Skandal

Annie Lööf avgår efter Stoppa Pressarnas avslöjande

Pedofil- och våldtäktsproblemen blev för stora.
Nu avgår Annie Lööf.
Precis som Stoppa Pressarna avslöjade för två dygn sedan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-15 kl 13:00 |

ProvaPremium

Vill man ha koll på svensk politik bör man läsa Stoppa Pressarna. Det var vi som avslöjade den stora pedofilskandalen som tvingade bort EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 44.

Och för två dygn sedan kunde vi avslöja att Annie Lööf avgår. Nu ger Centerledaren upp. Småländskan orkar helt enkelt inte hantera den bittra valförlusten i kombination med alla pedofiler och våldtäktsmän i partiet.

Bild 1 av 7

Stoppa Pressarna avslöjade att Annie Lööf skulle avgår, nu bekräftar hon nyheten och lämnar partiledarrollen efter elva år.
Bild 2 av 7Vi ser en bekymrad Annie Lööf invid Mats Knutson och Elisabeth Marmorstein.

Annie Lööf och Centerpartiet gjorde ett katastrofval. Nu anklagas Annie Lööf ha tagit för lätt på pedofilproblematiken i partiet. Stoppa Pressarna avslöjade att hon nu bestämt sig för att avgå.
Bild 3 av 7Vi ser en bister Annie Lööf i svart klänning.

Nu ryker hon! Annie Lööf avgår. Det usla valresultatet i kombination med pedofil- och våldtäktsskandalerna blev för mycket.
Bild 4 av 7

Annie Lööfs valrörelse blev en mardröm med kopplingar till chemsex, Crystal Meth och kokain.
Bild 5 av 7Till vänster ser vi en glad Jimmie Åkesson i vit skjorta. Till höger en bekymrad Annie Lööf i grön kavaj och vit t-shirt. i

Jimmie Åkesson kunde glädja sig över Annie Lööfs problematiska kopplingar till chemsex och kokain i valspurten.
Bild 6 av 7Till vänster ser vi ett rum anpassat för gruppsex, en kristallkrona och lädersoffa skymtas, i mitten ser vi en pressad Annie Lööf i rosa kavaj och till höger ser vi en lina kokain snortas in genom en hundralapp.

Annie Lööf har en direkt koppling till kokainkändisen och chemsexfester med kokain och Crystal Meth.
Bild 7 av 7

Annie Lööf och Fredrick Federley är sedan länge privata vänner och det var en tung smäll när Stoppa Pressarnas avslöjande tvingade bort honom från politiken.

– Efter elva år som partiledare är det dags att lämna vidare stafettpinnen, meddelade Annie Lööf vid en pressträff i riksdagen.

På en pressträff meddelade partiledaren sitt beslut – efter elva år på posten försvinner hon i en dimma av pedofili och våldtäkter.

Gjorde ett katastrofval

Till och med i Annie Lööfs hemort Värnamo är Sverigedemokraterna numera större än Centerpartiet. Traditionellt sett har Centerpartiet alltid varit starka i den småländska centralorten.