Relation

Prins Daniels revansch på Victoria efter äktenskapskrisen

Det tog sin tid – men han får sin upprättelse.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja prins Daniels revansch på sin hustru.
Kronprinsessan Victoria kan bara se på när maken triumferar över henne.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-19 kl 12:13 |

ProvaPremium

Det var i början av januari i år som Stoppa Pressarna avslöjade att kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49, genomled en svår kris i äktenskapet. En ”äktenskaplig incident” som Victoria blivit varse var den utlösande faktorn.

Problemen blev akuta på dagen för ett år sedan. Victoria hade fått nog. Kungaparet och kronprinsessparet skulle traditionsenligt delta vid Svenska Akademiens högtidssammankomst i Börshuset i Gamla stan den 20 december förra året.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi prins Daniel som ser lite stökig ut. Till höger ser vi kronprinsessan Victoria som ser bekymrad ut.

Stoppa Pressarna kan nu avslöja prins Daniels stora revansch på Victoria efter den svåra äktenskapskrisen.
Bild 2 av 6

Enad front utåt. Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, drottning Silvia, kung Carl Gustaf, prins Carl Philip och prinsessan Sofia gör allt för att hålla den perfekta bilden av kungafamiljen vid liv. Det finns dock spänningar inom familjen.
Bild 3 av 6

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har haft ett skakigt år som inleddes med skilsmässoförberedelser. Året slutar även i moll, drömjulen går om intet.
Bild 4 av 6

Kungen tål inte prins Daniel som han anser vara "en obildad människa".
Bild 5 av 6Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Bild 6 av 6

Det var Stoppa Pressarna som kunde avslöja prins Daniels nära samarbete med knarkkändisen vilket gjorde kungen rasande. Relationen med Victoria blev återigen svajig.

Prins Daniel var dock inte på plats. Det hette att kungligheten drabbats av en ”lättare förkylning” och därför tvingades stanna hemma på Haga slott.

Daniel förbjöds närvara

Sanningen var dock en annan. Stoppa Pressarna kunde avslöja att Daniel i själva verket förbjöds att närvara – Victoria ville inte ha honom där.