Kungligt

Prins Daniel avbryter semestern efter skandalen

Kokain och vilda sexorgier. 
Det finns en direkt koppling mellan knarkskandalen och kungahuset.
Stoppa Pressarna kan avslöja att prins Daniel har ett officiellt och nära samarbete med tv-profilen som åkt fast med kokain.
Kungligheten tvingats nu avbryta sin semester för att ta itu med det pinsamma problemet. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-07-22 kl 21:04 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om den kände tv-profilen som togs av polis med kokain på en nattklubb i anslutning till Gröna Lund.

De civilklädda knarkspanarna kom på honom med 0,41 gram kokain i en snusdosa.

Bild 1 av 10

En känd vd har även avslöjat hur han tagit kokain hos prins Daniels när kungligheten ägde sina Balance-gym.
Bild 2 av 10

Drottning Silvias sommar blev även den påfrestande. Hon stod mycket nära den kände tv-profilen som åkt fast med kokain. Han har dessutom varit engagerad i Mentor Sverige tidigare.
Bild 3 av 10

Kronprinsessan Victoria började gråta när hon fick höra talas om knarktillslaget. Kalabaliken blev stor på Sollidens slott.
Bild 4 av 10

Tv-profilen som togs av polis med kokain var "inspiratör" i Prins Daniels Fellowship.
Bild 5 av 10

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain.
Bild 6 av 10

Kronprinsessan Victoria och prins Daniels problem i äktenskapet fortsätter. Vi får hoppas att det löser sig för kungligheterna.
Bild 7 av 10

Kungen ser mycket allvarligt på händelsen. Kungahuset kan såklart inte kopplas samman med kokain- och sexfester. Till slut satte kungen ned foten och tvingade prins Daniel att säga upp sitt samarbete med kokainkändisen.
Bild 8 av 10

Kronprinsessan Victoria har tidigare reagerat starkt på personer i Stureplans-världen som verkar imponera på prins Daniel.
Bild 9 av 10

Prins Daniel vägrar kommentera sitt samarbete med kokainkändisen.
Bild 10 av 10

"Vi försöker kartlägga hur det gick till när kungen fick stämpeln dum i huvudet. Hur gick det till? säger Åsa Linderborg till Aftonbladet. 

Tv-profilen, som är flitigt förekommande i både TV4 och SVT, föll till föga och erkände på plats när han förhördes på plats.

Hans erkännande ligger till grund för ett strafföreläggande som innebär att, om han vidhåller sitt erkännande, får böter på 85 000 kronor för ringa narkotikainnehav.

Tv-profilen är nära vän med flera medlemmar i kungafamiljen. Prins Daniel, 48, kronprinsessan Victoria, 45, och drottning Silvia, 78, figurerar på ett stort antal bilder på den kände mannens sociala medier. Han är extra omtyckt av drottningen och mannen beskrivs som en ”svärmorsdröm”.