- Senaste nytt från kändispressen

Knarkspans starka intresse för Victorias vän

Hovet är chockade.
En av kronprinsessans Victorias vänner återfinns på knarkspans lista över "högintressanta personer". 
Samtidigt brottas andra personer nära kungafamiljen med utbredda kokainrykten. 

Kronprinsessan Victoria, 43, tar starkt avstånd från droger. Flera av hennes nära vänner har varit inne i ett avancerat missbruk och därför känner kungligheten väl till drogernas mörka baksida som inte sällan leder till ett liv i misär och i vissa fall döden. 

Knarkmissbruk är dessvärre utbrett i alla samhällsskikt. I vissa societetskrestar flödar knarket och enlig uppgift är kokain den drog som används mest av de personer som sammankopplas med kungafamiljen. 

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att en av Victorias vänner väcker polisens och knarkspans intresse. 

 • Kronprinsessan Victorias vän återfinns på knarkspans lista över "högintressanta personer".

 • Personen i fråga ska ha direkta kopplingar till dem som säljer droger i Stockholm.

 • Just nu florerar en rad uppgifter och rykten kring kokain omkring vänner till kronprinsessan Victoria.

 • Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom har publicerar en synnerligen olämplig bild på sitt Instagram-konto.

 • Här är bilden som till en början ser helt normal ut.

 • Men vid en närmare anblick ser man en vit lina på bordet som påminner om kokain.

 • Några vita korn ligger också utspridda på bordet.

 • Här poserar Kristoffer Ahlbom i en soffa tillsammans med prins Daniel.

 • Som Stoppa Pressarna tidigare avslöjat blev prins Daniel chockad över kokainryktet som nu omger vännens bild.

 • Kristoffer Ahlbom visar gärna upp hur nära han står kungahuset. Här syns han med Spotify-grundarn Martin Lorentzon, prinsessa Madeleine och hennes väninna Louise Thott.

 • Att Ahlboms bild fortfarande ligger ute förvånar många. Hans uppdragsgivare Vimal Kovac, vd på Stureplansgruppen, sägs ha en nolltolerans mot allt som har med droger att göra. Här med bolagets delägare Petter Stordalen.

 • Nu har även Kristoffer Ahlboms vän, Niclas Engsäll, reagerat på bilden. Societetsmannen, som tidigare var gift med SVT-stjärnan Carolina Neurath, sägs vara en stark motståndare till just kokain.

 • Niclas Engsäll blev helt knäckt när dåvarande hustrun Carolina Neurath var otrogen och hade sex med Emil "Hipster-Emil" Persson.

 • Det har senare avslöjats att Niclas Engsäll var otrogen mot sin förra hustru Andrea Brodin. Han låg med Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

 • "Det svenska kungahuset har inte råd att på det här sättet sammankopplas med droger. Dessvärre är det ju framför allt vänner till kronprinsessparet som är föremål för er granskning och det är ytterst allvarligt", säger en hovreporter.

 • Nu återstår det att se hur kungafamiljen kommer att agera på uppgifterna om kokain och deras vänner. Bilder: TT

Personen i fråga har starka band till de som säljer droger runt om i Stockholm och som särskilt är verksamma vid Stureplan. 

– Det är ju såklart tragiskt, oavsett vem man är. Men här finns det en tydlig koppling till det svenska kungahuset, och det ska ha väckt viss uppmärksamhet hos kollegorna, berättar en poliskälla för Stoppa Pressarna och fortsätter: 

– Individen är med på listan över de personer som vi anser är "högintressanta" när det gäller droghandeln i Stockholm.  

LÄS MER: Bild-Extra: Malin Berghagens härliga helgmys med älskaren

Stoppa Pressarnas avslöjande kommer ytterst olägligt för kungafamiljen som redan står nära personer som orsakar kokainrykten. 

Nyligen fick kronprinsessan Victoria vetskap om att den kände nattklubbschefen Kristoffer Ahlbom, 48, har publicerat en synnerligen olämplig bild på sitt Instagram-konto.

Bilden föreställer bland annat en tallrik med köttbullar och makaroner. Men vid en närmare anblick ser man något som påminner om en kokainlinje bredvid tallriken. 

Många har uppfattat bilden som ett "skämt", men det finns de som menar att så inte är fallet. Anledningen är att det ligger lite större korn bredvid den vita linan. 
– När man krossar kokain, med typ ett kontokort, är det lätt att det sprätter iväg några smulor eller ”rester”. Men om du arrangerar en skämtbild är du inte så försåtlig att du placerar ut några ”rester”. Jag är helt övertygad om det kan vara kola och att det där vita pulvret hamnade på bilden av misstag, berättade en erfaren kokainist och nattklubbsbesökare för Stoppa Pressarna.

LÄS MER: Svenske kungens oväntade succé-inhopp i Netflix "The Crown"

Kristoffer Ahlbom är profil för Stureplansgruppen, en stor krogkoncern som hävdar att man är emot droger. Det hela blir därför mycket anmärkningsvärt då nattklubbschefen trots Stoppa Pressarnas avslöjande fortfarande väljer att ha kvar bilden på Instagram som nu är föremål för en sån stor diskussion.

