- Senaste nytt från kändispressen

Kronprinsessan Victoria rasar mot kokainryktet

Vad är det inte han kan begripa?
Nu ger sig Victoria in i debatten kring kokainryktet som involverar prins Daniel och nattklubbschefen med det sviktande omdömet.
Kronprinsessan uppges vara rasande och nu tänker hovet agera. 

Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att den kände nattklubbschefen Kristoffer Ahlbom, 48, publicerat en synnerligen olämplig bild på Instagram.

Prins Daniel, 47, har kommit att förknippas med bilden där något som ser ut som kokain ligger upplagt på ett matbord och dessutom vänds nu blickarna mot nattklubbschefens arbetsgivare Stureplansgruppen.

 • Kronprinsessan Victoria är rasande på nattklubbschefen Kristoffer Ahlboms obetänksamma bild som har dragit in prins Daniel i en härva av kokain-rykten.

 • Kristoffer Ahlboms är chef på Stureplansgruppen och nu har hans bild med en vit lina som påminner om kokain skvätt ner kungahuset.

 • Här är Kristoffer Ahlboms bild på Instagram som har blivit viral bland societeten och Stureplans-eliten.

 • Det finns två läger som diskuterar bilden, de som tror att det är ett "skämt" och de som tror att det vita pulvret hamnat på fotot av misstag.

 • Personerna som hävdar att det är ett misstag menar på att "resterna" på bilden är inget man kommer på att arrangera.

 • Kristoffer Ahlbom vill gärna visa upp att han är god vän med prins Daniel.

 • Nu har prins Daniel kommit att dras in i kokain-diskussionerna som en följd av hans vänskap med Ahlbom.

 • Prins Daniel är skakad av alla rykten kring bilden med det som ter sig som kokain. Hans hustru, kronprinsessan Victoria, uppges vara mer förbannad. Hon är tvärilsk och mycket besviken på Kristoffer Ahlbom. Bilder: TT och Instagram

 • Kristoffer Ahlbom var tidigare gift med Sofia Rahm. Trots att bilden omgärdas av rykten vägrar han avpublicera den.

 • Ahlboms arbetsgivare Stureplansgruppen säger sig ha en nolltolerans mot droger. Ändå har ägarna Petter Stordalen och Vimal Kovac inte agerat i den känsliga frågan.

 • För Victoria och Daniel är det känsligt att ha en relation med personer som tar droger på ett skämtsamt sätt.

 • Det sista prins Daniel behöver är att förknippas med kokain som har direktkoppling till den undre världen.

 • Nu tänker hovet agera. Kungahusets informationschef Margareta Thorgren ska kontakta Stureplansgruppens ägare Vimal Kovac. Bilder: TT, Instagram

Skandalbilden publicerades för tämligen länge sedan men har nu fått ett nytt liv på nätet.

Stureplanskändisar och framstående profiler inom societeten diskuterar för fulla muggar huruvida det kan vara kokain på bilden eller om Kristoffer Ahlbom bara ”skämtat” olämpligt.
– Ensam söndagsmiddag, skriver nattklubbschefen intill en bild med makaroner, köttbullar, ketchup och en liter mellanmjölk.

LÄS MER: Bild-Extra: Madeleines dubbelgångare som gäckar societeten

Granskar man bilden lite närmare blir man dock häpen. Bredvid tallriken ligger tydligt något som ser ut som en lina med kokain.

I förstone är det lätt att uppfatta  bilden som ett lite speciellt skämt – det är inte ovanligt att Kristoffer Ahlbom emellanåt med varierande framgång försöker skoja till det på sina sociala medier.

Men på bilden syns även några enstaka vita korn som ligger utspridda en bit från den vita linan.

Och flera ställer sig även frågan, om det inte är kokain på bilden – vad är det då?
– När man krossar kokain, med typ ett kontokort, är det lätt att det sprätter iväg några smulor eller ”rester”. Men om du arrangerar en skämtbild är du inte så försåtlig att du placerar ut några ”rester”. Jag är helt övertygad om det kan vara kola och att det där vita pulvret hamnade på bilden av misstag, berättade en erfaren kokainist och nattklubbsbesökare nyligen för Stoppa Pressarna.

