- Senaste nytt från kändispressen

Keela får kritik för att hon lever som en 20 åring

<<< Tillbaka

Keela får kritik för att hon lever som en 20 åring

Body: 

Keela har haft ännu en frågestund på sin instastory och för er som missat den kan se alla frågor och svar här nedan. Hon berättar bland annat att hon funderar på att göra sina tänder samt att hon trivs med att leva som att hon vore en 20 åring. Det är nämligen så att många börjat reagera på att hon är 30+ men umgås med 20 åringar samt lever som att vore 20 år, Keela själv ser inga problem i det.

 

Börja med youtube igen?

Svar: Just nu är jag i en sån period igen då det känns som att jag kan och vill mata ut flera videos i veckan till er. Men vi vet ju allihop hur länge såna perioder brukar hålla. Därför försöker jag avvakta lite och se hur jag mår framöver och om känslan håller i sig istället. Förhoppningsvis känner jag såhär länge.

 

Hur kommer det sig att du börjat umgås med folk som är 20 års åldern? Du är väl 33?

Svar: Jag har umgåtts med människor som både är 10 år yngre och minst 10 år äldre i flera år så det är ingenting jag börjat med på senaste tiden. För mig har ålder noll betydelse utan jag umgås med folk jag trivs med och har kul med. Det måste vara tråkigt att känna att ålder är något som borde begränsa en eller ens är något att ifrågasätta. Och nej jag är inte 33.

 

Har du gjort några operationer?

Svar: Jag gjorde brösten för 10 år sen. BBL i september förra året. Sen gjorde jag botox i pannan och lite filers i läpparna för snart ett år sen men det är helt borta nu.

 

 

Du är liksom över 30 och lever som att du är 20..pinsamt

Svar: Tycker genuint synd om er som känner att så fort man kommer upp i en viss ålder så "ska" man ha svenssonliv med ett 8-17 jobb, villa, partner som man varit tillsammans med i fem år och tre barn. Man ska absolut inte vilja vara singel, absolut inte tycka det är kul att festa, absolut inte vara osäker på om man ens vill ha barn osv. Om det är så att jag lever som att jag vore 20 , så fasiken vad najs det är. Ni borde prova.

 

Vilken plats på jorden vill du helst resa till?

Svar: En plats där folk inte är lika trångsynta som svenskar

 

Hur går det med ADHD-medicinen?

Svar: Den första jag åt gjorde mig ju helt psycho så den slutade jag med. Den jag har nu är bättre men förmodligen alldeles för låg dos, så ska höja denna veckan hoppas jag på.

 

Vad gör du på alla hjärtans dag?

Svar: Förhoppningsvis är jag utomlands

 

Vet du några influencers som döljer sina operationer?

Svar: Ja gud ja! Jag vet flera

 

Spelar du wow något nu?

Svar: Nej har fortfarande WOW-förbud. Vet att om jag spelar så gör jag absolut inget annat.

 

Om du för 10 år sen fått höra att du skulle börja med OnlyFans, vad skulle du sagt då?

Svar: Go little rockstar. Nä men skämtåsido, omöjligt att säga då världen på gott och ont förändrats väldigt mycket senaste åren. Jag hade nog bliviti förvånad men har alltid velat gå min egna väg och skita i vad andra tycker och tänker.

 

Skulle dus äga att din OF är väl värd pengarna?

Svar: Får denna frågan varje gång. Tror folk verkligen att jag skulle säga nej?

 

Är du vaccinerad? Om ja, ska du ta tredje sprutan?

Svar: Ja det är jag. Som jag känner nu kommer jag avvakta lite med tredje sprutan.

 

Vart vill du resa?

Svar: Varit sugen på Dubai sååå länge men inser mer och mer hur dyrt boende är och jag vill vara där en månad iaf. Någon som vill åla? Någon följare som bor där och letar soommate?

 

Vad blir nästa grej att förändra med ditt utseende?

Svar: Funderat väldigt länge på tänderna så får se om det blir av.

 

Var concerta den första medicinen du fick prova för ADHD?

Svar: Yes. Nu har jag elvanse och den funkar bättre för mig.

 

Hur sökte du hjälp då du ville göra ADHD utredning?

Svar: Först vände jag mig till vårdcentralen, men förstod inte då hur lång kö det var. Över ett år, så slutade med att jag gjorde utredningen privat vilket kostar. Sen när jag fick diagnosen insåg jag att det skulle ta flera flera månader med att få behandling och medicin också så blev att jag även nu har kontakt med en privatläkare angående det. Det kostar en del, men med tanke på hur jag mått så känns det absolut värt det. Jag kunde inte vänta längre.

 

Kommer du ta körkort?

Svar: Jag vet inte. Jag har mycket respekt för fart och för bilar och min förmåga att fokusera och hålla koncentrationen är inte direkt en bra kompo med att vara i trafiken. Gör nog alla en tjänst om jag låter bli. Men det är mycket möjligt att jag ändrar mig om jag märker att behandlingen och medicineringen funkar.

 

Använder du fortfarande korsett nu efter operationen?

Svar: Yes. Men jag börjar trapp ner lite för ungefär 2 veckor sedan när det hade gått 4 månader. Tidigare hade jag den 24/7 förutom när jag duschade/tvättade den. Nu har jag den ungefär halva dygnet och kommer fortsätta med det ett tag för att sedan trappa ner till att bara ha den några timmar per dag till det har gått 6 månader. Sen får vi se hur jag gör.

