Mest läst just nu:

Säkerhetsrisk

Linda, 46, är ÖB:s hemliga älskarinna

Nu bekräftas det.
Stoppa Pressarna har haft rätt hela tiden om ÖB Micael Bydén.
Generalen var otrogen med en älskarinna som spräckte äktenskapet – nu avslöjas vem kvinnan är.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-06-18 kl 19:39 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydéns, 58, skilsmässa kom som en följd av att han varit otrogen mot sin hustru som han varit tillsammans med i 33 år varav 23 år som gifta.

Generalen exponerade sig gentemot främmande makt genom sin skörlevnad – något som fått många i Försvarsmakten att ifrågasätta honom. Stoppa Pressarna har talat med ett stort antal försvarsanställda på olika nivåer och det är ingen som tycket att Micael Bydén har fört sig med den värdighet man kan förvänta sig av en person i hans ämbete.

Bild 1 av 15

Nu avslöjas kvinnan som är ÖB Micael Bydéns hemliga älskarinna.

Bild 2 av 15

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.

Bild 3 av 15

Statsminister Magdalena Andersson, ÖB Micael Bydén och prins Carl Philip. Undrar vad prinsen tänkte på när han tvingades sitta bredvid ÖB?

Bild 4 av 15

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.

Bild 5 av 15

Micael Bydén har ansvar för Försvarsmaktens tusentals kvinnor och män, han ska vara en förebild. Han var otrogen mot sin hustru Anita Carlman efter 33 år tillsammans.

Bild 6 av 15

ÖB exponerar sig med sin otrohet för utpressning från den ryska militära underrättelsetjänsten GRU. ÖB har själv medgivit att det kan förekomma "misskreditering av beslutsfattare" under den pågående krisen, då är det bra om beslutsfattarna kan behålla brallorna på.

Bild 7 av 15

ÖB Micael Bydén har bland annat tagit med sin älskarinna Linda H Staaf till Karlbergs slott där de blev påkomna av en ung kadett. Vi får hoppas att det var försiktiga med de antika möblerna.

Bild 8 av 15

Vladimir Putin och hans underrättelsegeneraler kan skåla i rysk champagne, Sveriges ÖB underlättar deras jobb avsevärt. De behöver inte ens konstruera en sexskandal.

Bild 9 av 15

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november förra året begärde de skilsmässa.

Bild 10 av 15

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Såvitt känt var dock Wennerström inte otrogen med någon kvinnlig polismästare.

Bild 11 av 15

Micael Bydén har ansvar för Försvarsmaktens tusentals kvinnor och män, han ska vara en förebild.

Bild 12 av 15

När Sverker Göransson lämnade över ansvaret som ÖB till Micael Bydén 2015 kunde han nog inte ana att efterträdaren skulle besudla Karlbergs slott där ceremonin skedde.

Bild 13 av 15

Det är 46-åriga Linda H Staaf, chef för polisens underrättelseverksamhet NOA, som är ÖB:s älskarinna.

Bild 14 av 15

Linda H Staaf har även hon exponerat sig för utpressningsrisk genom att skaffa en gift älskare. Både ÖB och hans älskarinna har uppenbart svajiga omdömen.

Bild 15 av 15

Årets ledare Vésteinn Hafsteinsson med Linda H Staaf vid Idrottsgalan 2022. Publiken hade inte en aning om att hon var älskarinna åt ÖB samtidigt. Kanske främmande makt hade koll på det? Eller någon kriminell organisation?