- Senaste nytt från kändispressen

Okända kvinnan i Annie Lööfs liv vägrar svara

Det är hett, det är känsligt och det är två kvinnor.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja en ytterst delikat affär där Annie Lööf och en ung kvinna vid namn Josefin är indragna.
Centerpartiet har panik och tiger som muren men i riksdagskorridorerna skvallras det för fulla muggar.

Hur många gånger har vi inte, näst intill leda, hört våra folkvalda företrädare tala om öppenhet och transparens?

Det är vackra och viktiga ord men det är lätt att de bara ekar tomma – vilket tyvärr är fallet alltför många gånger.

Inte minst i Centerpartiet som nu sluter sig, likt en mussla från Bretagne, när den känsliga affären där både Annie Lööf, 38, och en ung blond kvinna vid namn Josefin är indragna kommer på tal – då är det hysch hysch och locket på som gäller för tjejerna som är så innerligt nära varandra.

 • Annie Lööf och en tidigare okänd kvinna har en nära och innerlig relation. De tiger båda om den känsliga affären.

 • Annie Lööf är nära vän med Fredrick Federley sedan 20 år tillbaka. Nu vägrar hon svara på frågan om Centerpartiet betalar ut pengar till den pedofilskandaliserade ex-politikern.

 • Här är Annie Lööf glad, men hon blir desto mer surmulen när pedofilproblematiken i Centern kommer på tal.

 • Annie Lööf har tidigare offentligt lovat att Centerpartiet ska hjälpa Federley ekonomiskt om inte EU-fallskärmen räcker. Nu vägrar hon svara på frågor kring eventuella pengar till kompisen Federley.

 • En 63-årig partikamrat till Fredrick Federley våldtog vid flera tillfällen en liten flicka. Mannen dömdes till fängelse.

 • "Björbo-pedofilen" talade ut exklusivt i Stoppa Pressarna om sin relation med Federley.

 • Centerpartisten Christer Yrjas, var ordförande i kommunfullmäktige i Tomelilla, han har bott tillsammans med en man som dömts för sexuellt övergrepp mot ett spädbarn och grovt barnpornografibrott.

 • En manlig centerpartistisk politiker i Uppsala län åtalades för köp av sexuell handling av barn. Enligt partiets distriktsordförande i Uppsala län är mannens förtroende förbrukat.

 • En Centerpartist i Västsverige (i mitten) dömdes nyligen för att blottat sig inför unga flickor.

 • Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt när han hävdade att han inte "läst domen" mot "Björbo-pedofilen" medan männen bodde ihop.

 • Stoppa Pressarna avslöjade att den så kallade "Volvo-pedofilen" besökt Federley under natten mellan den 17:e och 18:e december förra året.

 • Den här debattartikeln publicerades 24 timmar innan Stoppa Pressarna avslöjade Federleys pedofilskandal.

 • Centerpartiets nya logotyp påminner starkt om pedofilfjärilen, en tidigare hemlig symbol som använts av pedofiler för att signalera sin sexuella läggning.

 • Annie Lööf vill inte tala om sina eventuella fortsatta kontakter med Fredrick Federley.

 • Till vänster i bild ser vid "Björbo-pedofilens" mammas röda Toyota, till höger Federleys bil. Paret återförenades i somras, vilket Stoppa Pressarna kunde avslöja.

 • Här är kvinnan som Annie Lööf har en nära relation till. Centerpartiets presschef Josefin Berglund vägrar svara på frågor kring partiets eventuella förehavande med Federley idag. Bilder: TT, Centerpartiet och Stoppa Pressarna

Kvinnan i Annie Lööfs absoluta närhet har kommit att bli mycket viktig för Centerpartiets ledare. Annie är bara två år äldre än Josefin men i deras relation är det uppenbart att den rödlätta småländskan är hon som har kommandot och som bestämmer.

LÄS MER: Kristian Luuk i ny relation med äldre kvinna

Men även om Annie Lööf är den som har något slags övertag i relationen så är den varm, hjärtlig och innerlig. De två tjejerna har ett intensivt umgänge där de ger och tar.

Det finns plats för mycket skoj och skratt och den lite yngre Josefin ser till att Annie Lööf kan få komma bort från allt och bara slappna av och vara sig själv för en stund.

Det går inte att ta miste på att Annie och den lite yngre Josefin, som har ett vackert blont hårsvall, står mycket nära varandra. Många i deras närhet kan emellanåt uppleva att det blir nästan lite för intimt med mycket fnitter, blickar som möts och tissel och tassel när tjejerna smyger undan för att få rå om varandra en stund.

