljer att ha kvar bilden på Instagram som nu är föremål för en sån stor diskussion.

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har krogkoncernens vd Vimal Kovac, 47, en nolltolerans med allt som har med droger att göra. Vid ett tillfälle sparkade han exempelvis en framgångsrik krogprofil på stående fot för blotta misstanken kring kokainmissbruk.

Profilen frikändes senare från alla misstankar, men krogkungens beteende vittnar om en fast hand när det gäller misstänkt knarkmissbruk på hans kända nattklubbar, däribland Spy Bar, Sturecompagniet, Hells Kitchen och en handfull andra vattenhål.
– Ja, därför är det mycket mystiskt att Ahlbom i sin position tillåts skämta om kokain på köksbordet. Hade någon annan av oss gjort så hade vi fått kicken direkt. Det är något som inte stämmer här, säger en anställd inom Stureplansgruppen. 

LÄS MER: Prins Daniel djupt skakad av kokainryktet 

Kristoffer Ahlbom är vidare en man som gärna stoltserar med att han står kändisar och speciellt kungahuset nära.

Krogprofilen har vid flera tillfällen publicerat bilder av sig själv med prins Daniel, 47, prins Carl Philip, 41, och prinsessan Madeleine, 38, på Instagram. Dessutom är han tillsammans med kronprinsesan Victoria fadder till gemensamma väninnan Andrea Brodin, 44, och Niclas Engsälls, 45, dotter. 

Niclas Engsäll har på senare tid rönt stor uppmärksamhet då han blev bedragen av ex-frun och SVT-stjärnan Carolina Neurath, 35, som gick bakom ryggen på den dåvarande maken och hade ett sexuellt förhållande med Emil "Hipster-Emil" Persson, 35, som driver "Fördomspodden".

Enligt vännerna blev Niclas Engsäll, känd som en hedersknyffel, helt knäckt efter en konfrontation med hustrun där hon till slut motvilligt erkände att lusten till en annan man hade blivit för stor. 

Men historien går igen. 

LÄS MER: Bilderna som visar Paolo Robertos återförening med Elin

Stoppa Pressarna kunde senare avslöja att Niclas Engsäll, som hade kronprinsessan Victoria och prins Daniel, som hedersgäster på sitt första bröllop, själv hade brutit mot de heliga äktenskapslöftena genom att idka könsumgänge med Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 30, – samtidigt som han var gift med Andrea Brodin. 

Niclas Engsäll uppges nu vara chockad över Kristoffer Ahlboms omdiskuterade bild med linan och de små vita utspridda kornen. 
– Han menar att den även stänker på honom och andra i umgängeskretsen. Niclas har vid flera tillfällen påtalat att han inte är intresserad av att bli berusad av annat än alkohol och skulle aldrig, aldrig röra det vita mjölet, berättar en vän i samma societetskretsar. 

För kungahuset, som nåtts av uppgifterna, är alla kokainrykten och uppgifter besvärande.
– Det svenska kungahuset har inte råd att på det här sättet sammankopplas med droger. Dessvärre är det ju framför allt vänner till kronprinsessparet som är föremål för er granskning och det är ytterst allvarligt. Konsekvensen kan bli att Victoria och Daniels omdöme ifrågasätts på grund av deras vänner, säger en i dag pensionerad och rutinerad hovreporter. 

LÄS MER: Prins Carl Philip försonas med Bajsmannen efter bråket

Hur hovet nu kommer agera i frågan om knarket och kronprinsessan Victorias vänner återstår att se. 
– Kungafamiljen tar naturligtvis allvarligt på det här uppgifterna och tycker att det är tråkigt att de förknippas med kokain genom sina vänner på det här sättet. Men jag kan säga att man absolut tar avstånd från knark. De har ju som du vet egna tråkiga erfarenheter med nära som hamnat i det träsket, säger en hovkälla till Stoppa Pressarna. 

Vet du mer om kungafamiljens kopplingar till droger? Har du bilder, filmer eller ljudupptagningar? Tipsa Stoppa Pressarnas redaktion. Du garanteras anonymitet i enlighet med grundlagen och alla uppgifter som leder till publicering arvoderas frikostigt. 

Missa inte flera kungliga nyheter på vår stora succésajt Allt om Kungligt

LÄS MER: Vi avslöjar: Kungens kock jagade utsatt kvinna i över 14 år 
LÄS MER: Carina Berg hemlös efter hastiga uppbrottet
LÄS MER: Jenny Strömstedts egna ärliga ord om skilsmässan

VI AVSLÖJAR: Ingår i Stockholms kokainkretsar!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Knarkspans starka intresse för Victorias vän

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Fredrick Federley har inte avgått som EU-parlamentariker

De sista delarna av pedofilskandalen återstår att rensa upp.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fredrick Federley ännu inte avgått som EU-parlamentariker.
Snart ska den skandaliserade Centertoppens öde slutgiltigt avgöras i Bryssel.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Dan Eliassons dolda motiv med gay-festen

VI AVSLÖJAR:

"Gjorde att den blev nödvändig!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Lyckligt slut på Alexander Bards triangeldrama

VI AVSLÖJAR:

"Nu känner jag mig bekräftad!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Mikael Persbrandt portförbjuden i Uppsala

EXTRA: "Äldrenämnden är orolig för vad som kan hända!"