Frågorna som Kristoffer Ahlbom måste svara på är många. Vad är det som han egentligen kan tänkas ha hemma i sitt skafferi som påminner om kokain? Och varför ligger den vita linan där den gör tillsammans med de små vita kornen som två små öar på bordet? 

Mjöl, socker eller tvättmedel liknar inte direkt kokain om nu någon till nöds skulle tro det.

LÄS MER: Han är Paolo Robertos nya hemliga partner

Genom att Kristoffer Ahlbom vid flera tillfällen stolt publicerat bilder av sig själv tillsammans med prins Daniel på sina sociala medier har kungligheten från Ockelbo dessvärre kommit att bli associerad med nattklubbschefen.

Prins Daniel har därför oförskyllt dragits in i de diskussioner som pågår kring bilden. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna är prinsen nu fly förbannad över att han förknippas med kokain och ett tveksamt leverne kring Stureplan.

Trots att Stoppa Pressarna har uppmärksammat den kontroversiella bilden vägrar nattklubbschefen ta bort den från Instagram. Vad det ger för signaler ska vi inte spekulera i, men det långt ifrån ovanligt med drogrykten kring personer som arbetar på nattklubbarna vid Stureplan. 

Att prins Daniel är uppbragd förstår vi, men det är rena västanfläkten jämfört med hur kronprinsessan Victoria, 43, har reagerat.

Den blivande monarken avskyr naturligtvis allt som har med droger att göra. Hon har haft nära vänner som hamnat i knarkets fruktansvärda grepp och vet vilka konsekvenser som kan vänta en kokainist. 

Att hennes make nu dras in i den här ljusskygga världen gör henne besviken – men framförallt arg. 
– Victoria är rasande på att den där Ahlbom låter bilden ligga kvar. Hon tycker det är ofattbart att han skymfar Daniel på det här sättet. Han kommer inte vara välkommen i några som helst kungliga sammanhang framöver, berättar en källa för Stoppa Pressarna.

Kronprinsessan och vår blivande statschef i all ära. Kristoffer Ahlbom leker även med elden på ett mer konkret sätt – nu kan han riskera sitt jobb.

LÄS MER: Benjamin Ingrossos smärtsamma erkännande kring sitt stora komplex

Kristoffer Ahlbom arbetar för Stureplansgruppen som säger sig ha en nolltolerans mot droger. Företaget har tidigare sparkat en mycket ämabel och duglig nattklubbschef som åkte fast för kokain.

För huvudägaren och vd:n Vimal Kovac, 47, riskeras nu hans livsverk att smutsas ned av kokainryktena. Det är tillräckligt allvarligt att Stureplansgruppens krogar är kända för att hemsökas av olika langare som kränger knark på deras toaletter och dansgolv.  

Den aktuella krogkoncernen var dessutom nyligen i blåsväder efter att nattklubben Spy Bar så pinsamt uppenbart inte kunde hantera coronapandemin vilket föranledde statsminister Stefan Löfven, 63, att ryta ifrån om att nu var det "slutfestat" på nattklubbar.

På hovet ser man mycket allvarligt på situationen som uppstått. Kungahuset vill inte på något sätt förknippas med kokain eller andra droger.

Nu uppger initierade källor att hovet definitivt har tröttnat på den känsliga diskussionen kring bilden och att de nu tänker ta kontakt med Vimal Kovac för att påpeka det olämpliga beteende som hans underlydande ägnar sig åt på nätet.
– Som jag har förstått det blir det Margareta Thorgren (hovets informationschef, reds. anm.) som ska ta ett samtal med Stureplansgruppens vd. Man vill inte skicka fram hovauditören (hovets jursit, reds. anm.) direkt, utan är redo att trappa upp med Axel Calissendorff om det visar sig bli nödvändigt, avslöjar en centralt placerad källa på slottet.

