Kändisbråket

Brad Pitt anklagas för fysiskt våld mot Angelina Jolie

Sex år efter den, milt uttryckt, infekterade skilsmässan mellan Brad Pitt och Angelina Jolie kommer nya och chockerande avslöjanden.
Ni avslöjar en läckt FBI-rapport att Pitt ska ha verbalt och fysiskt överfallit Jolie på ett privatflygplan. 
Där ska han ha kallat ett av deras barn för ”jävla Columbine-barn”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-20 kl 05:30 |

ProvaPremium

Soppan mellan Hollywoodstjärnorna Brad Pitt, 58, och Angelina Jolie, 47, är på många sätt smutsigare och brutalare än den omskrivna härvan mellan skådespelarkollegorna Johnny Depp, 59, och Amber Heard, 36.

Efter att äktenskapet brakade samman har Brad Pitt berättat att han länge i princip varje natt led av mardrömmar, där den vanligast återkommande drömmen var att Angelina Jolie attackerade och knivhögg honom.

Bild 1 av 6Brad Pitt och Angelina Jolie på en filmpremiär.

Brad Pitt och Angelina Jolie var Hollywoods mest ikoniska kändispar, men är sedan skilsmässan 2016 indragna i en konflikt som på många sätt är värre än Johnny Depp mot Amber Heard-härvan.
Bild 2 av 6brad pitt angelina jolie brutalt brak 2 - Stoppa Pressarna

Ex-paret har bråkat om allt, från de gemensamma tillgångarna till vårdnaden om barnen.
Bild 3 av 6brad pitt angelina jolie brutalt brak 3 - Stoppa Pressarna

För att skada Brad Pitt sålde Angelina Joline sin del av deras franska vingård till den kontroversiella ryske vodka-oligarken Yuri Shefler.
Bild 4 av 6brad pitt angelina jolie brutalt brak 4 - Stoppa Pressarna

Läckta dokument från en tidigare hemlighetsstämplad FBI-rapport avslöjar nu att Pitt verbalt och fysiskt ska ha attackerad Jolie på ett privatflyg mellan Frankrike och Los Angeles 2016. Brad Pitt har erkänt att han tidigare hade problem med alkoholmissbruk.
Bild 5 av 6brad pitt angelina jolie brutalt brak 5 - Stoppa Pressarna

Sex veckor efter resan ansökte Jolie om skilsmässa. Enligt anklagelserna mot Pitt ska han bland annat ha kallat ett av deras barn för ”jävla Columbine-barn”, med referens till skolmassakern i Colorado 1999.
Bild 6 av 6brad pitt angelina jolie brutalt brak 6 - Stoppa Pressarna

Angelina Jolie har allt att vinna på att FBI-rapporten kommer till allmänhetens kännedom och det är högst sannolikt att det är hon som ligger bakom namnet ”Jane Doe” som anmält FBI i syfte att få ut utredningen där Brad Pitt anklagas för misshandel.

Men precis som i Depp vs Heard-affären är det svårt att veta vad som är sant och inte i de våldsamma, häpnadsväckande och smått otroliga anklagelser och påståenden som kastas fram och tillbaka mellan de två megastjärnorna.

Tidigare i somras vann Brad Pitt en hel del sympatier när det kom fram att ex-frun hade sålt sin del av deras franska vingård ”Château Miraval”, där de gifte sig 2014.

Rysk vodka-oligark

Brad Pitt har lagt ner själ och hjärta samt stora pengar i vingården och byggt upp den till en internationell succé.