Därför gömmer Molly Sandén undan pojkvännen

De må vara ett bekräftat par men nu växer mystiken.
Molly Sandén gömmer undan pojkvännen David ”Kredd-David” Larson.
Sångerskan försöker på sig en förklaring som inte håller.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-10-07 kl 08:16 |

ProvaPremium

Molly Sandén, 28, dumpades av Danny Saucedo, 34, efter sex år tillsammans. Sångerskan blev nedbruten och skrev ett helt album om det smärtsamma uppbrottet.

Danny var glad som en speleman. Han provade sina vingar och breddade sin repertoar genom att börja hänga med lite sköna killar.

Bild 1 av 8

Molly Sandén gömmer undan sin pojkvän David "Kredd-David" Larson och nu kommer förklaringen.
Bild 2 av 8

Danny Saucedo festade lite för hårt med boysen efter uppbrottet från Molly Sandén.
Bild 3 av 8

Efter uppbrottet från Molly Sandén vidtog en intensiv period av sökande för Danny. Han hann knappt bli singel förrän han hade en mysig vindejt med en biffig kille vid Stureplan. Efter en stund anslöt ytterligare en kille och de bildade en skön liten trio.
Bild 4 av 8

Molly Sandén har själv berättat om lesbiska fantasier och under en period kopplades hon ihop romantisk med väninna Roshi Hoss. De rörde sig bland annat i lesbiska miljöer i West Hollywood i Los Angeles.
Bild 5 av 8

Stoppa Pressarna kunde visa exklusiva bilder från Mollys mysiga bull-dejt med David Larson.
Bild 6 av 8

Molly Sandén föll för David Larson men det var nog inte hans leende som fick henne att smälta. Det är aldrig någon som har sett den kreddige musikern dra på smilbanden.
Bild 7 av 8

Här sjunger David Larson och är ungefär lika sprudlande glad som han alltid verkar vara.
Bild 8 av 8

Molly Sandén och Roshi Hoss tillsammans med den lesbiska Youtubern och HBTQ-aktivisten Amber och Joel Kinnamans ex-fru Cleo Wattenström som numera är lesbisk.

Och istället för att vara lydig pojkvän blev han en lite olydig kille som gärna slappande av på en skön vindejt med inte mindre än två biffiga machokillar som Stoppa Pressarna kunde visa exklusiva bilder på.

Till slut efter månader av deppighet och ältande började även Molly Sandén leva livet. Hon började hänga i lesbiska miljöer och kopplades ihop med framgångsrika PR-kvinnan Roshi Hoss, 27.

De bägge besökte bland annat det lesbiska gay-meckat i West Hollywood där de bland annat umgicks intensivt med den lesbiska HBTQ-aktivisten och Youtubern Amber som numera är tillsammans med Joel Kinnamans, 40, ex-fru Cleo Wattenström, 28.