- Senaste nytt från kändispressen

Pernilla utnyttjad av sexchefens kvinna

Ett fräckt och oblygt utnyttjande.
Pernilla Wahlgren blev utsatt för sexchefens kvinna.
Sångerskan kunde inte värja sig.

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar granskat en hög chef på tidningen Aftonbladet.

Sexchefen har legat med källor, intervjuoffer och unga kvinnliga reportrar på tidningen – han hade bland annat ”toalett-sex” men en ung kvinnlig nöjesreporter i samband med en julfest.

Men det är inte bara mediemannen som fräckt utnyttjar sin ställning för att tillskansa sig det han vill uppnå – nu har även hans kvinnliga vän gått ett steg för långt.

  • Pernilla Wahlgren utnyttjades fräckt och oblygt av sexchefens kvinna.

  • Den döde pedofilmiljardären Jeffrey Epstein och hans kvinna Ghislaine Maxwell hade också för vana att utnyttja andra människor.

  • Kulturminister Jeanette Gustafsdotter ringde oombedd upp Pernilla Wahlgren som utnyttjades i en ful PR-kupp.

  • Kulturministern är god vän med sexchefen på Aftonbladet som har legat med hustrun till en minister och med intervjuoffer och kolleger.

  • Pernilla Wahlgren var skarpt kritisk till regeringens coronarestriktioner, efter samtalet med Jeanette Gustafsdotter var hon ödmjukt imponerad.

  • Jeanette Gustafsdotter älskar att umgås med kändisar, här är hon förtrolig med Micael Bindefeld.

  • Pernilla Wahlgren berättade självfallet om samtalet med kulturministern på sina sociala medier och självfallet hängde flera etablerade medier okritiskt på, en fiffig PR-kupp av kulturministern.

  • Sexchefen på Aftonbladet har hyllats offentligt av kulturministern, kanske var det han som instruerade Jeanette Gustafsdotter hur hon skulle utnyttja Pernilla Wahlgren? Det var Aftonbladet som sedan hade storyn om samtalet först.

  • Jeanette Gustafsdotter kommer från tjänsten som generalsekreterare för Sveriges museer, hon är även jurist med specialisering inom medie- och immaterialrätt. Hon hann knappt tillträda förrän hon gjorde bort sig gruvligt, nu verkar hon ha lärt sig det politiska spelet. Bilder: TT och Stoppa Pressarna

Sexchefen är en flitig debattör i mediefrågor och han drar sig inte för att ta till brösttoner och skriva andra publicister på näsan hur de ska bete sig. Samtidigt lever mannen ett slags dubbelliv med jakt på sex och vilda kokainfester på nätterna.

LÄS MER: Prins Daniels första ord om krisen i äktenskapet med Victoria

Mannen har gjort en anmärkningsvärt snabb karriär på Aftonbladet och han har försänkningar i det politiska etablissemanget. Stoppa Pressarna har bland annat avslöjat att han haft sex med hustrun till en minister.

Sexchefen är dessutom nära vän med den nya kulturministern Jeanette Gustafsdotter, 56, som inte heller hon drar sig för att agera fräckt och utnyttja andra människor för sina syften.

Nyligen ringde Jeanette Gustafsdotter oombedd upp Pernilla Wahlgren, 54. Sångerskan har varit kritisk mot regeringens senaste coronarestriktioner.

Pernilla Wahlgren, som somliga kanske skulle karaktärisera som lite politiskt naiv, gick efter samtalet från att vara en tuff kritiker till imponerad och betagen över att en minister ringt just henne.
– Jag blir otroligt förvånad men framför allt imponerad över att kulturministern tar sig den tiden, säger artisten och realitystjärnan, till Aftonbladet.

LÄS MER: Kristin Kaspersen är redo att bli sambo med nye kärleken

Sångerskan är inte varse att hon i själva verket blivit utnyttjad i ett PR-syfte. Förfarandets fräckhet för tankarna till den döde pedofilmiljardärens Jeffrey Epstein och hans flickvän Ghislaine Maxwells, 59, modus operandi – inte heller de drog sig för att utnyttja andra människor för egen vinning.