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har krogkoncernens vd Vimal Kovac, 47, en nolltolerans med allt som har med droger att göra. Vid ett tillfälle sparkade han exempelvis en framgångsrik krogprofil på stående fot för blotta misstanken kring kokainmissbruk.

Profilen frikändes senare från alla misstankar, men krogkungens beteende vittnar om en fast hand när det gäller misstänkt knarkmissbruk på hans kända nattklubbar, däribland Spy Bar, Sturecompagniet, Hells Kitchen och en handfull andra vattenhål.
– Ja, därför är det mycket mystiskt att Ahlbom i sin position tillåts skämta om kokain på köksbordet. Hade någon annan av oss gjort så hade vi fått kicken direkt. Det är något som inte stämmer här, säger en anställd inom Stureplansgruppen. 

LÄS MER: Prins Daniel djupt skakad av kokainryktet 

Kristoffer Ahlbom är vidare en man som gärna stoltserar med att han står kändisar och speciellt kungahuset nära.

Krogprofilen har vid flera tillfällen publicerat bilder av sig själv med prins Daniel, 47, prins Carl Philip, 41, och prinsessan Madeleine, 38, på Instagram. Dessutom är han tillsammans med kronprinsesan Victoria fadder till gemensamma väninnan Andrea Brodin, 44, och Niclas Engsälls, 45, dotter. 

Niclas Engsäll har på senare tid rönt stor uppmärksamhet då han blev bedragen av ex-frun och SVT-stjärnan Carolina Neurath, 35, som gick bakom ryggen på den dåvarande maken och hade ett sexuellt förhållande med Emil "Hipster-Emil" Persson, 35, som driver "Fördomspodden".

Enligt vännerna blev Niclas Engsäll, känd som en hedersknyffel, helt knäckt efter en konfrontation med hustrun där hon till slut motvilligt erkände att lusten till en annan man hade blivit för stor. 

Men historien går igen. 

LÄS MER: Bilderna som visar Paolo Robertos återförening med Elin

Stoppa Pressarna kunde senare avslöja att Niclas Engsäll, som hade kronprinsessan Victoria och prins Daniel, som hedersgäster på sitt första bröllop, själv hade brutit mot de heliga äktenskapslöftena genom att idka könsumgänge med Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 30, – samtidigt som han var gift med Andrea Brodin. 

Niclas Engsäll uppges nu vara chockad över Kristoffer Ahlboms omdiskuterade bild med linan och de små vita utspridda kornen. 
– Han menar att den även stänker på honom och andra i umgängeskretsen. Niclas har vid flera tillfällen påtalat att han inte är intresserad av att bli berusad av annat än alkohol och skulle aldrig, aldrig röra det vita mjölet, berättar en vän i samma societetskretsar. 

För kungahuset, som nåtts av uppgifterna, är alla kokainrykten och uppgifter besvärande.
– Det svenska kungahuset har inte råd att på det här sättet sammankopplas med droger. Dessvärre är det ju framför allt vänner till kronprinsessparet som är föremål för er granskning och det är ytterst allvarligt. Konsekvensen kan bli att Victoria och Daniels omdöme ifrågasätts på grund av deras vänner, säger en i dag pensionerad och rutinerad hovreporter. 

LÄS MER: Prins Carl Philip försonas med Bajsmannen efter bråket

Hur hovet nu kommer agera i frågan om knarket och kronprinsessan Victorias vänner återstår att se. 
– Kungafamiljen tar naturligtvis allvarligt på det här uppgifterna och tycker att det är tråkigt att de förknippas med kokain genom sina vänner på det här sättet. Men jag kan säga att man absolut tar avstånd från knark. De har ju som du vet egna tråkiga erfarenheter med nära som hamnat i det träsket, säger en hovkälla till Stoppa Pressarna. 

Vet du mer om kungafamiljens kopplingar till droger? Har du bilder, filmer eller ljudupptagningar? Tipsa Stoppa Pressarnas redaktion. Du garanteras anonymitet i enlighet med grundlagen och alla uppgifter som leder till publicering arvoderas frikostigt. 

Missa inte flera kungliga nyheter på vår stora succésajt Allt om Kungligt

LÄS MER: Vi avslöjar: Kungens kock jagade utsatt kvinna i över 14 år 
LÄS MER: Carina Berg hemlös efter hastiga uppbrottet
LÄS MER: Jenny Strömstedts egna ärliga ord om skilsmässan

VI AVSLÖJAR: Ingår i Stockholms kokainkretsar!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Knarkspans starka intresse för Victorias vän

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Kjell Bergqvist avslöjar sitt dolda handikapp

Åldern börjar ta ut sin rätt.
Nu berättar Kjell Bergqvist om sitt dolda handikapp.
Skådespelaren har stora problem med hörseln och tvingas bära hörapparat.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Benjamin Ingrosso brädad av sexig surf-hunk

VI AVSLÖJAR:

Sångarens flickvän har hittat en ny kärlek!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Ingrosso misshandlade Anna Book efter bråk i trapphus

VI AVSLÖJAR:

Den eldfängde italienaren var chanslös i tingsrätten!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Patrik Sjöberg om sin svåra blodsjukdom

EXTRA: Stjärnan var nära att dö!

