Jenny Strömstedts nya raffiga look i rutan

Hösten lär bli het.
Nu presenterar Jenny Strömstedt sin nya raffiga look.
Programledaren är sexigare än någonsin – bläddra i bildspelet för att se hennes nya stil!

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2020-10-05 kl 18:03 |

ProvaPremium

Brains and beatuy heter det ju och frågan är om någon kan sägs förkroppsliga det mer än Jenny Strömstedt, 48? Den blonda programledare, bördig från Sollentuna norr om Stockholm, visar nu upp sin nya raffiga stil.

Givet det faktum att Jenny Strömstedt är så synlig i sin profession så tar hon självklart hjälp av en stylist för att få den där ultimata känslan av avslappnad ”höstpromenad och mys med maken och väninnorna en lördagseftermiddag”.

Bild 1 av 7

Hösten är här och med den kommer Jenny Strömstedts nya heta stil. Nu visar programledaren sin raffiga look.
Bild 2 av 7

Jenny Strömstedt knäade plötsligt, mitt under intervjun med Palmeåklagaren Krister Peterson föll hon ihop.
Bild 3 av 7

Jenny Strömstedt ligger avsvimmad på golvet, sändningen avbröts för reklam och kollegan Anders Kraft fick ta över sändningen.
Bild 4 av 7

Numera är det sällan vi ser Jenny och Steffo i rutan samtidigt men han vill inte vara sämre än sin kollega och visar också stolt upp sin look.
Bild 5 av 7

Här är Steffo Törnquist riktigt nöjd, men några följare har synpunkter på jeansen i allmänhet och att de är vita i synnerhet.
Bild 6 av 7

Här är Jennys nya heta höstlook.
Bild 7 av 7

Snart kommer Jenny Strömstedt visa upp sig i rutan med sin nya raffiga stil.

Det är stylisten Siroun Forsberg, 55, som i samarbete med Jenny Strömstedt tagit fram programledarens nya raffiga look. TV4-profilen poserar vant och avslappnat på Instagram i sin nya kreation.

Jenny Strömstedt har en kavaj/jacka med knyt och klänning och skor som kommer från H&M-företaget &Other Stories. Hon matchar sin outfit med ett par rejäla strumpbyxor så hon inte behöver frysa om benen under promenaden.