Hollywood

Brad Pitts stentuffa kamp mot Angelina Jolie

De infekterade turerna kring skilsmässodramat med Angelina Jolie har varit så många och saftiga att man nästan glömt att han också har en karriär.
Men Brad Pitt är fortfarande både skådespelare och producent och försöker arbeta – parallellt som rättstvisten med Jolie gällande vingården tagit ny fart.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-09-12 kl 10:02 |

ProvaPremium

Trots att Brad Pitt, 58, och Angelina Jolie, 47, har bråkat och tvistat sedan Jolie lämnade in skilsmässoansökan 2016, så har de sex år senare ännu inte kommit överens om varken uppdelningen av egendomar eller vårdnaden om barnen.

De smutsiga anklagelserna är många och häpnadsväckande. Bara den senaste månaden har Jolie anklagat Pitt för att fysiskt våld, vilket ni kan läsa om här och Pitt kontrat med att ex-frun försöker åsamka honom största möjliga skada, vilket ni kan läsa om här.

Bild 1 av 6

Brad Pitt och Angelina Jolie var en gång Hollywoods absolut hetaste par.
Bild 2 av 6

Det är svårt att tro, om man följt den smutsiga och blodiga konflikt som pågått de senaste sex åren, efter deras skilsmässa.
Bild 3 av 6

Brad Pitt försöker parallellt med de juridiska bataljerna jobba på så gått det går med filmprojekt både framför och bakom kameran.
Bild 4 av 6

Han har de senaste åren lagt allt mer tid på sitt produktionsbolag Plan B Entertainment. Men i en intervju förnekar Brad Pitt att han ska pensionera sig från skådespelandet.
Bild 5 av 6

Det infekterade dramat mellan Pitt och Jolie tog ny fart efter att hon lämnade in en stämning där hon kräver 2,7 miljarder kronor för att Pitt medvetet ska ha devalverat värdet på deras tidigare gemensamt ägda vingård.
Bild 6 av 6

Pitt stämde tidigare i år ex-frun för att hon sålt sin del av vingården till den ökände ryske vodka-oligarken Yuri Shefler. Detta ska Jolie ha gjort för att skada Pitt maximalt, enligt honom.

Brad Pitt är aktuell med filmen ”Bullet Train”, som hade biopremiär nyligen, och i samband den publicerade Damernas Värld en intervju med storstjärnan som han gett under promotionturnén.