Okända bilderna med Carolina Neuraths älskare

Carolina Neurath kunde inte motstå Emil Persson.
Den relativt okände journalisten fångade den gifta SVT-stjärnan och hamnade i säng med henne.
Nu kan Stoppa Pressarna visa tidigare okända bilder på mannen bakom otrohetsskandalen som skakar den svenska societeten och kungahuset.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-10-06 kl 21:59 |

ProvaPremium

Carolina Neurath, 34, visste att det var fel men hon kunde inte låta bli. Ett halvår efter att hon gästat Emil ”Hipster-Emil” Persson, 35, i ”Fördomspodden” inleddes flörtandet som kom att kosta SVT-stjärnan hennes äktenskap med den framgångsrike varumärkesexperten och kungavännen Niclas Engsäll, 44.

Stoppa Pressarna kan nu visa bilderna på Emil Persson som illustrerar hans resa från småländsk bonnapojke till urban hipster-cooling.

Bild 1 av 12

Carolina Neurath kunde inte motstå journalistkollegan Emil Persson, nu kan Stoppa Pressarna visa de heta bilderna med "Hipster-Emil".
Bild 2 av 12

Carolina Neurath åt häromdagen en krislunch med Jan Guillous hustru Ann-Marie Skarp som kan ge kloka råd hur man hanterar viljestarka män.
Bild 3 av 12

Carolina Neurath var otrogen mot maken Niclas Engsäll och han lämnade henne omedelbart.
Bild 4 av 12

Kronprinsessan Victoria blev inte glad när hon fick höra talas om otrohetsaffären som skakar societeten.
Bild 5 av 12

Carolina Neurath har även sökt stöd hos väninnorna.
Bild 6 av 12

Emil Persson älskar att träffa kändisar och han visar gärna upp sig med dem. Det har blivit många heta möten för Emil genom åren. Här träffar han Avicii.
Bild 7 av 12

Emil Persson är en småländsk yngling med hipster-ambitioner. Frisyren försvann när Emil började få lite mer koll på vad som gäller.
Bild 8 av 12

Visst skulle de kunna vara bröder? Hollywoodstjärnan Collin Farrell och Emil Persson har båda den där lite sorgsna blicken som många kvinnor finner så attraktiv. Det är inte att undra på att Neurath blev alldeles till sig i trasorna.
Bild 9 av 12

The Boss and the Hipster. Här går det inte att ta miste på att Emil är stolt över att få träffa Bruce Springsteen trots att det är lite förbjudet som journalist att vara så uppenbart imponerad av de man intervjuar.
Bild 10 av 12

Lemmy i Motörhead och Emil Persson i Hollywood.
Bild 11 av 12

Här träffar Emil Persson Will Ferrell i Amsterdam.
Bild 12 av 12

Här är Emil med David Hassellhoff, en lite överraskande kombination.

Carolina Neurath var i Sydafrika med sin rättrådige och världsvane make Niclas Engsäll när hon inledde flörtandet med Emil Persson. Stjärnan från ”Morgonstudion” började utbyta meddelanden med Café-journalisten och tv-producenten Emil Persson på Instagram.

Det dröjde inte länge förrän det började hetta till i mobiltelefonerna och till slut hade Carolina och Emil byggt upp en sådan spänning att det inte längre kunde stå emot – de hade sex med varandra.