Hälsa

Mysteriet kring blåslagna kändiskvinnan växer

Engagemang och omsorg.
Den blåslagna kändiskvinnans skador har väckt flera frågor.
Efter att journalisten Anna Shimoda återigen blivit blåslagen för andra gången på kort tid växer nu mysteriet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-07 kl 07:04 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har vid flera tillfällen rapporterat om kändiskvinnan och journalisten Anna Shimodas, 37, mystiska skador. I början av sommaren kollapsade hon efter en löptur och fick föras till Södersjukhuset i Stockholm där hon blev inlagd i två dygn.

Då hade den framgångsrika journalisten omfattande ansiktsskador. Vad som hände där i löpspåret vet vi inte – läkarna lyckades aldrig få fram något svar. Kanske det var en kollaps på grund av för mycket arbete i kombination med alltför hård träning.

Bild 1 av 6Vi ser Anna och Hans Shimoda. Till höger ser vi Anna Shimoda med en blåtira.

På kort tid har Anna Shimoda skadat sig allvarligt i ansiktet två gånger.
Bild 2 av 6

Hasse och Anna Shimoda är Sveriges mest framgångsrika kändisjournalister. Men kanske de jobbar för hårt?
Bild 3 av 6

Här ser vi de omfattande skadorna som Anna Shimoda drog på sig i det oturliga fallet på plan mark i början av sommaren. Sedan blev hon återigen olycksdrabbad.
Bild 4 av 6

Maken Hans Shimoda bevisade sin innerliga omsorg genom ett tecken med tre hjärtan till sin hustru som fick så omfattande skador i ansiktet efter första fallet. Andra gången olyckan var framme råkade hon ramla eller slå i något så att det blev en rejäl blåtira.
Bild 5 av 6

Nyligen böjd Hasse sin älskade Anna Shimoda på en flott Parisresa med lyxshopping, ostron och champagne.
Bild 6 av 6

Lena K. Samuelsson är chefredaktör på Aftonbladet. Nu kräver medarbetare att hon ska engagera sig i vad som hänt Anna Shimoda och inleda en utredning.

Anna Shimoda hade ett fint stöd av sin älskade make Hans ”Hasse” Shimoda, 58, som hon var noga med att tacka i samband med att den otäcka incidenten blev känd.

Blodiga bilder

Det var Anna Shimoda själv som la ut de blodiga skadebilderna på Facebook och gensvaret från kändisvärlden var enormt. Mängder av celebriteter uttryckte sin omsorg om den populära och uppskattade journalisten som tack vare alla framgångar blivit känd själv i likhet med sin make.