Svenskt

Runar Sögaards domedagsprofetia om Donald Trump

VI AVSLÖJAR: "Blir som inget annat vi sett eller upplevt förut!"

Svenskt

Emilio Ingrossos nya sköna liv efter separationen

VI AVSLÖJAR: Pasta-kungen njuter medan hustrun Åsa gråter!

Domstolsbeslutet om Margaux Dietz nya kärlek

VI AVSLÖJAR:

Okända sanningen om Sean Canning!

Allvarliga hotet mot Ebba Busch i domstol

EXTRA: KD-ledaren riskerar förnedrande förlust!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Lena Endre och maken stupfulla på Stureplan

EXTRA: "Usch, vad läbbigt!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Lesbisk stjärnfotograf tog känd artist på könet

VI AVSLÖJAR:

Offret om skammen på kändisfesten!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Fredrick Federley har inte avgått som EU-parlamentariker

VI AVSLÖJAR:

Snart ska pedofil-härvan avgöras i Bryssel!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Kristin Kaspersen riskerar att bli vräkt efter bostadsbluffen

VI AVSLÖJAR: Hyresvärden är redo att "agera"!

Alexander Bard i svartsjukedrama efter mysdejten

VI AVSLÖJAR: "Jag är kränkt!"

Gunde Svans chock efter kokainrazzian

EXTRA: "Jag var ju lite orolig!"

Elin om sitt tortyrhelvete efter uppbrottet från Paolo Roberto

EXTRA: "Målet var att bryta ner oss psykiskt!"

Bianca Ingrosso attackerad i Federleys pedofil-skandal

EXTRA: "Deras tystnad är ett normaliserande av våldet mot barnen!"

Kristin Kaspersens tunga tid efter uppbrottet

EXTRA: "Vafan, det gör ju ont!"

Elin Härkönens nya helvete efter Paolo-kraschen

VI AVSLÖJAR: Hästakrobaten plågad i flera dygn – allt filmades!

Dansbandskungen Thorleif död i covid-19

EXTRA: "Somnade in stilla!"

Alexander Bards egna ord om kärleksdramat med unga kostymkillen

VI AVSLÖJAR: Allt om den heta relationen till Andreas, 25!

Emilio Ingrosso separerad från Åsa av myndigheterna

EXTRA: "Är så ledsen och besviken att jag gråter!"

Dan Eliasson om sveket som förändrade allt

EXTRA: ”Jag har gått på ett antal nitar i livet!”

Han är Alexander Bards hemliga mys-dejt

VI AVSLÖJAR: Andreas, 25, har lyckats fånga Army of Lovers-stjärnan!

Blondinbellas hemliga corona-resa med Paul, 52

VI AVSLÖJAR: Paret struntade helt i restriktionerna!

Vännen talar ut om pedofilryktena i Eliasson-affären

VI AVSLÖJAR: Sparkade generaldirektören vägrar svara på frågorna!

Alexander Bards romantiska mysmiddag

BILD-EXTRA: "De hade bara ögon för varandra!"

Bianca Ingrosso i offentligt tampongbråk

EXTRA: Varsam med vad hon stoppar in i sitt underliv!

Så parades Margaux Dietz ihop med nya kärleken

VI AVSLÖJAR: "Hon har inte haft en aning om upplägget!"

Nya detaljer om Dan Eliassons hemliga dubbelliv

VI AVSLÖJAR: Läderkläder, cowboyboots och unga män!

Carolina Gynnings härliga babylycka med Viktor

EXTRA: "Jag kan inte förstå att det är sant!"

Dan Eliassons unga gay-vän talar ut om nyårsnatten i Las Palmas

VI AVSLÖJAR: "Har varit på homosexfest!"

Så lyckades Carl Jan Granqvist lura döden

EXTRA: Fick det ödesdigra beskedet efter en bättre middag!

Pernilla Wahlgren visar upp nya lyxvillan

EXTRA: Härliga bilder från 30-miljoners-drömmen!

Gunilla Perssons fasa efter kravallerna i USA

EXTRA: Hollywoodfrun utom sig av oro och ilska!

Här är Gay-frågorna som fick Dan Eliasson att avgå

EXTRA: Stoppa Pressarnas avslöjande tvingade bort generaldirektören!

Nya beslutet kring Fredrick Federleys pedofil

VI AVSLÖJAR: "Nu försöker han låtsas!"

Dan Eliasson avgår efter homosex-avslöjandet

VI AVSLÖJAR: Krismöte efter Stoppa Pressarnas publicering!

Så mörkar Dan Eliasson sitt okända sexliv

VI AVSLÖJAR: ”Ingen vill att det ska komma ut!”

Dokumentet som skyddar Fredrick Federley i pedofilhärvan

VI AVSLÖJAR: Centertoppen slipper polisutredning!

Agneta Sjödins stenhårda krav i relationen

EXTRA: "Jag vill ha smöret på mackan på ett visst sätt!"

söndag 17 januari 2021