- Senaste nytt från kändispressen

Joakim Lundell börjar med schema för instagram

<<< Tillbaka

Joakim Lundell börjar med schema för instagram

Body: 

Joakim Lundell vill få igång en rutin med sitt instagramkonto och har därför kommit fram till att varje vecka göra ett schema. Han kommer dela med sig av schemat till sina följare så alla vet vad som kommer att ske på hans konto under veckan.

I söndags kom första veckoplaneringen ut för den här veckan och såhär kommer varje dag att se ut på hans instagram den här veckan.

 

Måndag: Frågestund med Lunabelle (deras äldsta dotter)

Tisdag: Vloggdag på instagram

Onsdag: Familjen Lundell quiz

Torsdag: Löser era problem

Fredag: Tycker till obekväma ämnen

Lördag: Ledig och han vill inte bli störd

Söndag: Vloggdag på instagram

 

Vad tycker ni om den här iden som han nu testar där följarna kan se hur deras aktivitet på sociala medier ser ut under hela veckorna vecka för vecka?

 

Förutom detta så har Joakim svarat på lite mer frågor i helgen så tänkte att jag lägger med alla frågor och svar här nedan när vi ändå skriver om Joakim.

 

Har du något i ditt belastningsregister under ditt liv?

Svar: Ja det har jag. Tänker inte ljuga och påstå att jag varit en ängel i mitt liv. Jag blev dömd för misshandel och grov skadegörelse när jag var 16. Och vid 20 års ålder blev jag dömd för olaga hot och föregivande av allmän ställning. Så har levt ett tidigare kriminellt liv i min ungdom. Men dessa saker är så gamla att dom inte längre syns i mitt register.

 

Vad tycker du om dom nya restriktionerna som infördes? Bra eller dåligt?

Svar: Dåligt om jag ska vara ärlig. Tycker det är att försöka mörka det riktiga problemet att vården varit underbemanad i väldigt många år. Just nu så smittar covid oavsett vaccin och IVA platserna upptas inte i nuläget av covid patienter till större delen. Den psykiska ohälsan som kommer av den stora ekonomiska krisen hos företagare kommer att skapa större problem än denna pandemi som råder just nu. Då dödligheten just nu är låg. Satsa på sjukvården och bygg upp sjukvården i Sverige istället.

 

Hur tänker du kring skatteverkets beslut mot er och bolaget? Kommer ni överklaga?

Svar: Nej det kommer vi inte. Just offentliga media branschen är väldigt ny även för skatteverket. Och det kommer ta många år till innan det finns en bra praxis för det arbetet.  Handlade inte om så mycket pengar så det är bara betala och vara glad liksom. Att bli upptaxerad är inget ovanligt och det har hänt och kommer hända många fler människor än bara oss. Men antar man vill göra en höna av en fjäder just när det gäller våra namn.

 

Med facit i hand, hade det inte varit bättre att köpa tomt och bygga nytt hus?

Svar: Ja det hade det nog varit. Men det är ingen ide att sitta och tycka synd om sig själv eller ångra sig nu. Man får vara glad över det istället att vi fick ordning på huset till slut. Och har idag ett superfint och verkligen välbyggt hus istället. Bättre att fokusera på det positiva i livet än att ha ångest för saker man inte gjorde eller tidigare val.

 

Dina tankar kring händelsen med Joz?

Svar: Ingenting alls faktiskt. Uppskattar om ni inte tar upp irrelevanta människor som försöker synas till varje pris. Vi ger inte trollen godis längre mina vänner. Vi låter dom skrika sig hesa efter uppmärksamhet i skuggorna istället.

 

Varför känner du att du inte vill ge igen mer mot fuskbyggaren känns lite mysko?

Svar: För att jag är färdig med att fokusera på vad idioter gör om dagarna. Jag fokuserar idag på min familj, min karriär och att nå mina mål i livet. Och dom når jag inte genom att vilja hämnas dygnet runt på alla som beter sig som asholes emot oss. Det får vara deras egna karma och oftast så slutar det inte så bra för dessa människor ändå till slut. Släpp det dåliga. Fokusera på det som gör dig glad och hjälper dig framåt.

