Federley-härvan

EXKLUSIVT: Federley-pedofilen talar ut om relationen

Nu träder han fram.
För första gången väljer den så kallade ”Björbo-pedofilen” att berätta om sin relation till Fredrick Federley.
Den 43-årige mannen avslöjar sanningen om det första mötet, uppbrottet och vad han önskar inför framtiden med den forne centertoppen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2021-05-05 kl 19:03 |

ProvaPremium

Den 43-årige mannen, som vi har valt att kalla ”Anders”, träffade Fredrick Federley, 42, i Örebro för första gången. De bägge männen möttes via gaysex-appen Grindr och fattade snabbt tycke för varandra.

Dejten övergick i något mer än bara ett flyktigt möte mellan två män som hyser åtrå.

Bild 1 av 8

Nu berättar Fredrick Federleys pedofil-sambo om relationen med den forne toppolitikern. Personen till höger har inget med artikeln att göra.
Bild 2 av 8

Fredrick Federley och den dömde pedofilen hade en första dejt i Örebro i slutet av maj förra året. Det dröjde inte länge förrän toppolitikern bjöd upp sin nya bekantskap till sin vackra Dalagård i Björbo.
Bild 3 av 8

Fredrick Federley visste om att hans vän var dömd för bland annat 22 fall av grova barnvåldtäkter.
Bild 4 av 8

Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med en annan sexförbrytare, den så kallade "Bryssel-pedofilen", när han var i den belgiska huvudstaden.
Bild 5 av 8

Fredrick Federleys tidigare sambo tyckte inte det var bra att ex-politikern var med i "Bergfeldt" i SVT, "det blev för personligt", berättar mannen för Stoppa Pressarna.
Bild 6 av 8

Fredrick Federley och 43-åringen träffades första gången via gaysex-appen Grindr.
Bild 7 av 8

Fredrick Federley är i likhet med sin tidigare sambo en stor fantast av akvarier. Här är centerpartisten i en zoo-affär.
Bild 8 av 8

Här är domen mot "Björbo-pedofilen". Han är villkorligt frigiven efter att ha avtjänat sex av de nio år han dömdes till fängelse.

Det visade sig att de hade flera gemensamma intressen, bland annat är båda killarna mycket förtjusta i akvariefiskar.