Vännerna portas från Glenns Hyséns bröllop

Inte alltid en go gubbe.
Nu tvärvänder Glenn Hysén och stoppar vänner han redan hade bjudit in till sitt bröllop.
Och dessutom riskerar realityserien att läggas ned.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-04-16 kl 07:45 |

ProvaPremium

Glenn Hysén, 59, har om möjligt blivit ännu mera folkkär med sin medverkan i realityserien ”Hyséns” där tv-tittarna får följa fotbollsegendaren till fest och vardag hemma i Göteborg.

En stor favorit första säsongen blev även Glenns exhustru Helena Hysén, 57, men hon blev portad till säsong två, efter ett krav från Glenns nya kvinna Camilla Lendott, 50.

Bild 1 av 6

Nu tvärvänder Glenn och portar flera vänner som han redan hade bjudit in till sitt och Camilla Lendotts romantiska sommarbröllop.
Bild 2 av 6

Helena Hysén med dottern Annie som vägrade hälsa på Glenn och Camilla Lendott när Bindefeld hade bjudit in till kändisfest i det vanligtvis så goa och glada Götet.
Bild 3 av 6

Glenn Hysén och Camilla Lendott träffades för tre år sedan genom gemensamma bekanta.
Bild 4 av 6

Glenn Hysén med sin stora kärlek Camilla Lendott som är förbjuden att träffa Helenas och Glenns barn.
Bild 5 av 6

Camilla Lendott har bråkat med Helena Hysén. De bägge bråkar rejält och offentligt, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om tidigare.
Bild 6 av 6

Glenn Hysén med sambon Camilla Lendott. Snart stundar bröllop.

I tre år har Glenn varit tillsammans med Camilla Lendottt och under tiden har relationen till exhustrun Helena blivit allt sämre. Nu är råder krigstillstånd mellan Glenn och exhustrun och han kräver henne på närmare en halv miljon kronor som han hävdar att hon felaktigt tagit ut och nyttjat från ett gemensamt bankkonto som exmakarna hade – trots att de gick skilda vägar 2012.