Pernilla Wahlgren var besviken och förbannad efter de nya restriktionerna, hon skrev om det på Instagram på dagen – när kvällen trädde in så ringde kulturministern Jeanette Gustafsdotter.
– Jag är hårt drabbad vad gäller min show, som bara ställs in och skjuts fram och vi vet ingenting. Då blir man lite irriterad när man sitter här och har smittan själv och inser att vi som har tagit vaccinet blir ju uppenbarligen inte så sjuka, de som hamnar på iva har ju för det mesta inte tagit vaccin som jag har förstått det. Då blir man frustrerad och undrar varför vi stänger ner samhället och varför vi inte får spela för full publik när det verkar som att vi har fått bukt på själva coronan på så sätt att det inte är livshotande längre, utan mer har gått över till att bli som en förkylning eller en influensa, säger Pernilla Wahlgren.

LÄS MER: Petter Stordalens krishantering med unga flickvännen Märta efter snaskigt drama med Kenneth, 46

Sångerskan berättar om kulturministerns samtal:
– Hon sa att hon vill visa att hon tar det här på största allvar och att hon precis har börjat på sitt jobb, men att hon kommer att göra allt hon kan för att alla privatteatrar och produktionsbolag ska få bidrag.

Man behöver inte vara speciellt cyniskt lagd för att förstå att sexchefens kvinna, Jeanette Gustafsdotter, var fullt medveten om att Pernilla Wahlgren skulle bli både imponerad och dela med sig av samtalet i sociala medier, varpå andra mer etablerade medier okritiskt skulle återge ”solskenshistorien”. Som av en händelse var det Aftonbladet, där sexchefen arbetar, som var först med storyn.
– Jag tycker att det var otroligt fint, jag blir otroligt förvånad men framför allt imponerad över att kulturministern tar sig den tiden. Det enda vi kan hoppas på är att vi har en kulturminister som är på vår sida och som förstår allvaret och förstår att de här bidragen som har kommit in hittills inte har räckt, säger Pernilla Wahlgren.

LÄS MER: Christer Sjögrens tunga sorg efter dödsfallet

Sångerskan ska nog akta sig för att hysa alltför stora förhoppningar om kulturministerns förmåga. Hon inledde sin nya karriär med ett rejält klavertramp då Gustafsdotter uttalade sig om att hon ville ”titta på det och se om det leder till brott” när hon ombads kommentera gangsterrap.

En kulturminister som vill inskränka artisters konstnärliga frihet funkar inte ens i Ungern och det dröjde inte länge förrän Jeanette Gustafsdotter tvingades backa från sitt uttalande som hon bland annat skyllde på "trötthet".

Nu ter det sig som Jeanette Gustafsdotter på rekordtid lärt sig det politiska spelet nästintill fulländning med tanke på den fräcka PR-kuppen där både Pernilla Wahlgren och medierna utnyttjades oblygt.

LÄS MER: Laila Bagges chockbyte av karriär överraskar

Kanske sexchefen, som ju är en fena på medielogik, gav kulturministern instruktioner likt Jeffrey Epstein till Ghislaine Maxwell?

Vet du mer om kulturminister Jeanette Gustafsdotter och hennes relation till sexchefen på Aftonbladet? Vet du något om karaktären på relationen? Har du bilder, filmer eller ljudupptagningar? Tipsa Stoppa Pressarna här! Du är garanterad anonymitet och skyddad som källa i enlighet med grundlagen. Alla tips som leder till publiering arvoderas.

LÄS MER: Bonde-Susanna berättar om nya babylyckan
LÄS MER: 88-åriga "Dynastin"-stjärnan Joan Collins drogad och våldtagen
LÄS MER: Glenn Hyséns tuffa tid efter att han smittat sin hustru

VI AVSLÖJAR: "Jag är hårt drabbad!"

Kommentera: Pernilla Wahlgren utnyttjad av sexchefens kvinna

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Kungen i pinsam skandal med gift fembarnsmamma på slottet

Det är ingen måtta på eländet.
Nu har kung Carl Gustaf dragits in i en sjaskig skandal som avslöjas i en ny bok.
Vår monark och en gift fembarnsmamma anklagas för ett osnyggt beteende som ska ha skett på Stockholms slott kring juletid.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

"Robert Aschberg deltog i Aftonbladets sexorgie på krogen!"

