Brott och straff

Niclas Wahlgrens katastrof efter sexdomen – förlorar jobbet

Tuffa bud.
Niclas Wahlgrens sexköp står honom dyrt.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att nöjesprofilen förlorar stora pengar – han blir av med flera uppdrag.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-11-12 kl 14:12 |

ProvaPremium

Niclas Wahlgren, 58, valde att erkänna. Han hade köpt en sexuell tjänst av massösen ”Dena” när han besökte en thaisalong på Östermalm i Stockholm den 12 januari förra året.

När Wahlgren anlände till salongen på Armfeltsgatan visste han inte att han var iakttagen. Sedan flera månader tillbaka hade polisen span på thaisalongen som man misstänkte var en förtäckt bordell.

Bild 1 av 6

Niclas Wahlgren erkänner sexbrott. Nöjesprofilen är dömd för att ha köpt sex på en thaisalong. Nu förlorar han uppdrag för miljoner.
Bild 2 av 6

Stoppa Pressarna avslöjade att Pernilla Wahlgren har haft ett hemligt möte med Niclas Wahlgren efter att åtalet om sexköp kom.
Bild 3 av 6

Niclas Wahlgren tog ut 1 000 kronor i bankomaten i gallerian Fältöversten strax innan han gick till massagesalongen där han misstänks ha köpt sex.
Bild 4 av 6

Pernilla Wahlgren kände sedan länge tillbaka till Niclas Wahlgrens massagevanor.
Bild 5 av 6

En oväntad vän i nöden. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna stöttar Paolo Roberto Niclas Wahlgren efter det misstänkta sexköpet.
Bild 6 av 6

Nu bryter kändisvännerna med Niclas Wahlgren. Man vill inte bli associerad med nöjesprofilen efter sexköpet.

Under polisens tre månader långa spaningsinsats ägde över 2 500 misstänkta sexköp rum. En av de som misstänks i härvan är drottning Silvias, 79, brorson Patrick Sommerlath, 52.