Kokainskandalen

Knarkkändisen mystiskt försvunnen i Barcelona

BARCELONA. Jagas knarkkändisen av mäktiga fiender och har han gått under jorden?
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att den kokaindömde tv-profilens hämndplaner kan ha fått motsatt effekt. 
– De här är människor du inte vill jävlas med, berättar en källa. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-08-25 kl 06:30 |

ProvaPremium

Det är bara några månader sedan som den populäre tv-profilen togs med kokain på en krogtoalett vid en nattklubb i Stockholm. 

De civilklädda poliserna fann knarket i en snusdosa och mannen erkände direkt sitt innehav och dömdes senare till närmare 70 000 kronor i dagsböter. 

Bild 1 av 15Knarkkändisen med bild av Barcelona i bakgrunden. Till höger en man som nyttjar kokain.

Den knarkdömde tv-profilen är spårlöst försvunnen efter sin vistelse i Barcelona.
Bild 2 av 15polis prins Daniel knark - Stoppa Pressarna

Det var i början av sommaren som tv-profilen togs av polis på bar gärning med kokain i en snusdosa.
Bild 3 av 15prins daniel kokain van stor 1 - Stoppa Pressarna

Det var Stoppa Pressarna som kunde avslöja prins Daniels nära samarbete med knarkkändisen vilket gjorde kungen rasande. Relationen med Victoria blev återigen svajig.
Bild 4 av 15draottning silvia knarkkandis stor - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia stod mycket nära den kände tv-profilen som åkte fast med kokain. Han var den person som introducerade kokainkungen till en medlem av kungafamiljen.
Bild 5 av 15knark prins daniel stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniel fick skarp kritik för sitt agerande att inte tydligt ta avstånd från tv-profilen och därmed narkotika.
Bild 6 av 15kungen zlatan stor4 - Stoppa Pressarna

Påståendet om att kungen skulle ha en så kallad fyllenäsa tillbakavisas dock av experterna.
Bild 7 av 15tvprofil utlandsresa stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna kunde avslöja att tv-profilen flydde landet och till Barcelona när media började söka honom.
Bild 8 av 15tvprofil knark barcelona stor2 - Stoppa Pressarna

Här ser vi den exklusiva takvåningen som tv-profilen och direktör-sambon äger i Barcelona.
Bild 9 av 15tvprofil knark barcelona - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har avslöjat hur prins Daniels vän tillika knarkkändisen lever i utlandet. Han bor i Barcelona där det arrangeras många chemsex-fester. Nu är mannens relation inne i en djup kris.
Bild 10 av 15tv profil knark barcelona stor2 - Stoppa Pressarna

Knarkkändisens lägenhet ligger i området Eixample som är känt för sina gayområden. Utanför tv-profilens våning syns hela tiden unga killar på gatan. Till höger ser vi en ung man med cola i handen.
Bild 11 av 15tv profil knark barcelona stor4 - Stoppa Pressarna

Nu är lägenheten dock tom och ingen av de grannar Stoppa Pressarna talat med har sett tv-profilen på länge.
Bild 12 av 15tvprofil knark barcelona stor8 - Stoppa Pressarna

Det är ingen som svarar när Stoppa Pressarna ringer på dörrklockan till tv-profilens våning.
Bild 13 av 15tv profi knark barcelona stor3 - Stoppa Pressarna

Tv-profilen syntes senast på en fest, uppger svenskar i Barcelona. Sedan dess är han spårlöst försvunnen.
Bild 14 av 15tv profil knark barcelona stor7 - Stoppa Pressarna

Enligt uppgift skulle tv-profilen under kvällen till en "särskild adress" i Barcelona. Där skulle han utföra "ett slags ärende" men har därefter inte hört av sig. 
Bild 15 av 15tv profil knark barcelona stor5 - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarnas team besöker även en närbutik vid mannens lägenhet. Ingen där har heller sett honom.

Där kunde historien ha slutat. 

Stoppa Pressarna kunde dock gräva vidare i härvan och bland annat avslöja mannens täta kopplingar till kungafamiljen. Särskilt prins Daniel står mannen nära och tv-profilen ingick som ”inspiratör” i Prins Daniels Fellowship

Trots att mannen dömdes för narkotikabrott dröjde det innan kronprinsessan Victorias, 45, make agerade och enligt uppgift hade han helst velat behålla sin kokainvän i nätverket. 

– Det var era (Stoppa Pressarna, reds.anm.) skriverier som fick honom att agera. När kungen fick höra att man på hovet kallade prinsen för ”Ockelbos svar på Pablo Escobar” var måttet rågat. Motvilligt gick Daniel med på att till slut sparka NN, berättar en initierad uppgiftslämnare och fortsätter: 

– Det här är bara den senaste i raden av alla klavertramp som prinsen gjort sig skyldig till. Hans majestät är inte alls road av svärsonens eskapader.  

