Sexskandal

Jimmie Åkessons sköna sexrevansch mot Annie Lööf

Livet leker.
Jimmie Åkesson är på god väg att göra ett rekordval.
Och ännu bättre än så – nu har partiledaren fått en härlig sexrevansch mot Annie Lööf.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-04 kl 12:05 |

ProvaPremium

Just nu ter det sig som att inget kan gå fel för Jimmie Åkesson, 43, och Sverigedemokraterna. Stoppa Pressarna rapporterade  nyligen om att författaren Camilla Läckberg, 48, lite överraskande stöttar Sverigedemokraterna.

– Låt SD komma till makten, säger Deckardrottningen i en stort uppslagen intervju i Dagens Nyheter.

Bild 1 av 12Till vänster ser vi en glad Jimmie Åkesson i vit skjorta. Till höger en bekymrad Annie Lööf i grön kavaj och vit t-shirt. i

Jimmie Åkesson kunde glädja sig över Annie Lööfs problematiska kopplingar till chemsex och kokain i valspurten.
Bild 2 av 12Till vänster ser vi en glad Camilla Läckberg i en mörk blus, till höger ser vi en glad Jimmie Åkesson i kostym.

Nu avslöjar hon sin politiska dröm. Camilla Läckberg vill att Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson ska få makten.
Bild 3 av 12Camilla Läckberg Jimmie Åkesson Stor4 - Stoppa Pressarna

Nu håller Jimmie Åkesson tummarna för att Läckbergs politiska dröm ska gå i uppfyllelse. Ska hennes utspel räcka ända till Rosenbad?
Bild 4 av 12Till vänster ser vi en glad Jimmie Åkesson i en ljus skjorta, till höger vi ser vi Matilda Kärneup, hon är klädd i svart och ser glad ut. Hon har sitt mörka hår utsläppt.

Jimmie Åkesson är förälskad i 27-åriga Matilda Kärnerup samtidigt som valet ser ut att bli en succé.
Bild 5 av 12Jimmie Åkesson Ny Flickvän Stor1 - Stoppa Pressarna

Jimmie Åkesson är lycklig igen! Partiledaren har träffat en ny kärlek och hans värsta rival Annie Lööf förknippas med chemsex och kokain.
Bild 6 av 12runar sogaard trump varning stor2 8 - Stoppa Pressarna

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson intervjuades av Runar under förra valrörelsen. Under senaste valet gick det dock inte att genomföra då norrmannen satt på kåken.
Bild 7 av 12annie loff debatt stor2 - Stoppa Pressarna

Annie Lööf brukar anklaga Jimmie Åkesson för "rasism". Samtidigt har hon stora problem med pedofili i sitt parti och dessutom kopplas hon nu till chemsex och kokain.
Bild 8 av 12Till vänster ser vi en pressad Annie Lööf i blå kavaj och vit t-shrit, hon blundar och ser pressad ut. Till höger ser vi en pixlad man som rör sig på Östermalm i Stockholm.

Stoppa Pressarna avslöjade att flera sexmän fungerar som informella rådgivare åt Annie Lööf. Den pixlade mannen till höger är en framgångsrik företagsledare som brukar arrangera chemsex-fester i sin moderna lyxvåning på Östermalm. Ett speciellt utformat badkar brukar utgöra festernas medelpunkt med unga tonårspojkar och droger.
Bild 9 av 12Till vänster ser vi ett rum anpassat för gruppsex, en kristallkrona och lädersoffa skymtas, i mitten ser vi en pressad Annie Lööf i rosa kavaj och till höger ser vi en lina kokain snortas in genom en hundralapp.

Annie Lööf har en direkt koppling till kokainkändisen och chemsexfester med kokain och Crystal Meth.
Bild 10 av 12Tv - Stoppa Pressarna

En känd Mellostjärna som flera gånger varit med i Melodifestivalen brukar även han vara med på knark- och sexorgierna som har en direkt koppling till Annie Lööf.
Bild 11 av 12Tv - Stoppa Pressarna

"Egenföretagaren" umgås flitigt med "PR-mannen" som har ett stort politiskt nätverk. "PR-mannen" har bland annat direkt access till Annie Lööf. "Egenföretagaren" har en koppling till en anrik näringslivsorganisation.
Bild 12 av 12annie loof miljonlofte stor1 21 - Stoppa Pressarna

Efter att Fredrick Federley avslöjats som sambo till en pedofil är det som att proppen gått ur Centerpartiet. Flera pedofilhärvor skakar partiet och nu kopplas partiledaren till chemsex med unga pojkar.

Men det är inte enda glädjeämnet för Jimmie just nu. Stoppa Pressarna avslöjade att Åkessons huvudmotståndare nummer ett – Annie Lööf – stöttas av mäktiga sexmän.

Drogfyllda sexorgier

Centerledaren har kontakt med flera inflytelserika män som fungerar som informella rådgivare till Annie Lööf, 39. När männen inte lägger upp småländskans politiska strategi brukar de arrangera drogfyllda sexorgier med tonårspojkar.