Hollywood

Hiv-smittade Charlie Sheen hade oskyddat sex

Hur kunde han?
Den kontroversielle och illa omtyckte skådespelaren Charlie Sheen har åkt på en ny smäll.
Nu har han gått med på en förlikning där han ska betala en av sina ex-partners för att han haft oskyddad sex med henne trots att han visste att han var hiv-positiv.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-31 kl 09:02 |

ProvaPremium

Det var 2015 som Charlie Sheen, 56, gick ut och berättade att han hade diagnostiserats med sjukdomen redan fyra år tidigare, 2011.

Problemet var att han inte hade berättat för sina partners om detta. Istället ska han under de fyra åren haft sex med cirka 25 kvinnor utan att berätta att han hade hiv.

Bild 1 av 6

Charlie Sheen var en gång en av Hollywoods största skådespelare med många tunga filmroller på repertoaren.
Bild 2 av 6

Missbruk av droger alkohol samt inte minst ett omättligt behov av pornografi och prostituerade har dock minst sagt solkat hans rykte. Hans fru Denise Richards skiljde sig från Sheen på grund av hans besatthet av porr och att besöka prostituerade.
Bild 3 av 6

Han blev hatad av många när det visade sig att han redan 2011 fick reda på att han var hiv-positiv, men inte berättade om detta förrän fyra år senare. Han ska ha haft sex med minst 25 kvinnor under den perioden.
Bild 4 av 6

Den förra porrskådespelerskan Bree Olsen har berättat att hon hade oskyddad sex med Charlie Sheen ”många gånger”.
Bild 5 av 6

Den forna porrstjärnan säger att hon och Sheen bodde ihop när han fick reda på sin hiv-status. ”Det fanns ingen han hade kunnat lita på mer än mig, ändå berättade han inget”.
Bild 6 av 6

Nu har Sheen gått med på en förlikning med en kvinna som stämt honom för oskyddat sex. Därmed erkänner Sheen sina lögner. Den ryska kvinnan ska få 1,2 miljoner av Sheen som kompensation.

– Han är ett monster, sa Sheens ex-flickvän, den förra porrskådisen Bree Olson, 35, när nyheten kom ut.

Charlie Sheen sa i en intervju med den profilerade journalisten Piers Morgan, 57, inför ett fullsatt London Town Hall 2016 att han aldrig hade haft sex utan kondom med de 25 kvinnorna.

Sex varje kväll

– Det hade jag aldrig. Jag skulle inte göra det mot någon, det skulle jag inte.

Charlie Sheen ljög dock.