Sjukdom

Nya dödsfaran för Gunilla Perssons mamma

Hon undslapp döden ännu en gång.
Gunilla Perssons mamma Iris har fått komma hem från sjukhuset.
Men nu väntar nya faror.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-01 kl 16:01 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har rapporterat om Gunilla Perssons, 63, mamma Iris, 96, och hennes kamp för att överleva. Multisjuka Iris Persson fördes till UCLA-sjukhuset efter att hon återigen fått problem med slembildning i lungorna.

Nu har mamma Iris fått komma hem och det är en lycklig Gunilla Persson som skriver på Instagram.

Bild 1 av 9Till vänster ser vi en bekymrad Gunilla Persson, hon står i en dörröppning. Till höger ser vi Iris Persson i en röd tröja och svart kavaj, hon ser uppjagad ut.

Iris Persson blev svårt sjuk i covid. Gunilla vakade vid hennes sida på sjukhuset.
Bild 2 av 9Till vänster ser vi Gunilla Persson i en rosa topp. Hon ler. Till höger ser vi Gunilla klappa sin mamma Iris på kinden.

Gunilla Persson har vårdat sin mamma i hemmet i Los Angeles i över tio år.
Bild 3 av 9Till vänster ser vi en bekymrad Gunilla Persson, till höger en svag Iris Persson i blå kavaj.

Gunilla Perssons mamma Iris Persson är död. Den 97-åriga kvinnan drabbades av covid.
Bild 4 av 9Till vänster i bild ser vi Gunilla Persson i en orangea t-shirt, hon har håret uppsatt och ser fokuserad ut. Till höger i bild ser vi dottern Erika Persson i en blå t-shirt, hon ser sammanbiten ut.

Gunilla Persson är till råga på allt omsprungen i popularitet av sin dotter Erika Persson som snart ska vara med i Bianca Ingrossos talkshow.
Bild 5 av 9Gunilla Persson Förnedrad Stor4 - Stoppa Pressarna

Likt ett monster kommer Gunilla upp ur den gröna sörjan. Hon medverkade i "Fångarna på Fortet" senaste säsongen, annars är det tunt med tv-jobben.
Bild 6 av 9gunilla persson astronaut stor1 - Stoppa Pressarna

Erika Perssons utpekade pappa är en hobby-astronaut högt upp i det blå som en satellit, nu kan han förstå vad världen är liten ändå högt i det blå.
Bild 7 av 9Gunilla Persson Miljadär Erika Stor1 - Stoppa Pressarna

Erika Perssons pappa är okänd. Miljardären Charles Simonyi har pekats ut som pappa och onekligen är de lika varandra över ögonen.
Bild 8 av 9gunilla overvakning stor1 1 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 9 av 9gunilla persson gripen stor1 - Stoppa Pressarna

Här är amerikanska polisens mugshot på Gunilla Persson efter gripandet i Florida.

Hollywoodfrun har lagt upp flera bilder där man ser hur hon kramar om sin älskade mor som dessvärre har mist talförmågan. Gunilla har dock lärt sig att läsa av sin mor i hennes ögon.

– Jag börjar med blicken, den outgrundliga och den lyckligt tacksamma blicken och leendet som mamma gav mig då hon kom hem idag. Visst är det fina bilder? Jag är så glad att äntligen få ut henne ur sjukhuset, skriver den långbenta blondinen.