Stoppa Pressarna och flera andra medier har förgäves försökt få den så hyllade och offentliga tv-profilen att kommentera sitt knarkköp, som ägde rum på nattklubben Tyrol i anslutning till Gröna Lund.

Myndighetschefen gick fri

I hans sällskap under festkvällen fanns även en högt uppsatt och ökänd myndighetschef, som polisen av någon anledning friade från alla misstankar. Detta trots att de båda männen uppges ha haft snusdosan med kokain i sina händer. 

Varför polisen inte gjorde en mer grundlig undersökning av den höga chefen är ett mysterium, och något vi avser återkomma till. 

– Det är något som inte stämmer och myndighetschefens bakgrund i rättsväsendet kan ha spelat en avgörande roll, berättar en poliskälla. 

Enligt vänner till kokainkändisen känner han sig nu utnyttjad och förrådd då han menar att han fick ta på sig ”hela skulden” för knarkincidenten, och de skriverier som därefter har följt. 

– Han ser sig själv som ett offer och menar på att det finns betydligt ”fulare fiskar” än honom därute, och att det är i själva verket dem som media borde rapportera om, berättar en av tv-profilens vänner. 

Mäktiga män tar droger

Stoppa Pressarna har vidare avslöjat mannens skumma kopplingar till en ring av mäktiga män. De framgångsrika männen anordnar chemsexfester, alltså partyn där man tar droger och samtidigt har sex med varandra. 

Festerna har bland annat arrangerats av en inflytelserik och stormrik direktör med direkt ingång till näringslivsorganisationer.

På sexfesterna i Stockholms city har även flera män som har en mycket nära koppling till Centerpartiets partiledare Annie Lööf, 39, deltagit. Något som Stoppa Pressarna nyligen avslöjat och som ni kan läsa mer om här

På vissa, dock inte merparten, av chemsexfesterna har även tv-profilens sambo, en framgångsrik direktör och styrelseledamot i ett miljardbolag, närvarat, enligt flera samstämmiga uppgiftslämnare. 

När knarkskandalen exploderade i medierna valde tv-profilen att fly till Barcelona. Där äger han och direktör-sambon en flott våning med en lite större balkong. Den tidigare fläckfrie direktörn har efter uppståndelsen även ifrågasatts av ett av de större bolagen där han sitter i styrelsen.  

Tv-profilen spårlöst borta

Stoppa Pressarnas reportageteam har sökt tv-profilen på plats i Barcelona upprepade gånger, men trots att tv-profilen var hemma i våningen vägrade han svara när vi ringde på porttelefonen. 

Några dagars senare syntes han dock promenera utanför det kända lyxhotellet W vid stranden i Barcelona – men där slutar alla spår. 

Stoppa Pressarna har på nytt besökt Barcelona och stadsdelen Eixample där knarkkändisens lägenhet ligger. Nu verkar dock våningen vara obebodd och ingen svarar när vi på nytt ringer på porttelefonen.

Under tre dagar har inte tv-profilen synts till i kvarteret och inte heller hans grannar har sett mannen.  

– Nej, det var länge sedan jag såg honom, säger en kvinna i porten när hon får se en bild av tv-profilen. 

– Han var mycket stressad den sista tiden och gav ett nervöst intryck. Han flackade med blicken, berättar en av de andra grannarna för Stoppa Pressarna som tillägger att hen inte vill bli inblandad i något som har med tv-profilen att göra. 

Planer på hämnd

Enligt uppgifter till svenskar på plats i Barcelona deltog knarkkändisen på en fest, men avvek plötsligt då han var tvungen att åka till en ”särskild adress” i city. Där skulle han utföra ”något slags ärende” men har därefter inte hört av sig. 

Stoppa Pressarna har även fått del av information som gör gällande att tv-profilen har en alldeles ”särskild hämndplan” mot de människor som han nu upplever har tagit avstånd från honom.

Mannen förbereder allt med en väninna, som även hon på senare tid fått ett skamfilat rykte. 

– NN är bitter och känner att det är han som har fått ta ”hela smällen”, säger en källa och fortsätter:

– Nu är han ute efter revansch för att rentvå sitt eget rykte och hänga ut de som verkligen är skurkarna. Han får råd av NN (den kvinnliga vännen, reds. anm.) som hela tiden har stöttat honom under krisen. 

Tv-profilens vänner är oroliga över planerna. 

– De här är människor du inte vill jävlas med och har de fått reda på det här så kan konsekvenserna bli allvarliga, säger en källa.