Brott

Kim Kardahsians rånare talar ut: ”Hon provocerar”

När Kim Kardashian bands fast och brutalt överfölls var det ett av de mest omskrivna kändisrånen i mannaminne.
Stjärnan blev av med smycken för 100 miljoner, traumatiserades och bad för sitt liv.
Nu berättar en av rånarna i en smått surrealistisk intervju om händelsen. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-08-24 kl 05:02 |

ProvaPremium

Det var i oktober 2016 som Kim Kardashian, 41, en av världens mest kända kvinnor, befann sig i Paris för Paris Fashion Week.

Hon och hennes nästan lika kända syster Kourtney Kardashian, 43, bodde på det lilla, men exklusiva boutiquehotellet Hôtel de Pourtalès.

Bild 1 av 6

Kim Kardashian drabbades av ett brutalt rånöverfall på sitt hotell i Paris under Paris Fashion Week 2016.
Bild 2 av 6

De flesta rånarna var i 60- och 70-årsåldern och har kommit att kallas ”farfar-gangstrarna. Rånet skedde inne på det exklusiva boutiquehotellet Hôtel de Pourtalès.
Bild 3 av 6

Det är inte sällan rånare ställer upp på intervjuer, men en av de som rånade Kim Kardashian, den nu 67-årige Yunis Abbas, berättar nu i webb tv-kanalen Vice om detaljerna.
Bild 4 av 6

Abbas berättar att Kardashian flashande av rikedom på sociala medier fick dem att planera och genomföra rånet.
Bild 5 av 6

Rånaren känner ingen som helst skuld trots att miljardärskan blev traumatiserad av händelsen.
Bild 6 av 6

Kim Kardashian har efteråt berättat att hon inte längre visar upp smycken i realtid. Hon får dock fortfarande en hel del kritik för att hon så oblygt visar upp sin enorma rikedom.

Kourtney var ute och ”gjorde stan” när rånarna, varav de flesta var över 60 år och därför kommit att kallas ”farfars-gangstrarna”, slog till.

De sammanlagt tolv rånarna tog sig till hotellet i mörkret gåendes och på cyklar. Väl där tog de sig in via en sidodörr och övermannade hotellets concierge. Under pistolhot band de honom och tog sig upp till Kardashians rum.

Bad för sitt liv

Stjärnan låg på sängen enbart iklädd en morgonrock och naken under. En rånarna tog tag i entreprenörskan och drog henne till sig.

– Så jag tänkte, ”OK, det är dags, jag kommer att bli våldtagen. Bara ”deal with it”, liksom, det kommer att hända.” Du vet, jag tänkte så bara för att förbereda mig, har Kim Kardashian berättat i en intervju med David Letterman, 75.