 

Bortsett det offentliga. Är livet som ekonomiskt oberoende som man tänkt sig som flesta drömmer om?

Svar: Nej det är det absolut inte. Pengar tar inte bort psykisk ohälsa och ångest. När du ska sova om kvällen så är du ensam med dina tankar oavsett vad som står på ditt saldo på kontot. Lycka finner du genom att lära känna dig själv och kunna på så sätt hjälpa dig må bra. Sen ger pengar absolut en frihet i livet att kunna göra saker.

 

Att du älskar bdsm och lack och läder?

Svar: Att jag älskar lack stämmer. Men bdsm är inget jag provat faktiskt. Har inte riktigt känt det är något som passar mig.

 

Varför kallas Lionell för giggo?

Svar: Det är pga Lunebelle inte kunde säga ordet lillebror när han kläcktes. Då sa hon istället "giggo" och nu har det blivit hans smeknamn med tiden.

 

På tal om lack, har du några andra fetischer?

Svar: Känner att det är lite för privat och personligt för att dela med sig av här på instagram. Visst att mitt liv är väldigt offentligt men vissa saker vill jag ändå ha kvar privat. Samma sak om jag bråkar med vänner eller med Jonna. Såna saker vill jag ta utanför sociala medier med personen i fråga och ej offentligt.

 

Hur känns det för dig att ha varit med i "Kungarna av Tylösand" och vet att det finns på nätet?

Svar: Ingenting faktiskt. Jag står för vem jag varit tidigare i livet. Och är stolt över vem jag är idag. Allt jag varit med om tidigare i livet och alla misstag jag gjort har lärt mig så otroligt mycket om livet och fått mig förstå vikten av att vara en bra människa emot andra personer.

 

Vad är det största misstaget du gjort som du verkligen ångrar?

Svar: Jag har slutat att ångra saker. Jag vet att jag kommer fortsätta göra misstag i mitt liv. Det kommer vi alla göra då vi bara är människor. Men det jag lärt mig är att lära av dessa misstag och ta med mig kunskap från det till framtiden.

 

Om du hade kunnat åka tillbaka i tiden och få prata med dig själv som 16-20 åring, vad hade du sagt?

Svar: Blir ett väldigt tråkigt svar nu men....Jag tror inte det hade hjälpt vad jag än sa till mig själv i det läget. Endast genom egen vilja kan man förändra sin livssituation till det bättre. Spelar ingen roll om 100 personer tjatar varje dag om förändring. Är först den dagen du själv vill förändra, och lägger ner arbetet och tiden för det som man kan nå förändring hos sig själv.

 

Hur kommer det gå med skatteverket?

Svar: Vadå hur kommer det gå? Allt är ju klart. Vi blev upptaxerade och betalade in summan, och livet går vidare som vanligt och inget mer händer. Ni kanske ska vara mer källkritiska emot nyhetskanalerna på youtube för dom verkar helt sakna egen källkritik och faktakoll.

 

Varför är du så mycket emot skatt när du själv varit utsatt i samhället och vet hur det känns?

Svar: Jag är absolut inte emot skatt. Jag är emot hur skattepengarna används i detta landet. För mig är det en gåta hur man år efter år monterar ner sjukvården tex och utsätter vårdpersonal för stress och press och ger dom en enligt mig usel lön för jobbet. Kan nämna 100 exempel till förutom vården. Men poängen är att jag tycker pengarna används helt fel.

 

Varför tar du bort dina nomineringar i youtubegalor?

Svar: JJag tackar verkligen ödmjukast för alla nomineringar och röster ni ger osv. Men jag vill inte vara en del av youtubedagiset eller förknippas med det. Youtubers kan inte hantera galor utan blir drama och bråk och man ska förstöra för varann och prata skit och bråka. Och på det nyhetskanaler som ger vinklade dåliga nyheter bara för man inte vill vara kompis med dom. Har växt ifrån det dagiset.

 

Sveriges topp 3 youtubers och topp 3 sämsta?

Svar: Vill absolut inte sitta och peka ut nån influencer som dålig. Var och en får ta ansvar för det dom förmedlar och postar. Tycker det sänder ut dålig och negativ energi att sitta och trycka ner nån som dålig eller sämre. Är bättre att lyfta det bra hos människor. Istället för det dåliga. Jag vill inte längre vara en del av ett sånt klimat på internet.

