Äktenskapskris

Kronprinsessan Victorias fräcka kärleksbluff lurade alla

De trodde de skulle komma undan.
På nya bilder visar Victoria och Daniel sin kärlek till varandra.
Men allting är en bluff – nu kan Stoppa Pressarna avslöja sanningen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-05-11 kl 17:29 |

ProvaPremium

Det är ingen hemlighet att kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 48, under en längre tid har haft det motigt i äktenskapet. Riktigt illa var det i början av förra året – då avslöjade Stoppa Pressarna att kronprinsessan hade långt gångna planer på att skilja sig från sin make.

Relationen hade länge knakat i fogarna. Prins Daniel hade vid flera tillfällen varit arrogant och elak mot sin hustru – även inför andra personer.

Bild 1 av 6Kronprinsessan Victoria karleksbluff Stor - Stoppa Pressarna

En bild kan visst ljuga. Här ser vi hur det strålar om kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Stoppa Pressarna har dock avslöjat att det är en intrikat kärleksbluff.
Bild 2 av 6Kronprinsessan Victoria karleksbluff Stor4 - Stoppa Pressarna

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anländer till Riksbanken och trots valet av plats tycks romantiken spira. Men allt är bara ett spel.
Bild 3 av 6Kronprinsessan Victoria karleksbluff Stor2 - Stoppa Pressarna

Riksbankschefen Erik Thedéen och riksbanksfullmäktiges ordförande Bo Broman kan bara se på när kronprinsessparet ser nyförälskade ut. Allting är dock en bluff.
Bild 4 av 6Kronprinsessan Victoria karleksbluff Stor3 - Stoppa Pressarna

Så här lyckliga har inte sett paret sedan förlovningen. Dessvärre är det bara teater.
Bild 5 av 6Kronprinsessan Victoria karleksbluff Stor1 - Stoppa Pressarna

Riksbankschefen Erik Thedéen och riksbanksfullmäktiges ordförande Bo Broman ska enligt uppgift har reagerat på att kronprinsessparet var "lite väl spralliga". Paret skulle trots allt informeras om det allvarliga ränte- och inflationsläget men kungligheterna nojsade med varandra som om de planerade en smekmånad.
Bild 6 av 6bbc ber om ursakt diana intervju 2 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Dianas öppnade sig totalt i BBC:s "Panorama" och berättade om hennes psykiska problem, det misslyckande förhållandet med maken, sin egen otrohet och prins Charles otrohet med Camilla Parker Bowles. Kronprinsessan Victoria är livrädd för att något liknande ska hända henne, därför kärleksbluffar hon i offentligheten med sin make.

När sedan Victoria i december 2021 blev varse om en ”äktenskaplig incident” var måttet rågat.

Kronprinsessan bestämde sig för att nu fick det räcka. Victoria talade med sin far, kung Carl Gustaf, 77, som gav sin välsignelse. Ville Victoria verkligen skiljas så skulle monarken inte sätta några käppar i hjulet.