Sport

Magnus Hedmans svåra väg tillbaka

På 2000-talet var de något av Sveriges svar på David och Victoria Beckham.
Men skilsmässan från Magdalena Graaf 2006 och att han slutade med fotbollen året efter fick Magnus Hedmans liv att rasa samman.
Tio år av knark, sprit, doping, prostituerade och depression följde.
Nu har han kämpat sig tillbaka – och även hittat tillbaka till kärleken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-09-06 kl 16:00 |

ProvaPremium

Magnus Hedman, 49, hade en finfin fotbollskarriär och var under många år Sveriges givne landslagsmålvakt.

Han gjorde sig ett namn i Allsvenskan med AIK och blev sedan utlandsproffs i engelska Coventry City under fem säsonger och tre i skotska storklubben Celtic.

Bild 1 av 6

Magnus Hedman har gjort en ordentlig comeback efter knarkskandalen.
Bild 2 av 6

Magnus Hedman och Magdalena Graaf var under 2000-talets första hälft ett av Sveriges hetaste glamour- och kändispar.
Bild 3 av 6

Magdalena, modellen och sångerskan, och Magnus, den hyllade landslagsmålvakten sågs som Sveriges svar på David och Victoria Beckham.
Bild 4 av 6

Paret har barnen Lancelot och Tristan tillsammans. Med åren blev dock bråken allt mer infekterade och 2006 skilde de sig. Idag är dock deras relation mycket bra igen. Här hejar de fram sonen Lancelot under Melodifestivalen.
Bild 5 av 6

Tio år av knark, alkohol, prostituerade och depression fick en vändpunkt när Hedman funderade på att ta sitt liv, men istället sökte upp ett behandlingshem.
Bild 6 av 6

Idag är Hedman drogfri, tillbaka och jobbar med fotboll och har hittat tillbaka till flickvännen Karin Ahl efter att de haft ett uppehåll under ett år.

Pengarna flödade in och han och Magdalena Graaf, 47, levde upp till det kändis- och glamourpar de var. De fick barnen Tristan, 17, och Lancelot, 22, men med åren tärde paret på varandra, bråken mellan dem kom allt mer frekvent och blev mer och mer infekterade.