LÄS MER: Därför tvingades drottning Silvia överge sin nära vän

Allt fler ställer sig även frågan om Ahlbom är beredd att riskera sin försörjning genom att ha kvar bilden som ställt till med sådan oreda och sårat så många.
– Det är ofattbart att han har mage att vara så fräck. Oavsett om han tror att han är rolig. Kokain är inget man skämtar om och det borde han veta, säger en tidigare flickvän till nattklubbchefen som tillägger att hon i och för sig inte är "jätteförvånad". 

– Han är ju en rätt  speciell kille som du kanske vet. Du kan ju bara höra dig för i hans bekantskapskrets... 

Samtidigt riktas kritik mot Stureplansgruppens ägare Vimal Kovac som av anställda inom koncernen anses vara för passiv i frågan. 
– Hade det varit någon annan än hans gullegris Ahlbom hade personen i fråga fått sparken på stående fot. Vimal är livrädd att förknippas med kokain av förklarliga skäl... 

Krogkungen, som de senaste åren ogenerat plockat ut aktieutdelningar på 18,1 kronor miljoner, sparkade som tidigare nämnts en nattklubbschef då denne misstänktes ha tagit kokain. 

Men det slutar inte där. 

LÄS MER: Carina Berg och maken Erik bryter upp – bara två år efter bröllopet

Norrmannen och hotellmagnaten Petter Stordalen, 57, är numera delägare i Stureplansgruppen och även han mycket känslig för kokain-rykten – delvis som en följd av alla de problem som hans landsman Petter Northug, 34, har haft med drogen.

Den norska synen på kokain är nämligen inte lika avslappnad som i kökkenmöddingen kring Stureplan.

Bedömare tror det är en tidsfråga innan Petter Stordalen sätter press på Vimal Kovac som likt katten på råttan tvingas ta Ahlbom i hampan och tala honom till rätta. 

En illustration av hur känsligt det är med kokain och just norrmän är den chockartade reaktion som Runar Sögaard, 52, uppvisade när han blev varse den smetiga historien.

Den norske före detta predikanten ska enligt uppgift ha läst Stoppa Pressarnas avslöjande och för en gångs skull blivit alldeles mållös.

LÄS MER: Soldoktorn om sexfilmen med Lotta Engberg

Känner du till något mer om Kristoffer Ahlbom och den omdiskuterade bilden? Har du kanske bilder eller vet du något mer om knark inom Stureplansgruppen? Tipsa Stoppa Pressarna här. Du är självfallet anonym i enlighet med grundlagen och allt som leder till publicering arvoderas rikligt.

LÄS MER: Molly Sandéns fräcka hämnd mot Danny Saucedo
LÄS MER: Fredrik Reinfeldts nya tuffa smäll efter kokainskandalen
LÄS MER: Hovets mystiska svar om prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

VI AVSLÖJAR: "Ofattbart att prins Daniel skymfas på det här sättet!"

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Kronprinsessan Victoria rasar mot kokainryktet

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Så ska Ebba Busch krossa Esbjörn, 81

Hon är redo att krossa honom.
Ebba Busch tvekar inte över att slå till mot den förvirrade pensionären Esbjörn, 81.
Toppolitikern skyr inga medel för att få sin vilja fram när det gäller husköpet.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Prins Daniels stora oro för mamma Ewas hälsa

EXTRA:

Tuffa beskedet är svårt att hantera!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Prins Oscar firar sin fartfyllda födelsedag

EXTRA:

Hemliga detaljen som överraskar kungligheten!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Kungligt

Kungen chockad efter grymma mordbranden

EXTRA: Lågorna slukade allt!

Kungligt

Prins Harrys och Meghans nya avslöjande

EXTRA: Så pressades paret i bråket med drottning Elizabeth!

Kungligt

Kronprinsessan Victoria hedras med fint gaypris

EXTRA: "Är så stolt och glad!"

Första bilden på Silvia efter otäcka olyckan

EXTRA:

"Ser inte ut att vara sig själv!"

