Paolo Robertos egna ord om sexköpet och gripandet

Ord för ord.
Nu avslöjas Paolo Robertos egen berättelse om sexköpet som krossade hela hans tillvaro.
Den tidigare programledaren nekade först och berättade för polisen att han varit på en Tinder-dejt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-12-18 kl 23:02 |

ProvaPremium

Den 14 maj klockan 19.32 tog Paolo Roberto, 51, det avgörande steget som krossade hans företagsimperium, ledde till att han sparkades från TV4 och dumpades av sin unga flickvän Elin Härkönen, 26.

Den tidigare proffsboxaren klev in genom porten i fastigheten på Östermalm där en bordell var inredd.

Bild 1 av 6

Nu avslöjas Paolo Robertos egen berättelse om sexköpet. Ord för ord redogör programledaren om vad som hände på lägenhetsbordellen.
Bild 2 av 6

Den 14 maj klockan 19.32 gick Paolo Roberto in genom den här porten på Östermalm. Hans öde var beseglat.
Bild 3 av 6

Paolo Roberto hävdar att han begick sin sexköpsdebut i samband med att han greps av polisen men programledarens vän Michael Brinkenstjärna påstår att ex-boxaren har betalat för sex tidigare.
Bild 4 av 6

Paolo Roberto blev på ett ögonblick skandaliserad och hela hans värld rämnade. Han matvaror plockades ner från hyllorna, han sparkades från TV4
Bild 5 av 6

Paolo Roberto dumpades omedelbart av sin unga flickvän Elin Härkönen.
Bild 6 av 6

Idag har Paolo Roberto och Elin Härkönen hittat tillbaka till varandra. Det är mest hon som vill återförenas och han har velat bromsa det hela då han ännu inte riktigt "landat" efter skandalen.

22 minuter senare var Paolo Roberto klar med sitt sexköp, han hade betalt 1 500 kronor för sex med en 35-årig rumänska kvinna i. Han hade hittat den prostituerade kvinnan på nätet.

När Paolo Roberto lämnade den sjaskiga lägenheten fick han en varning av rumänskan – hon hade observerat att en man stod utanför porten.

Polisens spanare vid dörren hade hört stönanden inne från lägenheten när Paolo Roberto befann sig där.

Väl ute på gatan greps Paolo Robert diskret av polisens civilklädda spanare. Han sattes i baksätet på en omålad polisbil och ett förhör, som kom att ta flera timmar inleddes.