Relation

Biancas egna ord: därför tog det slut med Phillipe

Nu berättar hon.
Bianca Ingrosso avslöjar varför det tog slut med Phillipe Cohen.
Influencern fick inte tillräckligt med bekräftelse.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-01 kl 18:28 |

ProvaPremium

Hon är vacker som få, trendig och snuskigt förmögen. Bianca Ingrosso, 27, har över en miljon följare på sina sociala medier och det stora flertalet älskar henne förbehållslöst. Men det räcker inte.

Hon vill ha ömhet och uppskattning från den som står henne närmast och det fick inte Bianca av 28-årige Phillipe Cohen – därför tog det slut.

Bild 1 av 13Till vänster ser vi Bianca Ingrosso vid ett kafébord, hon ser uppgiven ut. Till höger ser vi Phillipe Cohen med en fleecetröja, han tycks lyssna intensivt.

Bianca Ingrosso bröt upp från Phillipe Cohen och kanske det är det som spökar för henne. Han var trots allt hennes livs stora kärlek.
Bild 2 av 13Benjamin Ingrosso Kristin Stor10 - Stoppa Pressarna

Benjamin Ingrosso är ledsen över att det är slut mellan Bianca och Phillipe. Sångaren är väldigt svag för den stilige göteborgaren.
Bild 3 av 13Bianca Ingrosso Tröstas Stor24 - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso med sin väninna och kompanjon Lovisa Worge.
Bild 4 av 13Bianca Ingrosso Tröstas Stor1 - Stoppa Pressarna

Bianca har varit ledsen men nu berättar hon att hon mår bättre efter att det tagit slut med Phillipe.
Bild 5 av 13Till vänster i bild ser vi en ledsen Bianca Ingrosso i en ljusblå tröja, hon sitter ned vid ett restaurangbord. Till höger ser vi Phillipe Cohen som promenerar sammanbitet, han bär en mörkblå keps och en mörkblå collegetröja.

Stoppa Pressarna avslöjade att Bianca Ingrosso har valt att dumpa Phillipe Cohen en gång för alla. Efter Stoppa Pressarna avslöjande insåg Bianca att det inte var någon idé att neka längre.
Bild 6 av 13Bianca Ingrosso Benji tröst Stor - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso blir antastad av okända män som tar sig ända i till hennes hem. Nu måste säkerheten kring den vackra och framgångsrika influencern höjas.
Bild 7 av 13bianca ingrosso ater pahoppad pa stan 6 - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso har varit pressad i relationen. Nu känner hon sig fri.
Bild 8 av 13bianca ingrosso ater pahoppad pa stan 5 - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso rör sig ofta på Östermalm, hon är alltid väldigt fashionabel.
Bild 9 av 13Benjamin Ingrosso Känslor Phillipe Stor3 - Stoppa Pressarna

Phillipe Cohen är sportig och vältränad, precis den stil som "Benji-Boy" gillar. Nu är göteborgaren singel igen.
Bild 10 av 13Bianca Ingrosso Krismöte Stor4 - Stoppa Pressarna

Här ser vi Bianca Ingrosso i ännu ett krismöte om pojkvännen Phillipe Cohen.
Bild 11 av 13benjamin ingrosso kandiskille stor3 - Stoppa Pressarna

Benjamin Ingrosso har en fin kontakt med Phillipe Cohen och han skulle kunna fungera som en medlare om det blir aktuellt med ännu en återförening för Bianca och hennes ex-kille.
Bild 12 av 13phillipe cohen nya liv stor5 1 - Stoppa Pressarna

Philippe Cohens enda sällskap är ofta vovven Ted.
Bild 13 av 13phillipe cohen trost stor33 - Stoppa Pressarna

Phillipe Cohen, Bianca Ingrossos ex, älskar att äta korv från Brunos Korvbar. Det ger fin tröst nu när det är slut med Bianca.

Nu berättar influencern själv om varför förhållandet sprack för åttonde(!) och sista(?) gången.

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att det återigen var slut mellan Bianca och Phillipe. Bara ett par dygn efter avslöjandet föll den vackra och framgångsrika mångmiljonären till föga och gick ut och erkände att Stoppa Pressarna (i vanlig ordning) hade rätt.

Frukost med Lovisa

unika bilder från Biancas krisfrukost med väninnan och kompanjonen Lovisa Worge, 25, ser man en bekymrad Bianca som äter frukost på restaurang Nybrogatan 38 på Östermalm i Stockholm.

De bägge väninnorna diskuterade relationen med Phillipe och varför det tog slut. Av pressetiska hänsyn till Bianca och Phillipe har Stoppa Pressarna tidigare valt att inte återge vad som sades till Lovisa Worge den där tidiga morgonen på restaurangens uteservering,

Men nu går Bianca själv ut på sin vlogg och berättar om uppbrottet och vad det var som fick det att ta slut.

Trivs med tillvaron

Influencern, som är god för minst 300 miljoner kronor, inleder med att konstatera att hon mår väldigt bra just nu.

Hon trivs med tillvaron som singel och att det är slut med Phillipe har inneburit något positivt för henne – Bianca har levt upp!

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, säger Bianca Ingrosso rapporterar Hänt.

Sedan konstaterar Bianca Ingrosso att det är bättre att vara singel än att vara kvar i ett förhållande som kväver dig, som tar bort glädjen ur livet och som gör att du inte kan leva fullt ut.

– Jag har typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är. Jag är ju inte den här människan som är en soffpotatis, trött, lite halvt bitter. Jag är inte den personen. Och det är så viktigt med energier, vad man tar in.

Stoppa Pressarna ber att få önska Bianca Ingrosso all lycka!