Federley-härvan

Fredrick Federley desperat: sviker pedofilen för 1900 kronor

Pedofilskandalen blev för mycket.
Nu gör Fredrick Federley allt för att distansera sig från ”Björbo-pedofilen”.
Stoppa Pressarna kan avslöja den skandaliserade toppolitikerns senaste desperata åtgärd.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-11-24 kl 21:46 |

ProvaPremium

För ett år sedan, den 24 november 2020, avslöjade Stoppa Pressarna att EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 43, sedan ett halvår var sambo med en våldtäktsdömd pedofil.

Än idag ger avslöjandet återverkningar för Centerpartiet och för den skandaliserade toppolitikern är livet numera helt annorlunda – han är långt från makten och köttgrytorna i Bryssel.

Bild 1 av 7

Nu sviker Fredrick Federley "Björbo-pedofilen" för 1900 kronor.
Bild 2 av 7

Fredrick Federley filmades av "Björbo-pedofilen" hemma på den vackra Dalagården, filmerna användes sedan på Centerpartiets hemsida men togs ner efter Stoppa Pressarnas avslöjande.
Bild 3 av 7

Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt i SVT när han påstod att han "inte läst domen" mot "Björbo-pedofilen".
Bild 4 av 7

Här flyr "Björbo-pedofilen" från Federleys pappas gård samma dag som den sjukskrivne EU-parlamentarikern gick ut på Facebook och medgav att Stoppa Pressarnas uppgifter var korrekta.
Bild 5 av 7

Pedofilens mammas röda Toyota stod nyligen parkerad en natt utanför Federleys gård, till höger står den skandaliserade ex-politikerns Audi.
Bild 6 av 7

Nu säljer Federley sitt älskade akvarium. "Jag har precis köpt ett begagnat akvarium. Jag är akvarienörd, det har jag varit hela mitt liv och Fredrick älskar också akvarier", konstaterade pedofilen i en exklusiv intervju med Stoppa Pressarna.
Bild 7 av 7

Att Fredrick Federley bryter upp från sitt och pedofilens gemensamma intresse kan tolkas som ett svek mot ex-sambon.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att han säljer sitt bohag för att starta sitt nya liv och distansera sig från pedofilen.

 

Fredrick Federley och den så kallade ”Björbo-pedofilen” träffade via gay-sex-appen Grindr. Det var under ett besök i Örebro som det hettade till mellan Federley den dömde barnvåldtäktsmannen.

Två veckor efter första romantiska dejten i den närkingska residensstaden reste pedofilen till Federleys vackra kringbyggda Dalagård från 1909. Våldtäktsmannen blev så förtjust i EU-parlamentarikern och hans vackra hem att han kom att installera sig på gården. Pedofilen blev sambo med Federley vars grannar bland annat består av flera barnfamiljer.