Niclas Wahlgrens ex-flickvän drabbad av dödlig sjukdom

Inte ens träningen hjälpte.
Nu berättar Julia ”Muskel-Julia” Friberg om dramat då hon drabbades av en dödlig sjukdom.
För ex-pojkvännen Niclas Wahlgren har den senaste tiden inneburit svåra påfrestningar och en eskalerande oro.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-12-22 kl 10:05 |

ProvaPremium

Niclas Wahlgren, 55, hade en kort men intensiv och uppmärksammad romans med Julia ”Muskel-Julia” Friberg, 41. Den frånskilda trebarnsmamman från Habo utanför Jönköping lyckades fångade radiopratarens intresse.

Romansen må ha varit kort men det råder inget tvivel om att Julia gjorde ett beständigt intryck på Niclas Wahlgren. På kuppen blev han så besatt av träning att den blonde underhållaren numera är ett riktigt muskelpaket och Niclas har till och med utbildat sig till personlig tränare.

Bild 1 av 6

Niclas Wahlgren är utom sig av oro efter att ex-flickvännen "Julia "Muskel-Julia" insjuknat i en allvarlig och extremt dödlig sjukdom.
Bild 2 av 6

Uppbrottet från "Muskel-Julia" blev en prövning för Niclas Wahlgren då hans ärkefiende Johan Petré lade an på den blonda småländskan. Den omstridde festfixaren lyckades locka med sig Julia med hjälp av magikern Joe Labero.
Bild 3 av 6

Niclas Wahlgren har övergivit sången och skådespeleriet. Numera är han radiopratare på NRJ och personlig tränare. Det var efter romansen med Julia som Niclas beslutade sig för att bli PT.
Bild 4 av 6

Niclas Wahlgren kör en varierad träning för att få finast möjliga kropp.
Bild 5 av 6

Det var en en kort men ack så vacker romans mellan Niclas och Julia.
Bild 6 av 6

Här berättar Julia Friberg själv om det otäcka sjukdomsdramat.

Och att Julia Friberg fortfarande hyser en speciell plats i Niclas Wahlgrens hjärta illustrerades nyligen tydligt då hon drabbades av den extremt dödliga sjukdomen covid-19. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har Niclas Wahlgren varit utom sig av oro efter att han fick höra att Julia Friberg insjuknat.
Hittills har 1,5 miljoner människor världen över avlidit på grund av det kinesiska dödsviruset. I Sverige är det närmare 8 000 människor som så här långt har fått plikta med sina liv.