I likhet med Annie Lööf är den Josefin gift vilket naturligtvis komplicerar saker och ting – det blir ju en massa hänsyn som måste tas så att de äkta makarna inte blir sårade när tjejerna är i väg med varandra.

LÄS MER: Lisa Nilsson i stort pengabråk med sexchefens kvinna

Det går inte att ta miste på att den yngre Josefin såg framemot att få jobba med Annie Lööf och Centerpartiet
–Om en månad börjar jag med något delvis helt nytt och jag är väldigt glad och spänd inför detta! Jag ser mycket fram emot att lära känna mina nya kollegor, skrev Josefin Berglund Belani, 36, när hon tillträdde posten som presschef i Centerpartiet.

Dessförinnan arbetade hon på Vattenfalls kommunikationsavdelning där hon hade den fina titeln Head of channel management.

Trots sina unga år är Josefin Berglund Belani rutinerad, hon har varit debattchef, nyhetschef och reporter på Expressen. Dessutom har hon arbetat som journalist på bland annat Aftonbladet och Metro.
– Det känns jättekul och spännande att bli presschef för Centerpartiet. I den här rollen får jag sammanföra mina erfarenheter från både medie- och kommunikationsbranschen med mitt stora intresse för samhällsfrågor och politik, konstaterade Josefin Berglund Belani.

LÄS MER: Zara Larssons nya lycka efter knark- och porrskandalen

Men allt är dessvärre inte frid och fröjd inom Centerpartiet med Josefin Berglund Belani. Kanske hennes relation med Annie Lööf är alltför innerlig?

Det ter sig nämligen som att hon inte löser alla uppgifter som åläggs henne eller så är det en medveten mörkläggning och brist på den så normalt sett omhuldade transparensen vi ser.

Stoppa Pressarna har vid upprepade tillfällen sökt Josefin Berglund Belani med frågor kring den skandaliserade före detta vice ordföranden i Centerpartiet Fredrick Federley, 43.

I förstone kan det te sig som att Fredrick Federley inte längre är Centerpartiets problem men våra frågor handlar bland annat om huruvida partiet betalar ut någon form av avgångsvederlag till den pedofilskandaliserade forne EU-parlamentarikern som fortfarande har en nära relation till partiet och flera högt uppsatta företrädare.

LÄS MER: Drottning Silvias smarta drag under Victorias äktenskapskris med Daniel

Annie Lööf har tidigare sagt att Centerpartiet skulle titta på om man behövde hjälpa Fredrick Federley om inte hans fallskärm från EU skulle vara tillräcklig, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om. Publiceringen skedde för övrigt på dagen ett år innan Federley fick besök i hemmet av den så kallade "Volvo-pedofilen".

När Stoppa Pressarna försöker bringa klarhet i det hela har det tagit tvärstopp hos Josefin Berglund Belani som vägrar svara på mail – kanske hon är upptagen med att tissla och tassla med Annie Lööf?

Centerpartiet har efter Stoppa Pressarnas avslöjande om Federley och hans sammanboende med den så kallade ”Björbo-pedofilen” visat sig hysa en omfattande pedofilproblematik av aldrig tidigare skådat slag i svensk politisk historia.

LÄS MER: Jenny Alversjös stora lycka efter tunga tiden med pojkvännen

Dels har en annan framträdande företrädare i partiet, i likhet med Federley, varit sambo med en dömd pedofil, dels är det flera centerpartister som har dömts för både pedofili och våldtäkter under det senaste året.

Det ter sig som att hela partiet blundar för pedofilproblemet som man uppenbarligen har.

Ju närmre valet kommer desto mer intensiv lär pedofilbevakningen av Centern bli varför det vore lämpligt om presschefen börjar sköta sitt jobb.
– Jag tycker det är så svagt av stockholmarna att inte ta det här på allvar. Det enda vi får höra här uppe om Centern är tjatet om pedofiler, det här skadar hela familjen av centerpartister, säger en medlem i Centerpartiet i Dalarna till Stoppa Pressarna.

LÄS MER: "Parlamentet-Anders" i vilt krogbråk på spanska solkusten

Det är inte bara centerpartister i Dalarna som har reagerat över partiets till synes nära relation till Federley och hur man hanterar den känsliga affären med all pedofilproblematik. Även i riksdagskorridorerna är det en snackis och skvallret och spekulationerna kring vad som egentligen händer pågår för fulla muggar. På sikt kan det komma att krävas en vitbok kring Centerpartiets förhållande till pedofili i allmänhet och pedofiler och pedofilvurmare i synnerhet om man ska få stopp på alla rykten.

