Kokainhärvan

Prins Daniels vän nära kollaps efter kokainskandalen

Det börjar bli ohållbart.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att den kände tv-mannens relation är i upplösning efter kokaindomen.
Prins Daniels vän har det riktigt tufft just nu.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-01 kl 19:43 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna rapporterade nyligen om prins Daniels, 48, första Fellowship-fest utan den dömde kokainvännen. Den där riktiga feststämningen ville inte riktigt infinna sig. Det blev inget spring mellan borden eller full fart i toakön.

Tvärtom var stämningen på middagen på Fotografiska i Stockholm tämligen tryckt, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han ser förvånad ut. till höger ser vi en kostymklädd tv-kändis, längst till höger ser vi ett gruppsexrum.

Inte blev det bättre när prins Daniels vän, en tv-kändis, dömdes för kokaininnehav.
Bild 2 av 8Till vänster ser vi prins Daniel vid ett middagsbord. Till höger ser vi en pixlad bild av tv-mannen och längst till höger strängar med kokain.till höger

Han måste gå vidare. Prins Daniel har haft sin första Fellowship-fest utan den dömde kokainvännen. Den riktiga feststämningen ville dock inte infinna sig.
Bild 3 av 8Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han sitter vid ett bord och serveras mat. Till göer ser vi kockar i köksmiljö.

Prins Daniel hamnade i bråk med kockarna på Solliden då han ville ha sin egen lunch istället för att äta med övriga kungafamiljen. Nu är det slut på de olaterna.
Bild 4 av 8

Det var Stoppa Pressarna som kunde avslöja prins Daniels nära samarbete med knarkkändisen vilket gjorde kungen rasande. Relationen med Victoria blev återigen svajig.
Bild 5 av 8

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 6 av 8

Kungen har reagerat starkt på Stoppa Pressarnas avslöjande och sagt till prins Daniel på skarpen. Det var dock inte förrän drottning Silvia tog till orda som prinsen lyssnade. Hela kokain-turbulensen kring prins Daniel har påverkat kungafamiljen starkt.
Bild 7 av 8

Stoppa Pressarna har avslöjat hur prins Daniels vän tillika knarkkändisen lever i utlandet. Han bor i Barcelona där det arrangeras många chemsex-fester. Nu är mannens relation inne i en djup kris.
Bild 8 av 8

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain.

Kanske det kan hänga ihop med att riskkapitalisten Harald Mix, 62, från företaget Altor och Northvolts vd Peter Carlsson, 51, inte uppskattar att de blivit associerade med chemsex och kokain som en följd av prins Daniels agerande. Eller snarare brist på agerande.

Kokain och Crystal Meth

Det dröjde flera veckor efter att Stoppa Pressarna avslöjat att den kokaindömde tv-profilen ingick i prinsens ”nätverk” av ”inspiratörer”. För en finansman som Harald Mix, där väldigt mycket handlar om förtroende, kan det inte vara kul att bli associerad med homosexorgier med unga pojkar där man snortar kokain och röker Crystal Meth.