Relation

Hovet: därför separerar inte Victoria och Daniel

Sanningen gick inte längre att dölja.
Nu väljer hovet att kommentera alla turer kring skilsmässan mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Man är överraskande ärliga.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-12-20 kl 20:17 |

ProvaPremium

Strax efter årsskiftet kunde Stoppa Pressarna avslöja att kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49, var mitt inne i en djup äktenskapskris. Victoria övervägde på allvar en skilsmässa.

Kung Carl Gustaf, 76, var informerad och förklarade för sin dotter att han stöttade henne vare sig hon valde att genomföra skilsmässan eller ej.

Bild 1 av 7

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel var ytterst nära en skilsmässa.
Bild 2 av 7Vi ser prins Daniel i smoking till vänster och kronprinsessan Victoria till höger i vit klänning.

Prins Daniels vresiga humör och ett par "äktenskapliga incidenter" blev för mycket. Kronprinsessan Victoria fick nog och ville skilja sig.
Bild 3 av 7Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i en grön dräkt, hon ser allvarlig ut. Till höger ser vi prins Daniel i en blå kostym, han ser lite paff ut.

Det är inte känt om prins Daniel har talat om sin kvinnliga vän med kronprinsessan Victoria.
Bild 4 av 7

Kronprinsessan Victoria har sett till att begrava sig med jobb för att komma ifrån äktenskapet.
Bild 5 av 7

Kronprinsessan Victoria månar om sin dotter Estelle. Kan hon låta henne gå kvar i skandalskolan.
Bild 6 av 7I förgrunden av bilden ser vi en allvarlig kronprinsessan Victoria i grön dräkt, hon ser allvarlig ut. I bakgrunden ser vi prins Daniel i blå kostym, han ser nedslagen ut.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel försöker nu hitta tillbaka till varandra. Victoria gör allt hon kan för att se framåt.
Bild 7 av 7

Informationschefen Margareta Thorgren är stålande vacker men även ifrågasatt efter den märkliga "dementin" som inte förklarade någonting.

Det är väl känt att kungen inte är speciellt förtjust in sin svärson från Ockelbo. Han var länge skeptisk till att hans dotter skulle äkta Daniel Westling.

Ultimativa krav

Det gick så långt att Victoria blev ultimativ i sina krav – antingen fick hon gifta sig med mannen hon älskade eller så skulle hon avsäga sig sina kungliga plikter.

Då insåg kungen att han inte hade något val. Vi minns alla det vackra bröllopet i juni 2010 och allting tedde sig som i en saga.