EXTRA:

Nu avslöjas alla groteska detaljer!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Fruktansvärda mardrömmen för "Robinson" och TV4

Det som inte fick hända har inträffat!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Han är ÖB:s hantlangare – så ska sexskandalen mörkläggas

VI AVSLÖJAR: Micael Bydéns underhuggare tvingas göra det smutsiga jobbet!

Svenskt

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om Phillipe

Hemlighetsmakeriet får många att undra!

Svenskt

Mediechefens samlag inför medarbetarna i fullsatta baren

VI AVSLÖJAR: Ögonvittnet: Kulturfesten urartade i vild sexorgie!

Casper Janebrinks oväntade stöd efter otroheten

Gläds åt artistens nya baby med älskarinnan!

Maria Montazamis djupa förakt för Anna Anka

Hollywoodfruns beska ord om konkurrenten!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Efter tuffa tiden: Lars Lerins fantastiska glädjebesked

Nu vänder det för konstnären!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Oron växer: Soldoktorn mystiskt försvunnen

Frågetecknen kring tv-läkaren ökar!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Därför skiljde sig Björn och Lena Ulvaeus

Sjukdomen satte äktenskapet på prov!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Kristin Kaspersens tunga sorg efter älskarens svek

"Hur kan jag leda mig genom den här dagen?"

Bianca Ingrosso vill göra som mamma Pernillas rival

Influencern tar klar ställning! 

Sexaffärerna i Clark Olofssons brottsliga liv

Därför attraheras kvinnor av busen!

Gunilla Persson drabbad av värsta mardrömmen

Dramat kan sluta riktigt illa! 

Komikern Mårten Anderssons tunga miljonförlust chockar

"Lider enormt och smärtas på djupet!"

ÖB:s erkännande efter sexskandalen som spräckte hans äktenskap

VI AVSLÖJAR: General Micael Bydén talar ut!

Louise Hoffstens nya lycka efter tuffa krisen

Sångerskans och maken Dan Bratts glädje!

Kristin Kaspersens älskare visar sig öppet med SVT-kvinna

VI AVSLÖJAR: Är det slutet på sagan med Nisse Holm vi ser?

Petter Stordalen om krisen med svenska flickvännen Märta

"Jag miste inte tron på kärleken!"

Oron växer: Kris i Pernilla Wahlgrens relation

"Visar varken tacksamhet eller uppskattning!"

Lena Philipsson berättar om hjärtproblemen

Uppslitande skilsmässan knäckte artisten!

ÖB:s hemliga kärleksnäste med älskarinnan

VI AVSLÖJAR: Unika bilder inifrån Micael Bydéns sensuella salong!

Oldsbergs bittra konflikt med vännen på slutet

Sonen avslöjar: ”Hellberg svek farsan”!

Benjamin Ingrossos härliga grabbmys i solen

BILD-EXTRA: Sångarens lycka efter kärlekssorgen!

Sensationella avslöjandet om TV4:s "Robinson"

Hemlighetsmakeriet för hela svenska folket!

Överbefälhavarens hustru om makens älskarinna och otroheten

VI AVSLÖJAR: ”Alla våra vänner vet vad som har hänt!”

Ohållbar situation: Dominika och Anders Borg bryter upp

Våningen läggs ut för försäljning!

Putins nya hån av Magdalena Andersson chockar

Så parerar statsministern diktatorn!

Christina Schollins nya besked efter svåra handikappet

Visar en glimt från livet i rullstol!

Överbefälhavaren Micael Bydéns hemliga älskarinna under äktenskapet

VI AVSLÖJAR: Allt om den känsliga affären och skilsmässan!

Elisabet Höglund brutalt rånad i Spanien

”Vi grävde i soptunnorna!”

Tommy Körberg om det hårda livet med flaskan

”Alkohol är värre än kokain!”

Dold kamp mot smittsam sjukdom i "Robinson"

 ”Det var ganska äckligt”!

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

VI AVSLÖJAR: De bägge männen delar en hemlighet!

söndag 22 maj 2022