Kungaparets vänner mobbar hovets personal

EXTRA: "Känner ångest över att behöva bli utskällda!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Prinsessan Estelles hemliga födelsedagsfest

EXTRA: Så uppvaktas kungligheten på 9-årsdagen!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Efter olyckan: Fula hånet mot drottning Silvia

EXTRA:

Kungligheten utsatt för elakt utspel!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Otäck sperma-attack mot prins Daniel

BILD-EXTRA:

Unika bilderna som visar allt!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Prins Harrys och Meghans stora babylycka

EXTRA: Äntligen glada nyheter för prinsparet!

Kungens tuffa skidskola med barnbarnen

BILD-EXTRA: I fädrens spår för framtida tronföljd!

Prins Carl Philip i fräck bedrägerihärva

EXTRA: En polisanmälan är upprättad!

Vännernas växande oro för prins Daniel

VI AVSLÖJAR: Skygg och undangömd på Haga slott!

Drottning Silvias vilda storbråk med Patrik Sjöberg

EXTRA: Pengar, pedofiler och påhopp!

Stjärnan som ska spela kungens porrsläkting

VI AVSLÖJAR: "Ett rafflande avsnitt!" 

Kungens oro för nya skandalavslöjandet

EXTRA: Hovet medger att kungafamiljen är nervösa!

Kungens hemliga krisplan för Chris O'Neill

VI AVSLÖJAR: ”Är oerhört bekymrad över det här!”

Så ska prinsessan Madeleine försörja Chris O'Neill

EXTRA: "Pengarna kommer aldrig räcka!"

Chris O'Neills katastrofbesked till prinsessan Madeleine

EXTRA: Nu riskeras hela familjens framtid!

Kungavännens hämnd mot Bathina Philipson

VI AVSLÖJAR: Lurade societetshustrun i en polisfälla!

Kronprinsessan Victorias fasa för lesbiska stjärnfotografen

VI AVSLÖJAR: Kommer aldrig glömma övergreppen! 

Kungens vän var nära att bli överkörd av societetshustrun

VI AVSLÖJAR: Bathina Philipsons vådliga färd chockar i de fina salongerna!

Grevinnan Alexandras tuffa tid med barnen

EXTRA: Danskan avslöjar sanningen i ny dokumentär!

Chris stora oro: Mamma Eva mystiskt försvunnen

VI AVSLÖJAR: Societetsdamen sågs senast vid ett slott i Bayern!

Drottning Margrethes nyårsskandal i direktsänd tv

EXTRA: Kunglighetens tal väcker ilska!

Hemliga spelet bakom modellprinsens succé

EXTRA: Sanningen har kommit ikapp prins Nikolai!

Chockbeskedet på drottning Silvias födelsedag

EXTRA: "Hon måste passa sig!"

Prinsessan Märtha Louises förmögenhet är borta

EXTRA: Inte ett öre kvar sedan hon träffade Shaman Durek!

Därför vägrar Chris O'Neill att visa sig

EXTRA: "Hatar att synas offentligt!"

Prinsessan Madeleines tuffa tid med Chris O'Neill

EXTRA: "Man lider verkligen!"

Så dolde Sofia sin växande gravidmage

VI AVSLÖJAR: Fick professionell hjälp!

Skarpt coronahot mot prinsessan Estelle

EXTRA: Flera smittade i kunglighetens skandalskola!

Prins Carl Philips och prinsessan Sofias stora babylycka

EXTRA: Nu bekräftar hovet Stoppa Pressarnas avslöjande!

Kungen kan få första sprutan med vaccin mot corona

EXTRA: "Genomslaget skulle bli enormt!"

Storbråk om Madeleines fräcka lyxrenovering

EXTRA: Kostar skattebetalarna fem miljoner kronor!

Victorias härliga adventsmys med barnen

BILD-EXTRA: Så härligt har kungafamiljen det på Haga slott!

Kungens coronapanik efter prinsparets smitta

EXTRA: Hela familjen träffades nyligen – smittspårning pågår!

Meghan fick missfall - berättar själv

EXTRA: Föll till golvet med smärtor!

Chris O'Neills misstag som hotar prinsessan Madeleine

EXTRA: Amerikanen har tagit sig vatten över huvudet!

torsdag 4 mars 2021