Relation

Dominikas kärleksord till Magdalena Graafs fästman

Århundradets catfight under uppsegling.
Dominika Pecsynski har kontakt med Magdalena Graafs fästman.
Den vackra polskan kunde inte låta bli att skriva till maskuline Louie Marti.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-12 kl 14:09 |

ProvaPremium

Sommarens bisarraste kändisnyhet, även i en internationell jämförelse, var skilsmässan mellan Dominika Peczynski, 51, och Anders Borg, 54.

Den framgångsrika PR-agenten ruttnade fullständigt på den tidigare finansministern då han prioriterade sin älskade iPad framför henne.

Bild 1 av 8

Nyligen kunde inte Dominika Peczynski avhålla sig från att skriva kärleksfullt till Magdalena Graafs fästman Louie Marti.
Bild 2 av 8

Dominika Peczynski och Anders Borg är återförenade och lyckliga. Måtte inte allt raseras nu efter polskans flört med Magdalena Graafs fästman.
Bild 3 av 8

Magdalena Graaf blev stormande förälskad när hon träffade Louie Marti. Sedan dess har det stormat vidare.
Bild 4 av 8

Kärleken sprudlar och nu njuter Dominika och Anders av att vara återförenade.
Bild 5 av 8

Här är Louie Marti med Patrik Sjöberg på begravningen av Frank Andersson. Louie Marti tyckte säkert det var tufft att vara med i Hell's Angels, då hade han ännu inte fått uppleva Maggan Graafs vrede.
Bild 6 av 8

I en exklusiv intervju med Stoppa Pressarna berättade Dominika Peczynski om dramatiken och att hon ångrat sig morgonen därpå.
Bild 7 av 8

Magdalena Graaf är inte att leka med när hon blir förbannad.
Bild 8 av 8

Dominika är en uppskattad popstjärna i Army of Lovers med Alexander Bard och Jean-Pierre Barda. Gruppens dramatiska framträdanden står sig dock slätt i jämförelse med det drama som kan vara under uppsegling efter Dominikas intima ord till Graafs fästman.

Som bekant är Dominika både viljestark och lägg därtill det faktum att hon är av polsk börd – det finns en anledning till talesättet ”polsk riskdag”.

Polackerna är ett stolt och hetlevrat folk och alla orättvisor de utsatts för genom århundranden har bidragit till en integritet som gränsar till snarstuckenhet.

När Dominika och Anders Borgs digitalt hanterade skilsmässa var ett faktum gick hon ut på sina sociala medier och förkunnade att det var över. Det är en stark och omvälvande kändishistoria i sig, som gjord för den kolorerade veckopressen. Men det var bara början, det skulle bli än mer befängt.