 

Vad tror du om allt med ryssarna som händer nu, blir det krig?

Svar: Oj vad mycket frågor om detta, Nej det tror jag absolut inte. Ni får aldrig glömma att media försörjer sig på eran rädsla. Är man rädd så godtar man det mesta utan att ifrågasätta.

 

Varför svarar du inte på frågorna du får?

Svar: Jag svarar ju på dom. Men jag svarar på det sättet som känns rätt och okej för mig. Jag har inget intresse av att exponera mina privata relationer. Jag har inte heller något intresse att berätta vad jag tycker om andra, är bättre ni bildar er en egen uppfattning om människor. Jag svarar alltid ärligt och står för min åsikt. Men jag vill inte bidra till näthat eller påhopp emot utpekade individer.

Bild 1: 
bloggtext2: 

Bilderna i kollaget tillhör Joakim Lundell

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Isabella Löwengrip söker trädgårdspersonal

15 maj, 2022 | 7:04

Om du söker jobb och har nära till Lidingö samt älskar att fixa i trädgården så kan du nu söka jobb hos Isabella Löwengrip. Hon söker nämligen någon som kan hjälpa henne med trädgården hemma hos henne med underhåll och plantering.

Hur mycket hjälp hon behöver eller vad hon erbjuder för ersättning för detta framkommer inte men vill ni söka jobbet och tjäna en slant så maila henne på [email protected]

 

 

Evelina Sigetty väntar tvillingar

15 maj, 2022 | 6:41

Ännu en influencer har nu gått ut med att dom väntar barn och den här gången är det Evelina Sigetty och hennes pojkvän Mehmet Yilmaz som väntar sitt första barn. Men när dom gick ut med den stora nyheten avslöjade som samtidigt att dom inte väntar bara ett barn utan att dom nu fått veta att det är tvillingar dom ska få till hösten.

Just nu befinner sig Evelina i vecka 14 och vissa dagar mår hon inte alls bra och hon skriver ut på instagram att det är grymt att dom som är gravida måste gå till en arbetsplats då man inte alltid mår så bra.

 

Ett stor grattis till dom kommande föräldrarna.

 

 

Linda-Marie Nilsson har gjort en ny kollektion för Ellos

13 maj, 2022 | 6:27

2021 så gjorde Linda-Marie en klädkollektion för det kända företaget Ellos.se och hennes kollektion sålde slut väldigt snabbt. Hon var stolt över sin kollektion och varje klänning hon hade skapat döpte hon efter sig själv och sin mamma.

Nu har hon släppt sin andra kollektion och även den här gången blev hennes klänningar en stor hit och den första sålde slut redan efter 14 minuter. Linda-Marie har den här gången släppt 8 klänningar och dom är döpta efter människor som betyder mycket för henne.

HÄR hittar ni hela kollektionen och det verkar nu som att det bara finns 5 av 8 klänningar kvar att kunna köpa.

Therese Lindgren säljer Indy Beauty

13 maj, 2022 | 6:15

Therese Lindgren startade sitt företag Indy Beauty för 5 år sedan när hon kände att hon ville skapa dom perfekta veganska skönhetsprodukterna. Hennes företag i raketfart upp till stor vinst och hennes produkter blev otroligt omtalade redan från start.

Hon har under dom här 5 åren skapat en stor kollektion med hudvårdsprodukter men också smink och nu intimvård. När hon startade Indy Beauty ansåg hon att det var nästan omöjligt att hitta produkter på marknaden som var veganska och dom innehöll alltid något som hade med djur att göra. Men idag är marknaden helt annorlunda och många företag att idag valt att använda sig av veganska produkter i sina varumärken. Therese känner att hon och hennes företag har en del att göra med att andra företag valt att ta steget till bättre och veganska produkter.

Men nu efter 5 år har hon valt att ta steget ifrån sitt företag och har därför sålt sina sista 20% till CCS Skincare Brands AB och dom äger nu hela företaget. Hon är noga med att informera alla om att dom kommer fortsätta jobba med företaget på samma sätt som henne och ha samma värderingar som Indy Beauty alltid haft. Men trots att hon inte längre äger företaget eller jobbar med det på samma sätt så kommer hon vara ansiktet utåt för Indy Beauty ett tag till.

