Christina Saliba orsakade Camilla Läckbergs jättefiasko

Hon är stolt som en tupp och en aning bitter.
Christina Saliba tar åt sig äran av Camilla Läckbergs senaste projekt.
Problemet är bara att det är ett fiasko.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-10-21 kl 16:48 |

ProvaPremium

Som Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om att deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, brutit med sin forna PR-kvinna Christina Saliba, 45.

De har dessutom skilts åt som ovänner –  och ilskan och animositeten dem emellan är uppenbar. Bland annat har Salibas ex-make Elias Saliba, 44, angripit och hånat Camilla Läckberg för hennes utseende.

Bild 1 av 6

Christina Saliba är kvinnan bakom Camilla Läckbergs jättefiasko. Åtminstone vill PR-kvinnan ta åt sig den tveksamma "äran" över att ligga bakom tv-serien "Lyckoviken" som sågas fullständigt.
Bild 2 av 6

Skådespelerskan Disa Östrand gör rollen som Johanna i "Lyckoviken".
Bild 3 av 6

Laila Bagge var på plats under förhandsvisningen av "Lyckoviken". Radioprofilen bar munskydd efter att ha hittats sönderslagen i hemmet.
Bild 4 av 6

Martin Stenmarck är en av skådisarna i nya tv-serien "Lyckoviken" som är skriven av Camilla Läckberg. Han får trösta sig med sin hustru Hanna Hedlund då recensenterna inte är nådiga i sin kritik av honom.
Bild 5 av 6

Camilla Läckberg hade bjudit med sin nya PR-kvinna Lili Assefa på förhandsvisningen. Christina Saliba var inte välkommen.
Bild 6 av 6

Här tar Christina Saliba åt sig äran av att vara kvinnan bakom fiaskot "Lyckoviken".

Christina Salibas sociala medier andas ofta bitterhet över den spruckna relationen till Läckberg. Hon talar ofta om ”lojalitet” i sina inlägg och det är fler än en följare som påpekat för PR-kvinnan att hon måste försöka gå vidare.