Nicole Falciani har startat ett swim-wear företag

Idag kl 17 lanserade Nicole Falciani ett helt nytt företag som hon startat och skapat helt själv. Det hon designat och säljer är badkläder, närmare bestämt 3 olika varianter av bikinis.

 

Men trots att det just nu bara finns 3 varianter av bikinis så berättar hon att det kommer lanseras 2 baddräkter redan nu i juli. Företaget heter “Ombreas” och ni hittar hemsidan HÄR.

Namnet på företaget var det hennes mamma som kom på. Nicole gillar ordet “Ombre” som betyder skugga på italienska och då kom hennes mamma på namnet “Ombreas”.

 

Hennes mål är att ha storlekar för alla kroppar men just nu finns det från XXS upp till XXL och dom kostar 649 kr styck.  Hon har haft frågestund kring sitt nya företag och en av frågorna som kom upp var vad som skiljer hennes varumärke från andras.

 

Nicoles svar blev:

 

“Skillnaden mellan @byombreas och andra swim wear varumärken är att Ombreas är till för alla. Vi är inkluderande och har ett miljötänk som många saknar. Inga av våra bilder är retuscherade. Vi hyllar och använder alla typer av kroppar i marknadsföring. Ang miljötänk så kan man läsa mer på hemsidan kl 17:00. Men bikinisarna är producerade i Portugal. 78% av materialet är  återvunnet som vi använder.

Vi använder inga plastpåsar vid utskick. Våra hang tags är gjorda på papper. Inga papper skickas ut med ordern (dvs ingen orderbekräftelse, retursedel eller dylikt skickas med). “

 

Bilderna tillhör Nicole Falciani

Lämna ett svar