Mående

Stora oron för Fredrik Wikingsson efter chockbilden

Hur mår han egentligen?
Nu växer oron för Fredrik Wikingsson som nyligen talade ut om sin livsleda.
Stoppa Pressarnas fotograf fångade underhållaren en sen natt när han planlöst drev runt i shorts och loafers mitt i Stockholm.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2023-11-16 kl 06:52 |

ProvaPremium

Fredrik Wikingsson, 50, är en man som har allt. Han är lyckligt gift sedan många år och god för miljontals kronor efter alla framgångsrika år i tv-branschen tillsammans med parhästen Filip Hammar, 48.

Enda gnisslet i duons relation ska vara det faktum att Filip Hammar hyser en i det närmaste osund kändisfixering – han umgås uteslutande med andra kändisar sedan han själv slog igenom i det offentliga.

Bild 1 av 6

Hur mår han egentligen? Stoppa Pressarnas fotograf fångade Fredrik Wikingsson tidigt en morgon endast iklädd shorts och loafers i den 2-gradiga kylan.
Bild 2 av 6

Fredrik Wikingsson med hustrun Johanna. "Det känns som att min fru och min familj är ganska trött på mig", sa tv-stjärnan bara några dar innan han irrade runt i shorts i kylan.
Bild 3 av 6

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är parhästar i rutan men utanför lever de skilda liv. Filip Hammar är alltför upptagen med att frottera sig med kändisar.
Bild 4 av 6

Emil "Hipster-Emil" Persson och Fredrik Wikingsson på Kristallengalan. Småländske Emil blev känd för den breda allmänheten efter att SVT-stjärnan Carolina Neurath var otrogen mot sin make med honom vilket slutade i en bitter skilsmässa.
Bild 5 av 6

Förmår Filip Hammar trösta Fredrik Wikingsson. Är han tillräckligt känd för att Filip ska vilja ta sig an honom och hans mående?
Bild 6 av 6

Här ser vi Fredrik Wikingsson vandra planlöst i Vasastan en tidigt morgon. Det är två grader i luften, trots det har tv-profilen bara ett par shorts och loafers på sig.

Fredrik Wikingsson uppges ha en mer sund relation till sitt kändisskap och har flera vänner och bekanta som inte är kända, bland annat träffar han ofta helt okända människor i travvärlden som en följd av sitt brinnande intresse för hästsporten.