Mående

Stora oron för Fredrik Wikingsson efter chockbilden

Hur mår han egentligen?
Nu växer oron för Fredrik Wikingsson som nyligen talade ut om sin livsleda.
Stoppa Pressarnas fotograf fångade underhållaren en sen natt när han planlöst drev runt i shorts och loafers mitt i Stockholm.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2023-11-16 kl 06:52 |

ProvaPremium

Fredrik Wikingsson, 50, är en man som har allt. Han är lyckligt gift sedan många år och god för miljontals kronor efter alla framgångsrika år i tv-branschen tillsammans med parhästen Filip Hammar, 48.

Enda gnisslet i duons relation ska vara det faktum att Filip Hammar hyser en i det närmaste osund kändisfixering – han umgås uteslutande med andra kändisar sedan han själv slog igenom i det offentliga.

Bild 1 av 6Fredrik Wikingsson Shorts Stor - Stoppa Pressarna

Hur mår han egentligen? Stoppa Pressarnas fotograf fångade Fredrik Wikingsson tidigt en morgon endast iklädd shorts och loafers i den 2-gradiga kylan.
Bild 2 av 6Fredrik Wikingsson Shorts Stor2 - Stoppa Pressarna

Fredrik Wikingsson med hustrun Johanna. "Det känns som att min fru och min familj är ganska trött på mig", sa tv-stjärnan bara några dar innan han irrade runt i shorts i kylan.
Bild 3 av 6Fredrik Wikingsson Shorts Stor4 - Stoppa Pressarna

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är parhästar i rutan men utanför lever de skilda liv. Filip Hammar är alltför upptagen med att frottera sig med kändisar.
Bild 4 av 6Fredrik Wikingsson Shorts Stor3 - Stoppa Pressarna

Emil "Hipster-Emil" Persson och Fredrik Wikingsson på Kristallengalan. Småländske Emil blev känd för den breda allmänheten efter att SVT-stjärnan Carolina Neurath var otrogen mot sin make med honom vilket slutade i en bitter skilsmässa.
Bild 5 av 6Fredrik Wikingsson Shorts Stor5 - Stoppa Pressarna

Förmår Filip Hammar trösta Fredrik Wikingsson. Är han tillräckligt känd för att Filip ska vilja ta sig an honom och hans mående?
Bild 6 av 6Fredrik Wikingsson Shorts Stor1 - Stoppa Pressarna

Här ser vi Fredrik Wikingsson vandra planlöst i Vasastan en tidigt morgon. Det är två grader i luften, trots det har tv-profilen bara ett par shorts och loafers på sig.

Fredrik Wikingsson uppges ha en mer sund relation till sitt kändisskap och har flera vänner och bekanta som inte är kända, bland annat träffar han ofta helt okända människor i travvärlden som en följd av sitt brinnande intresse för hästsporten.

Ett stort mörker

På sistone har dock oron för Fredrik Wikingsson tilltagit. I en omtalad intervju i Aftonbladet där han skulle sätta ”plus” på sitt liv var det mest ett stort mörker som förmedlades.

Wikingsson sa till och med ”döden kom och ta mig” och han avslöjade att hans tillvaro med familjen präglas av ”low key hat”.

 Han karriär, som givit honom så många miljoner, får ett plus av fem i betyg.

– Jag har stagnerat, konstaterar Wikingsson.

Inte heller hans hälsa är det mycket bevänt med:

– Jag tränar, jag dricker sådana här gröna sörjor varje morgon, men varför mår jag så ofta skit då?

Och när det kommer till kärlekslivet blir det riktigt sorgligt.

– Det känns som att min fru och min familj är ganska trött på mig.

Artikeln fick stor spridning och Filip Hammars kändiskompis, musikern Markus Krunegård, 44, blev så oroad att han hörde av sig till Wikingsson.

DN:s ledarskribent Lisa Magnusson uppmärksammade även artikeln även om hon fann det lite befriande att Fredrik Wikingsson avbröt från normen bland våra kändisar där deras tillvaro ofta beskrivs som alltigenom perfekt med ”ljuvliga långpromenader i höstsolen” och ”tryffelpizza med älsklingen”.

Det är många som har reagerat över artikeln medan många misstänker att Wikingsson var ironisk, han plägar vara det – men må vara ursäktad då han trots allt är väldigt präglad av den humor som var gängse på 90-talet då ”Killinggänget” var stora.

Vandrade planlöst i shorts

Nu kommer dock riktigt oroande signaler. Stoppa Pressarnas fotograf fångade Fredrik Wikingsson när han vandrade planlöst i Vasastan en tidig morgon.

Det var två grader i luften och klockan var strax efter sju när en rufsig och lite dimmig Wikingsson kom vandrande i kylan iförd endast ett par shorts och loafers.

– Han såg inte ut att må riktigt bra, berättar den flerfaldigt prisbelönte och internationellt uppmärksammade fotografen som av hänsyn till tv-stjärnan bara valde att ta bilder bakifrån.

Fotografen och har genom åren träffat Fredrik Wikingsson flera gånger, bland annat i samband med pressträffar för Kanal 5.

– Jag försökte heja men fick ingen kontakt, han kändes som inbunden i sig själv, helt väck och det var då jag beslutade mig för att bara ta ett par bilder på honom där man inte kunde se hans ansikte. Jag valde att skona honom även om jag vet att Stoppa Pressarna alltid vill ha bilder framifrån.

Bläddra i bildspelet ovan för att se bilderna på en planlöst vandrande Wikingsson i kylan endast iklädd shorts och loafers!

Känner du till någon om Fredrik Wikingsson och hans livsföring? Har du koll på Filip Hammar och vad han egentligen ägnar sig åt? Har du bilder, filmer eller ljudupptagningar? Kontakta Stoppa Pressarna här! Du är garanterad anonymitet och skyddad som källa i enlighet med grundlagen.