Årets mest super-klickade artiklar 2020

Paolo Roberto och Jenny Strömstedt gjorde succé. 
De båda kändisarna bidrog till Stoppa Pressarnas mest framgångsrika år någonsin. 
Här är de mest lästa artiklarna på sajten under året som gått. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-12-31 kl 08:03 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har haft ett mycket fruktsamt år och varit helt nyhetsledande när det gäller heta nyheter om våra kändisar och kungligheter. 

Under året har redaktionen gjort en mängd avslöjande nyheter som spridit sig över hela landet. Inte sällan är det just våra nyheter som diskuteras på arbetsplatserna, i fikarummen och på landets stora nyhetsredaktioner.

Bild 1 av 11

För Stoppa Pressarna blev 2020 ett kanonår och rönte stor uppmärksamhet för våra avslöjanden om Fredrick Federley, Jenny Strömstedt, Paolo Roberto, Magdalena Graaf och Fredrik Reinfledt.
Bild 2 av 11

Stoppa Pressarna kunde avslöja hur polisen gjort husrannsakan i Fredrik Reinfeldts bostad där hans son Erik Reinfeldt påträffades hög som ett hus.
Bild 3 av 11

Stoppa Pressarna har i en artikelserie avslöjat hur Kristin Kaspersen har bluffat med sina bostäder i Stockholms innerstad.
Bild 4 av 11

Stoppa Pressarna avslöjade att Paolo Roberto hade köpt sex på en bordell på Östermalm i Stockholm.
Bild 5 av 11

Efter att Stoppa Pressarna namngett Paolo Roberto gjorde han snart en intervju med TV4 där han erkände sitt sexköp.
Bild 6 av 11

Under året nominerades Stoppa Pressarna till Stora Journalistpriset för sin bevakning av Jenny Strömstedt. Här på en bild tagen av fotografen Karin Törnblom som ofta bidrar med sina färgstarka bilder av olika kändisar i Stoppa Pressarna.
Bild 7 av 11

I november avslöjade Stoppa Pressarna att C-toppen Fredrick Federley var sambo med en pedofil dömd för 22 grova barnvåldtäker.
Bild 8 av 11

Stoppa Pressarna kunde också rapportera om hur polisen besökt Federleys gård i Dalarna.
Bild 9 av 11

Federley-skandalen blev årets politiska avslöjanden och Stoppa Pressarna uppmärksammades stort och i internationell press.
Bild 10 av 11

Stoppa Pressarna är ledande på den kungliga bevakningen och avslöjade i oktober att prinsessan Sofia var havande med sitt tredje barn.
Bild 11 av 11

Stoppa Pressarnas publisher Daniel Nyhlén är nöjd med året som gått och utlovar mer avslöjanden och storsatsningar 2021.

Bland annat var Stoppa Pressarna först med att berätta att polisen gripit Paolo Roberto, 51, efter bordellbesöket på Östermalm i Stockholm där han köpt sex. Strax efter Stoppa Pressarnas heta avslöjande gick pastakocken själv ut och erkände allt i en intervju med TV4. 

Även Jenny Strömstedt, 48, och hennes eskapader fortsätter att roa och förfasa läsarna. För sin bevakning av TV4-profilen i den så kallade ”Strömstedt-skandalen” nominerades Stoppa Pressarna under året till Stora Journalistpriset.