Relation

Slitningen mellan Madeleine och Chris – nu vill hon flytta hem

Ska det hålla?
Nu blir slitningen i äktenskapet mellan prinsessan Madeleine och Chris O’Neill alltmer uppenbar.
Frågan är om paret förmår hålla ihop.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2023-11-26 kl 08:03 |

ProvaPremium

Det överraskande glädjebeskedet kom helt oväntat. I mars i år meddelade hovet plötsligt att prinsessan och hennes familj skulle flytta hem till Sverige.

I augusti i år var tanken att man skulle bosätta sig i den över 400 kvadratmeter stora och lyxrenoverade våningen i Hovstallet invid Nybroplan i Stockholm. Barnen skulle få börja i svensk skola och lyckan var stor.

Bild 1 av 9

Nu skriver även internationell press om den osäkra framtiden för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill. Ska de orka hålla ihop äktenskapet?
Bild 2 av 9

Prinsessan Madeleine kunde glädja sig åt att Chris O'Neill följde med till New York och galamiddagen med Childhood Foundation och för en gångs skull såg amerikanen riktigt stilig ut.
Bild 3 av 9

Prinsessan Madeleine är van vid att det är besvär med Chris O'Neill.
Bild 4 av 9

Prinsessan Madeleine valde att svika mamma Silvia när hon behövde sin dotter som mest.
Bild 5 av 9

Prinsessan Madeleine verkar inte ha det så bra. Nu växer oron.
Bild 6 av 9

Till vänster om Carl Jan ser vi Chris O'Neill som var på krogen med prinsessan Madeleine. Till skillnad från Carl Jan bar amerikanen ingen kavaj.
Bild 7 av 9

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skulle flyttat hem till Sverige i augusti. Allt tyder på att flera lögner florerar kring pares återkomst.
Bild 8 av 9

Chris gör sitt bästa men han lyckas inte dölja sitt lidande. Det är uppenbart att amerikanen vantrivs när han deltar i officiella kungliga sammanhang. Prinsessan Madeleines leende ter sig forcerat. Hon är nog varse att maken inte är tillfreds.
Bild 9 av 9

Chris O'Neills beteende blir alltmer irrationellt och oförutsägbart.

Drottning Silvia, 79, visste inte till sig av lycka – äntligen skulle hon få chansen att umgås med sin favoritdotter och framför allt de tre barnbarnen som efter alla år i USA riskerade att bli amerikaniserade.

Inbrottet förändrade allt

I augusti 2018 hade man plötsligt lämnat Sverige för att flytta till Miami. Livet i USA kom dock att bli tuffare än vad prinsessan Madeleine, 41, hade föreställt sig.

Prinsessfamiljen flyttade in i en 700 kvadratmeter stor lyxvilla i ett så kallat ”gated community” i Pinecrest utanför Miami, man hyrde huset för 190 000 kronor i månaden.