LÄS MER: Uppgift: Kronprinsessan Victoria hotar Daniel med skilsmässa

Stoppa Pressarna avser att fortsätta bevaka Centerpartiet och dess förehavanden och eventuella fortsatta kopplingar med Fredrick Federley och även partiets uppenbara pedofilproblematik kommer nagelfaras.

Vet du mer om Josefin Berglund Belani och hennes relation till Annie Lööf? Har du bilder? Filmer? Ljudklipp? Tipsa Stoppa Pressarna här! Du är garanterad anonymitet och skyddad som källa i enlighet med grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.

LÄS MER: Gunilla Persson när att gasas till döds av mexikansk kvinna
LÄS MER: Kristin Kaspersens nye älskare dödförklarade levande kändiskvinna
LÄS MER: Pernilla Wahlgren utnyttjad av sexchefens kvinna

VI AVSLÖJAR: ”Den känsliga affären har drabbat hela familjen!”

Kommentera: Okända kvinnan i Annie Lööfs liv tiger om nära relationen

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

De är ståtliga, sexiga och singlar.
Sångaren Martin Stenmarck och den högt uppsatte militären har mycket gemensamt.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja den okända kärlekskopplingen mellan männen.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Överbefälhavarens hustru om makens älskarinna och otroheten

VI AVSLÖJAR:

”Alla våra vänner vet vad som har hänt!”
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Ohållbar situation: Dominika och Anders Borg bryter upp

Våningen läggs ut för försäljning!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Putins nya hån av Magdalena Andersson chockar

Så parerar statsministern diktatorn!

Svenskt

Christina Schollins nya besked efter svåra handikappet

Visar en glimt från livet i rullstol!

Svenskt

Överbefälhavaren Micael Bydéns hemliga älskarinna under äktenskapet

VI AVSLÖJAR: Allt om den känsliga affären och skilsmässan!

Elisabet Höglund brutalt rånad i Spanien

”Vi grävde i soptunnorna!”

Tommy Körberg om det hårda livet med flaskan

”Alkohol är värre än kokain!”

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dold kamp mot smittsam sjukdom i "Robinson"

 ”Det var ganska äckligt”!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

De bägge männen delar en hemlighet!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Lotta Engberg hastigt lämnad av Soldoktorn

Sångerskan blir kvar ensam i lyxvillan!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Edward Blom i smuggelhärva på semestern

"En mänsklig rättighet!"

Sveket efter otroheten: Casper Janebrink själv bedragen

VI AVSLÖJAR: Stjärnan upptäckte allt på nätet!

SVT-profilen Kjell Lönnå hastigt avliden

Körledaren arbetade bara för ett par dagar sedan!

Kristin Kaspersen och älskaren i triangeldrama med SVT-kvinna

VI AVSLÖJAR: "Hon trodde inte det var sant!"

Börje Salmings mystiska sjukdom oroar stjärnan

"Vill ju veta vad fan det är för något!"

Casper Janebrink berättar om babylyckan med älskarinnan

EXTRA: Nu bekräftar stjärnan Stoppa Pressarnas avslöjande!

Alexander Skarsgårds miljonvinst med lyxvåningen i New York

BILD-EXTRA: Titta in i Hollywoodstjärnans fyrarummare!

Clark Olofssons okända relation med TV4-mannen

Nu avslöjas deras gemensamma plan!

Pernilla Wahlgren i jättebråk med skärgårdshunken

"Finns inget som gör mig på sämre humör!"

Niklas Strömstedt bryter upp från Jenny

Beslutet är fattat och programledaren chanslös!

Här rör sig sexchefen helt fritt bland unga kvinnor på gatan

BILD-EXTRA: Går som en helt vanlig man!

Sanningen om Carolas heta träffar med stjärnan

"Det kändes så naturligt och härligt!"

Annie Lööfs starka reaktion på känsliga babyfrågan

"Jag valde av rent personliga skäl att markera!"

Därför tiger Casper Janebrink om otroheten

VI AVSLÖJAR: ”Det står för mycket på spel!"

Eric Saades romantiska gest mot flickvännen

"Det är sådant här jag får lära mig att bjuda på!"

Chocken: Ny sexskandal i TV4:s "Robinson"

Dokusåpan i nytt blåsväder!

Jan Dinkelspiels hemliga affär med homostjärnan

Kungabarnens vän överraskar!

Martin Melin hyllas för viktiga insatsen

Räddade livet på en kollega!

Så chockade E-Type flickvännen Melinda

Eurodance-ikonens nya publika liv!

Christer Ulfbåge drabbad av hjärtstopp på golfbanan

SVT-legendaren fördes till sjukhus!

Casper Janebrinks miljonklipp efter otroheten

VI AVSLÖJAR: Så mycket pengar tjänar sångaren på skilsmässan!

måndag 16 maj 2022