Carolina Gynnings nya oro för Viktors känslor

Carolina Gynnings relation med Viktor Philipson har trasslat till sig rejält.
Efter uppbrottet är skånskan osäker på ”Hippie-Viktors” känslor för henne.
Och som lök på laxen ställer hennes konstbluff till det med pojkvännens tillit.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-10-08 kl 06:19 |

ProvaPremium

Carolina Gynning, 42, går just nu igenom en riktigt tuff period. Strax före sommarens blev hon dumpad av pojkvännen Viktor ”Hippie-Viktor” Philipson, 34, något som Stoppa Pressarna avslöjade.

Efter månader av lidande för konstnären så återförenades hon och miljonärs-slackern i slutet av sommaren, även det avslöjade Stoppa Pressarna. Nu känner sig Gynning dock osäker på pojkvännens känslor för henne och efter att hon avslöjats som en simpel plagiatör och konstbluffare blir allting än mer komplicerat.

Bild 1 av 6

Carolina Gynning är orolig över att Viktor Philipsons känslor för henne har förändrats efter uppbrottet och återföreningen. Gynnings konstbluff komplicerar saker och ting ytterligare.
Bild 2 av 6

Carolina Gynning diskuterar sin problematik kring tilliten för Viktor i podcasten som hon har tillsammans med Carina Berg.
Bild 3 av 6

Carolina Gynning har haft oturen att bli dumpad av alla sina pojkvänner genom åren. Det är inte att undra på att hon kan ha lite svårt med tilliten.
Bild 4 av 6

Återföreningen med Viktor Philipson har inte varit helt problemfri.
Bild 5 av 6

Carolina Gynning och "Hippie-Viktor" hyser båda två en faiblesse för 60-talskulturen.
Bild 6 av 6

Tavlan till vänster är målad av den polska konstnären Ewa Switala, den till höger är "målad" av Gynning.

Det var sajten Bloggbevakning som nyligen avslöjade att Carolina Gynning kopierat flera av den polska konstnären Ewa Switalas verk. Likheterna är mer än uppenbara – minst två av Gynnings alster är i det närmaste kopierade rakt av från polskans verk.