Skandal

Annie Lööf avgår efter Stoppa Pressarnas avslöjande

Pedofil- och våldtäktsproblemen blev för stora.
Nu avgår Annie Lööf.
Precis som Stoppa Pressarna avslöjade för två dygn sedan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-15 kl 13:00 |

ProvaPremium

Vill man ha koll på svensk politik bör man läsa Stoppa Pressarna. Det var vi som avslöjade den stora pedofilskandalen som tvingade bort EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 44.

Och för två dygn sedan kunde vi avslöja att Annie Lööf avgår. Nu ger Centerledaren upp. Småländskan orkar helt enkelt inte hantera den bittra valförlusten i kombination med alla pedofiler och våldtäktsmän i partiet.

Bild 1 av 7

Stoppa Pressarna avslöjade att Annie Lööf skulle avgår, nu bekräftar hon nyheten och lämnar partiledarrollen efter elva år.
Bild 2 av 7Vi ser en bekymrad Annie Lööf invid Mats Knutson och Elisabeth Marmorstein.

Annie Lööf och Centerpartiet gjorde ett katastrofval. Nu anklagas Annie Lööf ha tagit för lätt på pedofilproblematiken i partiet. Stoppa Pressarna avslöjade att hon nu bestämt sig för att avgå.
Bild 3 av 7Vi ser en bister Annie Lööf i svart klänning.

Nu ryker hon! Annie Lööf avgår. Det usla valresultatet i kombination med pedofil- och våldtäktsskandalerna blev för mycket.
Bild 4 av 7

Annie Lööfs valrörelse blev en mardröm med kopplingar till chemsex, Crystal Meth och kokain.
Bild 5 av 7Till vänster ser vi en glad Jimmie Åkesson i vit skjorta. Till höger en bekymrad Annie Lööf i grön kavaj och vit t-shirt. i

Jimmie Åkesson kunde glädja sig över Annie Lööfs problematiska kopplingar till chemsex och kokain i valspurten.
Bild 6 av 7Till vänster ser vi ett rum anpassat för gruppsex, en kristallkrona och lädersoffa skymtas, i mitten ser vi en pressad Annie Lööf i rosa kavaj och till höger ser vi en lina kokain snortas in genom en hundralapp.

Annie Lööf har en direkt koppling till chemsexfester med kokain och Crystal Meth.
Bild 7 av 7

Annie Lööf och Fredrick Federley är sedan länge privata vänner och den pedofilskandaliserade tidigare EU-parlamentarikern har genom åren introducerat flera av chemsex-männen till partiledaren.

– Efter elva år som partiledare är det dags att lämna vidare stafettpinnen, meddelade Annie Lööf vid en pressträff i riksdagen.