Säkerhetsskandal

ÖB Micael Bydéns älskarinna har fått nog: nu är det slut

Det får räcka nu.
ÖB Micael Bydéns älskarinna sätter ner foten.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att Linda H Staaf har tröttnat.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-04 kl 10:24 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar uppmärksammat det faktum att ÖB Micael Bydén, 58, exponerat sig för utpressningsrisk från främmande makt. Sveriges överbefälhavare har utgjort en uppenbar säkerhetsrisk när han under minst sex månader var otrogen mot sin lojala hustru, Anita Carlman, 64.

Den fyrstjärnige generalen kunde inte kontrollera sig själv – han föll för polismästaren Linda H Staaf, 46, som han under tre års tid varit mentor åt. Skulle någon försvarsgrenschef eller annan högt uppsatt officer betett sig likadant hade han eller hon garanterat fått sparken.

Bild 1 av 13Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i vit skjorta, i mitten ser vi Linda H Staaf i blå polisskjorta och till höger ser vi hennes andre älskare polischef Mats Löfving i blå polisskjorta.

ÖB Micael Bydéns nya kvinna Linda H Staaf var älskarinna åt polischefen Mats Löfving som gav henne ett toppjobb. Nu har den blonda polismästaren tröttnat.
Bild 2 av 13Till vänster ser vi en paff Micael Bydén i fältuniform. Till höger en bedrövad Linda H Staaf som böjer ned sitt huvud. Hon bär en stickad blå polis-tröja.

ÖB Micael Bydén ångrar nog sin otrohet med älskarinnan Linda H Staaf. Nu visar det sig att hon haft (minst) två älskare inom Polisen.
Bild 3 av 13

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Hälsinglands landskapsvapen är i svart fält en gyllene bock med röd beväring. Vapnet kröns i likhet med alla landskapsvapen av en hertiglig krona. Vid Gustav Vasas liktåg 1560 var vapnet en tambock stående på alla fyra, men snart omvandlades det till den nuvarande stenbocken stående på bakbenen och det för tankarna till Micael Bydén och älskarinnan Linda H Staaf, menar de som givit ÖB hans nya epitet.
Bild 4 av 13Till vänster ser vi en bekymrad ÖB Micael Bydén i basker och fältuniform, i mitten en mobil med blurrad bildruta, till höger Linda H Staaf i en tight klänning och utsläppt blont hår.

Stoppa Pressarna avslöjade att smyginspelade filmer med ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf sprids bland anställda inom Försvarsmakten.
Bild 5 av 13

Nu sparkas hon efter Stoppa Pressarnas alla avslöjanden. ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och anklagats för inkompetens. Innan hon skaffade ÖB som älskare låg hon med sin chef Mats Löfving och dessförinnan hade hon en annan högt uppsatt polis som älskare. Nu tvingas hon bort från polisen och ska börja på justitiedepartementet där man inte ens vet vilken titel hon ska få.
Bild 6 av 13

Stoppa Pressarna avslöjade när ÖB Micael Bydén och polismästare Linda H Staaf inledde sin erotiska affär. Paret blev påkomna i en park. Nu har ÖB börjat fundera över om Linda H Staaf är en så lämplig kvinna för honom efter att Stoppa Pressarna avslöjat hennes lögner och att hon har haft flera älskare inom Polisen.
Bild 7 av 13

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 8 av 13

ÖB Micael Bydén, talman Andreas Norlén och statsminister Magdalena Andersson när Försvarsmakten arrangerade Veterandagen vid Sjöhistoriska museet i Stockholm. För statsministern måste det kännas märkligt att tvingas hälsa på en ÖB som är otrogen när man leder en feministisk regering. Har hon verkligen fortsatt förtroende för generalen?
Bild 9 av 13

ÖB exponerar sig med sin otrohet för utpressning från den ryska militära underrättelsetjänsten GRU. ÖB har själv medgivit att det kan förekomma "misskreditering av beslutsfattare" under den pågående krisen, då är det bra om beslutsfattarna kan behålla brallorna på.
Bild 10 av 13

Visst vore det härligt om Micael Bydén var med i "Ladies night" med Martin Stenmarck?
Bild 11 av 13

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november förra året begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek. Nu kan Stoppa Pressarna avslöja hur parets barn reagerat på pappas svek.
Bild 12 av 13

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Såvitt känt var dock Wennerström inte otrogen med någon kvinnlig polismästare som ljög i media och i sitt cv och som hade sin chef som älskare och ytterligare en polis som älskare och som därefter tvingades bort från sin tjänst inom Polisen.
Bild 13 av 13

Nu får Putin och hans polare fylla på dossiern om Micael Bydén efter avslöjandet om älskarinnan och otroheten.

ÖB Micael Bydén, mannen utan integritet eller stolthet, är dock fräck nog att sitta kvar på sitt ämbete som han för alltid besudlat och dragit i smutsen.