 

 

Bild 1: 
bloggtext2: 

Bilderna tillhör Keela

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Josephine Qvist är singel igen

17 maj, 2022 | 22:49

För exakt ett år sedan bröt Josephine tystnaden om sitt privatliv och gick ut med att hon var ihop med hockeyproffset Nick Ebert. Dom har bott i Sverige sedan dom blev ett par men förra månaden gick hans svenska visum ut och han tvingades åka tillbaka till USA. Josephine valde att inte följa med honom dels för att hon hade både jobb och andra saker att ha hand om hemma i Sverige. Dom visste inte när dom ens skulle träffas nästa gång och dom blev tvungna att ha en relation på distans.

Men nu en månad efter att han åkte tillbaka till USA så bekräftar Josephine att hon och Nick gjort slut men att anledningen vill hon hålla för sig själv och hon orkar inte prata om det. Men hon är noga med att berätta att ingenting har hänt och att dom båda älskar varandra fortfarande.

 

Ben Mitkus har släppt en ny låt

17 maj, 2022 | 22:42

Efter en lång paus med låtsläpp så släppte Ben Mitkus en låt för ett par veckor sedan och redan nu släpper han låt nr 2 perfekt till sommaren skriver han på sin instastory. Den nya låten heter "I`m on the go" och ni kan lyssna på den här nedan.

 

Vad tycker ni om Bens musik?

Lady Dahmer ger sig på Pontus Rasmusson

17 maj, 2022 | 22:37

En del vet exakt vem Pontus Rasmusson är men många har ingen aning om vem den 23 åriga youtubern är. Pontus bor i Ingelstad och försörjer sig på sociala medier genom att i första hand göra "roliga" videos ihop med sina föräldrar. Hans följare är av den yngre generationen då hans videos riktar sig mest åt dom, även min son på 7 år tycker om att se på vissa av hans videos så där får ni en bild av vilken åldersgrupp som drar sig till hans kanal.

Men han finns inte bara på youtube utan även på instagram och tiktok, och det är på tiktok som han lagt upp en sak som fick Lady Dahmer att reagera starkt. Pontus är alltid skämtsam i allt han lägger upp men från ingenstans la han upp en video på tiktok med texten:

 

"Om jag tar din oskuld lämnar jag dig aldrig, jag menar varför skulle jag någonsin lämna en tjej som litade på mig med hennes kropp?"

 

Bland kommentarerna så är det många som anser att detta är otroligt fint skrivet och att han är så bra med sitt tankesätt. Pontus svarar på en kommentar med att det här är en annan sida av honom för att visa att det finns mer hos honom än den galna youtubern. Men Lady Dahmer ser inte alls det fina i det han skrivit utan hon anser att någon måste stoppa honom nu.

Eftersom hans publik består av barn så anser hon att det han skriver är grooming och att han ska sluta upprätthålla oskuld som nåt heligt tjejer ger bort. Hon stannar inte där utan hon kallar honom för en pervers tönt som pratar om flickors oskuld på en väldigt olämplig nivå inför sina unga följare.  Utöver hans text han lagt upp delar hon en bild på en av tröjorna han säljer i sin webbshop där texten på tröjan lyser "I wanna break your bed -  not your heart" och detta säljer han till sina underåriga följare.

 

Tycker ni att Lady Dahmer överreagerar eller håller ni med henne?

Josephine Qvist lanserar en parfym

17 maj, 2022 | 22:12

För bara ett par månader sedan så skrev Josephine ut på sin instagram att hon har funderat på att skapa en egen parfym. Men hon ville veta om det var någon som hade köpt den om hon hade gjort en, många röstade ja men många röstade också nej.

Nu avslöjar hon att hon faktiskt redan hållit på att skapa en parfym i ett och ett halvt år och snart lanserar hon den. Hennes parfym heter "VIQ" och från och med den 30/5 kl 18 kan man köpa hennes parfym.

För henne är inte detta bara en parfym utan detta är något som hon gjort från hjärtat. Namnet "VIQ" kommer från att hon heter Victoria i andranamn men valde att ta bort c och lägga till q från sitt efternamn. När hon tar på sig sin parfym så känner hon power och att det är hennes tid och det är just det hon vill att alla känner när dom tar på sig hennes parfym.

 

Kommer ni att köpa och testa hennes parfym?

Isabella Löwengrip söker trädgårdspersonal

15 maj, 2022 | 7:04

Om du söker jobb och har nära till Lidingö samt älskar att fixa i trädgården så kan du nu söka jobb hos Isabella Löwengrip. Hon söker nämligen någon som kan hjälpa henne med trädgården hemma hos henne med underhåll och plantering.

Hur mycket hjälp hon behöver eller vad hon erbjuder för ersättning för detta framkommer inte men vill ni söka jobbet och tjäna en slant så maila henne på [email protected]

 

 

Senaste från På Löpet

Hustruns ilska över Måns Zelmerlöws alkoholdrickande

Skärpning!
Nu avslöjar Måns Zelmerlöws hustru sitt missnöje med sångaren.
Ciara Janson är inte nöjd med sin makes allkoholkonsumtion under hennes graviditet.

torsdag 19 maj 2022