 

Vad hon fick för sin andel i bolaget är ännu inte känt men hon lär ha fått ganska många miljoner då hennes företag är så pass känt och vinstförande.

 

Vi får se vad hon hittar på för spännande nu framöver.

Ida Warg skulle kunna låta sin partner ha sex med någon annan

13 maj, 2022 | 5:49

Ida Warg hade nyligen en frågestund och här nedan ser ni frågorna hon fick som inte har med hennes produkter att göra. Men en av frågorna hon fick handlade om hur hon skulle hantera otrohet.

Och en sak i hennes svar var nog en del inte beredda på och det är att hon hade kunnat låta sin partner få ha sex med någon annan om upplägget känns rätt, men att då gäller samma för hennes del också om hon hade velat det.

 

Sover Alba bättre på nätterna nu?

Svar: Nope. Får bara inse att vi inte får barn som sover bra.

 

Varför vill du inte ta allergimedicin?

Svar: Vill inte äta medicin varje dag då jag inte tror det är bra för kroppen. Sedan tycker jag knappt att det hjälper och jag blir mest trött.

 

Är du och Alex gifta?

Svar: Vi är gifta. Gifte oss i mars 2018 när jag hade Elvis i magen.

 

Hur sover Alba om nätterna?

Svar: En bra natt vaknar hon ca 3-4 gånger. En dålig natt är det 20+

 

Hur gammal är du?

Svar: Idag känner jag mig som 100 men är 35

 

Hur många gånger träning kör du per vecka?

Svar: Jag promenerar varje dag oftast men har inte kommit igång så bra med träningen. Har typ tränat 1-2 gånger i mån senaste månaderna. För mycket jobb så har tagit möten under promenaderna.

 

Hur går det med din och Alex podd?

Svar: Varenda produktionsbolag borde vara så ledsna att de inte varit här senaste månaden och filmat reality med oss, vilket kaos. Bara för därför funderar vi på att spela in 1 avsnitt för vi har såå mycket roliga och sjuka historier att berätta.

 

Bor du hellre utomlands än Stockholm stad?

Svar: Just nu bör jag helst här i Spanien. Vi trivs bättre och bättre för varje dag. Om jag ska vara ärlig kände jag mig aldrig helt hemma i Stockholm. Tycker inte om energin där då det är mycket stress i luften och folk är så skitnödiga som vi hade sagt i Åmål.

 

Varför tror du inte det är Corona du fått?

Svar: Det var ett himla tjat om covid. Först så har vi alla redan haft covid och Sofia hade det för typ 1,5 mån sedan och hon är lika sjuk som mig. Så konstigt om hon skulle få det så snabbt igen. Sedan tog jag ett test som var negativt. Covid var mycket mildare på mig än detta. Tror det är någon dunderinfluensa som legat och vilat under covid och är nu tillbaka starkare än någonsin.

 

Hur hanterar du svartsjuka?

Svar: Är inte svartsjuk och har aldrig varit trots att jag egentligen borde varit. Känner att det är onödig energi. Är någon otrogen kommer det alltid fram till slut. Tycker mest synd om personer som är otrogna för det tyder ju på ett bekräftelsebehov. För mig är det egentligen lögnen som gjort ondast vid en otrohet. Hade min pojkvän/man kommit och sagt att han skulle vilja testa vara med någon annan hade jag gärna satt mig ner och diskuterat ett upplägg på hur det i så fall skulle ske. Då måste det också självklart vara ok att jag också får vara med någon annan om jag skulle vilja det.

 

Sparar ni pengar och isf har du tips på appar?

Svar: Yes. Jag har privat bakning på SEB och sedan sparar jag också på LYSA. Det går ju dock inte toppen för några placeringar just nu.

 

 

Senaste från På Löpet

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

De är ståtliga, sexiga och singlar.
Sångaren Martin Stenmarck och den högt uppsatte militären har mycket gemensamt.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja den okända kärlekskopplingen mellan männen.

måndag 16 maj 2022