Säkerhetsrisk

ÖB-älskarinnans avslöjande stjärtbild chockar polisen

Polischefen Linda H Staaf har en hel del att förklara. 
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att ÖB Micael Bydéns älskarinna visat upp sig helt olämpligt – mitt bland barnfamiljer på en semesterort.  
Den avslöjande stjärtbilden får polisen att reagera. 
– Det är horribelt att hon poserar på det här sättet, säger en erfaren kommissarie. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-07-24 kl 20:25 |

ProvaPremium

Linda H Staaf, 46. Lägg det namnet på minnet.

Poliskvinnan var länge älskarinna till Sveriges överbefälhavare Micael Bydén, 58, i en rent av snaskig historia. 

Bild 1 av 15

ÖB:s älskarinna Linda H Staaf hamnade mitt i ett svartsjukedrama på självaste julafton. Hon blev rasande på den andra kvinnan som lade an på Micael Bydén.
Bild 2 av 15

Micael Bydén smög med sin älskarinna ända till Stoppa Pressarna avslöjade sanningen.
Bild 3 av 15

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november 2021 begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek som Stoppa Pressarna avslöjade.
Bild 4 av 15

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och alla hennes amorösa turer fläckar även ned ÖB.
Bild 5 av 15

Det råder en rad märkliga omständigheter kring hur Linda H Staaf fick posten som hög polischef.
Bild 6 av 15

Enligt både källor och experter var Linda H Staaf inte kompetent för jobbet som underrättelsechef vid Noa, men lyckades på något sätt ändå få sin tjänst.
Bild 7 av 15

Polisen hävdar att Linda H Staaf har varit verksam i yttre tjänst. Något som har ifrågasatts av forskaren Stefan Holgersson.
Bild 8 av 15

Linda H Staaf går omkring på stan i Visby med ett skarpladdat vapen, vilket Stoppa Pressarna avslöjade 24 juli förra året. Hon bär vapnet fel, långt ner på skinkan.
Bild 9 av 15

Flera poliser har reagerat på att Linda H Staaf bär sitt tjänstevapen på skinkan. Ett direkt olämpligt sätt för en polis att hantera sin pistol.
Bild 10 av 15

Olika poliser förfasades över hur Linda H Staaf bar sitt tjänstevapen.
Bild 11 av 15

Här ser vi hur en polis på ett korrekt sätt bär sitt tjänstevapen, långt ifrån baken så denne snabbt kan komma åt pistolen.
Bild 12 av 15

Skjutmärket med 13 får du om du sätter alla 13 skott i A-zon på skjutprovet. Det är prestige att ha det märket, årets märke är vitt. Det på bilden som är lila är från förra året. Det är tveksamt om Linda H Staaf har märket.
Bild 13 av 15

Polisens tjänstevapen i yttre tjänst är av modellen Sig Sauer P229 med 13 skott. Linda H Staaf bar dock en pistol med bara åtta skott.
Bild 14 av 15

Stoppa Pressarna har sökt ÖB flera gånger för en kommentar om hans relation med Linda H Staaf. Varken generalen eller hans skattefinansierade stab har återkommit.
Bild 15 av 15

Rikspolischef Anders Thornberg riskerar att mista sitt jobb på grund av den blonda poliskvinnan som hyser en förkärlek för äldre mäktiga män i uniform.

Otrohetsaffären avslöjades av Stoppa Pressarna samtidigt som landets beredskap höjdes med anledning av Rysslands blodiga invasion av Ukraina. 

Efter 23 års äktenskap flyttade generalen från villan i Södertälje. Hustrun Anita Carlman, 63, fick sitt livs chock.

För 33 år sedan träffade hon den stilige officeren från Gnarp i Hälsingland och efter ett helt liv tillsammans så bröt han plötsligt upp och flyttade in på residenset vid Karlbergs slott, där han också hade romantiska träffar med älskarinnan Linda H Staaf. 

Sveriges överbefälhavare hade inte ens modet att berätta om sitt fräcka vänsterprassel för hustrun själv, det fick hon istället veta av goda vänner till paret.