Stupfull jultomte tafsade på Laila Bagge

Finns det ingenting som är heligt?
Nu avslöjar Laila Bagge sitt julaftons-trauma.
En dyngrak jultomte tafsade på hennes rumpa.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-12-24 kl 20:54 |

ProvaPremium

Laila Bagge, 48, är en stark tjej med massor av skinn på näsan. Radio- och tv-profilen är känd för att vara ett riktigt rivjärn och den fina relationen till sambon Korosh Kananian, 30, har stärkt blondinens självkänsla ytterligare.

Men genom åren har Laila Bagge råkat ut för tuffa saker och hon har haft trassliga relationer till män innan hon landade mjukt hos sin älskade Korosh.

Bild 1 av 5

Tomten var full som en alika och kunde inte hålla tassarna borta från Laila Bagges rumpa. Julaftonsdramat slutade med att tomten slängdes ut.
Bild 2 av 5

Laila Bagge berättar själv om tomtens tafsande.
Bild 3 av 5

Sedan Laila Bagge träffat sin älskade Korosh har hennes självkänsla blivit mycket bättre.
Bild 4 av 5

Laila Bagge är framgångsrik som manager och radio- och tv-profil. Hon har även projekt tillsammans med driftige och framgångsrike Korosh.
Bild 5 av 5

Tomten var dyngrak och barnen började gråta, Laila Bagge tvingades freda sig. Tomten på bilden har inget med saken att göra.

Och den populära programledaren har till och med råkat illa ut på självaste julafton. Nu berättar hon om dramat som sätter spår än idag.
– Vi hyrde in en tomte, men det blev verkligen mindre lyckat om man säger så. Tomten dök upp kalasfull och den upplevelsen önskar jag ingen. Barnen grät, tomten krafsade mig på rumpan och vi fick kasta ut honom. Den julen kommer jag aldrig att glömma, säger Laila Bagge till Aftonbladet.

Men incidenten med den tafsande tomten utgör trots allt ett undantag i julfirandet för Laila Bagge. Hon har många fina minnen från sin barndoms jular.