Svenskt

Dr Albans nya tuffa liv efter sjukdomsperioden

BILD-EXTRA: Musikern tvingas vänja sig!

Svenskt

Annie Lööfs skarpa markering mot Federley

VI AVSLÖJAR: Hon accepterar inte hans beteende längre!

Dan Ekborgs nya lycka efter kärlekskarusellen

BILD-EXTRA:

Går och sjunger musikallåtar på stan!

Gunilla Perssons mamma till sjukhus – kämpar för sitt liv

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfruns gripande ord om dramat i natt!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Kjell Bergqvist avslöjar sitt dolda handikapp

EXTRA: Skådespelaren blev hjälplös till slut!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Emilio Ingrosso om krisen i äktenskapet med Åsa

EXTRA:

"Det är väldigt, väldigt svårt!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Peg Parneviks desperata försök till återförening

EXTRA:

Gör allt hon kan för att få tillbaka Filip!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Magnus Hedmans nya look får följarna att jubla

EXTRA: Bilden som visar den stora förändringen!

Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar männens fortsatta relation!

Steffo i smutsigt bajsbråk med Alex Schulman

EXTRA: "Hur dålig journalist får man bli?"

Camilla Läckbergs svåra sammanbrott efter tuffa tiden

EXTRA: Författaren väljer att isolera sig helt!

Makens penis räddade synen på Christina Schollin

EXTRA: Så upptäckte Hans den dolda sjukdomen!

Siw Malmkvists tuffa lidande i tysthet

EXTRA: Berättar om okända sjukdomen hon lidit av i 40 år!

Ex-pojkvännens sköna revansch på Blondinbella

EXTRA: Så tjänade han miljontals kronor efter uppbrottet!

Filip Lamprechts flykt från ex-flickvännen Peg

EXTRA: "Jag vill ta tid och känna efter och återhämta mig!"

Sarah Dawn Finers dramatiska babylycka

EXTRA: "Visste inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv!"

Per Anderssons mumsiga thai-mys i vårkylan

BILD-EXTRA: Komikern blev lite sugen på söndagskvällen!

Så försöker Peg Parnevik hämnas på Filip Lamprecht

EXTRA: Sångerskans bitterhet växer sig allt starkare!

Margaux Dietz i öppet bråk med ex-maken

EXTRA: Så hindrar han influencern från att göra sitt jobb!

Camilla Läckbergs obehagliga upptäckt med Simon

EXTRA: "Förklarar ju inte varför han tog hem det här!"

Mia Parnevik drabbad av svår artros i höften

EXTRA: Så fick golfhustrun hjälp mot smärtorna!

Filip Lamprechts märkliga utspel om Peg Parnevik

EXTRA: Första orden om uppbrottet från kändisdottern!

Ingvar Oldsberg svårt skadad efter fallolycka i hemmet

EXTRA: Lyckades ta sig upp och larma själv!

Phillipes desperata vädjan till Benjamin Ingrosso

VI AVSLÖJAR: Söker artistens välsignelse av återföreningen med Bianca!

Efter Federley: ny centertopp i pedofilskandal

EXTRA: Häktad som misstänkt för våldtäkt mot barn!

Runar Sögaard jagad av polisen vid sin bostad

EXTRA: Så har norrmannen lyckats komma undan!

Paolo Roberto brädad av uppmärksammad TV4-kvinna

EXTRA: Överraskningen ett år efter sexköpet!

Kristina Lugns gravsten på villovägar

EXTRA: Livet fortsätter jävlas med den döda poeten!

Sanningen om Sven Tumbas otrohet

EXTRA: Efter alla år berättar hustrun Mona Tumba!

Hollywoodfrun tvingas till operation efter läkarmiss

EXTRA: Åsa Vesterlund lägger sig under kniven!

Malin Berghagen avslöjande om parterapin

EXTRA: Yogaprofilen och fästmannen åkte på läger!

Därför vill Benjamin Ingrosso hellre träffa killar

BILD-EXTRA: Sångarens mysfika efter offentliga erkännandet!

Bianca Ingrosso i knivbråk på restaurang

VI AVSLÖJAR: Polisförhöret ord för ord!

Carolina Gynnings kärleksresa utan Viktor

EXTRA: Därför dissar skånskan pojkvännen!

Skräckbilden från Patrik Sjöbergs dödskamp på sjukhuset

EXTRA: Höjdhoppsstjärnan chockar sina följare!

Ewa Fröling bryter ihop i tårar i tv efter tuffa frågan

EXTRA: "Det är som att underjorden öppnar sig!"

Soldoktorn i infekterat svartsjukedrama

EXTRA: Träffade Camilla, 54, på Tinder!

söndag 9 maj 2021