Otrohet

ÖB:s kvinna fick toppjobb efter sexaffär med chefen

ALMEDALEN. Det finns en förhistoria.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att det inte är första gången som ÖB:s älskarinna Linda H Staaf spräcker ett äktenskap.
Polismästaren har varit i farten tidigare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-07-04 kl 18:51 |

ProvaPremium

Just nu pågår Almedalsveckan i Visby vars gränder fylls av makthavare. Stoppa Pressarna är på plats liksom ÖB Micael Bydén, 58, och imorgon tisdag den 5 juli anländer hans älskarinna polismästare Linda H Staaf, 46, till den romantiska Hansestaden.

I Visby kan ÖB ta med sin älskarinna till Kärleksporten, inte långt från Kruttornet, och begrunda solnedgången. Därefter kan de långsamt promenera på de kullerstensfyllda gatorna och gå uppför Fiskargränd som är känd för alla sina praktfulla rosenbuskar – det är inte en slump att Visby kallas för rosorna och ruinernas stad.

Bild 1 av 14

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB:s älskarinna, polismästare Linda H Staaf, har spräckt två äktenskap. Hon uppges även ha fått sin höga befattning inom Polisen via sängvägen. (Polismannen på bilden är inte personen i artikeln.)
Bild 2 av 14

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén använder sig av den militära underrättelsetjänsten (MUST) för att kartlägga Stoppa Pressarnas medarbetare. Agerandet kan vara olagligt, det är icke desto mindre en uppenbar illustration av hur olämplig ÖB är att inneha sitt ämbete.
Bild 3 av 14

Stoppa Pressarna avslöjade när ÖB Micael Bydén och polismästare Linda H Staaf inledde sin erotiska affär. Paret blev påkomna i en park under sommaren 2021.
Bild 4 av 14

Stoppa Pressarna har avslöjat sanningen om ÖB.s älskarinna Linda H Staaf och hur hon bluffat sig fram i karriären.
Bild 5 av 14

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.
Bild 6 av 14

Försvarsmaktens överbefälhavare Micael Bydén blir nu alltmer ifrågasatt av soldater, sjömän och officerare efter sexskandalen.
Bild 7 av 14

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 8 av 14

ÖB Micael Bydén, talman Andreas Norlén och statsminister Magdalena Andersson när Försvarsmakten arrangerade Veterandagen vid Sjöhistoriska museet i Stockholm. För statsministern måste det kännas märkligt att tvingas hälsa på en ÖB som är otrogen när man leder en feministisk regering. Har hon verkligen fortsatt förtroende för generalen?
Bild 9 av 14

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att överbefälhavaren Micael Bydén hade en utomäktenskaplig affär.
Bild 10 av 14

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.
Bild 11 av 14

Vladimir Putin har vid flera tillfällen hotat Sverige. Nu kan han sikta in sig på vår ÖB:s skörlevnad som drar vanära över ämbetet.
Bild 12 av 14

Här har ÖB och hans älskarinna kunnat mysa till det. Vi får hoppas de har tagit hänsyn till att det är antika möbler.
Bild 13 av 14

Här syns ÖB med sin förtvivlade och bedragna hustru, Anita Carlman.
Bild 14 av 14

Årets ledare Vésteinn Hafsteinsson med Linda H Staaf vid Idrottsgalan 2022. Publiken hade inte en aning om att hon var älskarinna åt ÖB samtidigt. Kanske främmande makt hade koll på det? Eller någon kriminell organisation?

Staden, som har varit upptagen på Unescos världsarvslista sedan 1995, är som gjord för romantik.

Mindre romantiskt är dock det sjaskiga spel som ÖB och hans älskarinna ägnat sig åt. Stoppa Pressarna avslöjade att överbefälhavare Micael Bydén skiljde sig på grund av att han träffat en älskarinna.